V čem chodíte doma?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
35414
9.9.11 09:07

Tak to jste me potesily :palec: Nosim doma cupr modylky :oops: vyrazena pritelovo trika, trenyrky, nebo teplaky. a spim v tomtez, takze mam obcas problem rozlisit, co je denni ubor a co na noc :roll:
na venkovni obleceni si dost potrpim, nevylezu nenalicena snad ani s kosem, tak si to holt musim doma vynahradit :mrgreen:
se kolikrat chlapovi divim, ze na me vleze :oops: :roll: 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1666
9.9.11 09:07

Ale abyste si nemysleli, mám taky světlý chvilky :lol: Třeba dneska, jsem oblečená jako člověk :palec: Triko a pěkný domácí kalhoty :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
9.9.11 09:08
Stensa píše:
No u nás, když někdo zvoní, tak se hrozně diví proč tak dlooouho neotvírám…no jooo,ale já se musim komplet převlíct :mrgreen:
:palec: :mrgreen: :mrgreen:

Pěkná diskuze, jsem ráda, že v tom nejsem sama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7251
9.9.11 09:09

Fiducia,nápodobně ven jen upravená a doma jak hastroš :mrgreen: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1666
9.9.11 09:10
Fiducia píše:
Tak to jste me potesily :palec: Nosim doma cupr modylky :oops: vyrazena pritelovo trika, trenyrky, nebo teplaky. a spim v tomtez, takze mam obcas problem rozlisit, co je denni ubor a co na noc :roll:
na venkovni obleceni si dost potrpim, nevylezu nenalicena snad ani s kosem, tak si to holt musim doma vynahradit :mrgreen:
se kolikrat chlapovi divim, ze na me vleze :oops: :roll: 8-)

Tak s tim rozlišením občas taky nevim, tak tu celou hromadu hodim do špíny a jedu na novo :mrgreen: Jinak na ven jsem taky číča :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3400
9.9.11 09:11

.

Příspěvek upraven 12.09.11 v 19:23

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
QQQQ
9.9.11 09:14

Tak já jsem dneska v pyžamu. Ale vyjímečně, jsem marod :cry: Jinak pyžamo nenosím vůbec, ani na noc. A přes den svoje triko, nějaké pohodlné, to podprdu nosím a někdy si vezmu přítelovo a to podprdu nenosím, ale večer mám cecíky o půl metru níž :mrgreen: a mám jedny skvělé tepláky snad z roku 1983 a ty jsou :srdce: :mrgreen: Nesmím je ale nosit před přítelem, má z nich trauma :lol: Prej mi dělají obrovský zadek(cha 8-o tak je to vina těch tepláků :cert: :mrgreen: ) ale když ony jsou tááák pohodlné :lol:

• Citovat
  • Upravit
6862
9.9.11 09:18

no hádej v čem tu sedím. triko a kalhotky :-) . Manža tu chodí v triku a trenkách z čehož pline,že dojde pošta nebo nějaká nečekaná návštěva a my tu budeme lítat a hledat něco na sebe :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
9.9.11 09:21
LuckaPt píše:
no hádej v čem tu sedím. triko a kalhotky :-) . Manža tu chodí v triku a trenkách z čehož pline,že dojde pošta nebo nějaká nečekaná návštěva a my tu budeme lítat a hledat něco na sebe :mrgreen:

Tričko a kalhotky, tak to jsem měla na sobě, když už bylo vedro i na tu sukni … to bych zmrzla … :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
9.9.11 09:22

nosím tričko, mikinu a značkový tepláky, nemám ráda leginy a vytahany teplaky, takze si kupuju kvalitni v cene rifli, sice bych normalne tak neutracela, ale jsem v tom cely dny, proste porad doma s detma, tak jsem se placla pres kapsu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
9.9.11 09:24

Příspěvek upraven 01.06.16 v 17:52

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
682
9.9.11 09:25
jizvíková píše:
nosím tričko, mikinu a značkový tepláky, nemám ráda leginy a vytahany teplaky, takze si kupuju kvalitni v cene rifli, sice bych normalne tak neutracela, ale jsem v tom cely dny, proste porad doma s detma, tak jsem se placla pres kapsu

No nemyslíš že se to tím že v tom si celé dny obnosí a vypadá t pak úplně stejně ¨jako levné vytahané tepláky? :roll: Promin ale to mi hlava trochu nebere, proč takhle utrácet za oblečení na doma… Ale tak když někdo má to štěstí že na to má… tak proč ne no…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
9.9.11 09:26

mimochodem existuje sexy oblečení na doma? jako pohodlne a takove, ze si manzel rekne, ze se vecer zapoji? :think: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1666
9.9.11 09:27

Mě by ta snídaně a kolikrát i ten oběd snad bez toho pyžama ani nechutnal :mrgreen: Jinak co se týče fleků, jsem snad horší než to naše dítě…to už i přítel říká, že to bych snad ani nebyla já, abych se nezkydala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
682
9.9.11 09:27
jizvíková píše:
mimochodem existuje sexy oblečení na doma? jako pohodlne a takove, ze si manzel rekne, ze se vecer zapoji? :think: :lol:

Jasně že jo :-D úplé tílečko a minikraťásky :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová