Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Prosím o radu, v čem je nejlepší vyvařovat - v jakém hrnci nerezovém nebo smaltovaném nebo je to jedno? Jedna chytrá hlava říkala, že nejlepší je nerez. Tak teď přemýšlím, jestli na to mám koupit nový hrnec. Vyvařuji lahvičky na odstříkané mléko, lahvičku od odsávačky a lahvičku Medela pro kojené děti. Děkuji ![]()
Já bych teda nový hrnec nekupovala
vyvařovala bych v tom co máš doma ![]()
Já vyvařuji ve velkém nerezovém hrnci, koupila jsem nový, ale myslím, že když vezmeš starší a pořádně ho propláchneš a vyvaříš, tak můžeš použít taky ![]()
A nebo sterilizátor? a strčím do něj i odsávačku nebo hadičky na dokrmení?
Ahojky, já má sterilizátor od AVENTu do mikrovlnky a můžu si jen vychvalovat ![]()
Ale je to investice cca 550Kč
http://www.avent-shop.cz/…-6-lahvi-i2/
M. ![]()
A doplním, že v ní v pohodě sterilizuji i odsavačku od Medely - ty plastové části (mám elektrickou).
osobně vyvařuju v hrnci, co jsem doma měla… a není to nerez, kupovat novej mě popravdě ani nenapadlo…
Já sterilizuju v mikrovlnce v takových sáčkách od Medely, myslela jsem, že dnes už se nevyvařuje?
Tak ja mam steriolizator,ale kdyz jsem nemela tak jsem normalne vyvarovala v nerez hrnci,prakticky mam jen ty ![]()
Ja teda vezmu ten hrnec co je zrovna volny…a taky kdyz chci vyvarit dva dudliky - vezmu mensi a kdyz toho mam vice tak proste vetsi
nemam na to urceny hrnec… popravde… ted co si Kacenka zacala strkat rucicky do pusinky, vyvaruji o hodne mene… tak cca jednou za tyden az deset dni ![]()
Ahoj, taky jsem vyvařovala v jakémkoli hrnci.
Ted to dávám do hrnce a tabletu MILTON, nemusím vyvařovat a dobrý taky
.