V čem nosíte všechny věci?

8771
29.5.22 13:46

V čem nosíte všechny věci?

Ahoj, mám takový strašně důležitý problém :mrgreen: pomalu, ale jistě, se zbavujeme kočáru, poslední dítko odrůstá. A já fakt netuším, v čem mám nosit všechny ty věci. Svačiny, pití, mikiny, bábovky, nákup… kočár je skvělý zavazadlo, tam se vleze všechno. Ale bez něj? Batoh na jídlo a pití, taška s mikinama, druhá taška s bábovkama a když chci jít cestou na nákup, tak ten dám kam? Jo, občas narvu jídlo, pití i mikiny do velkého batohu, ale na nákup bych potřebovala takový batohy asi 3. Kurnik jak se to dělá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
74217
29.5.22 13:52

Mikinu si dají děti kolem pasu nebo i se svačinou a pitím do svého batohu. Mamka není vrchní nosič, aby vše vláčela. Taky je třeba, ať se pořád neoprašují.
Takže učit, že si batoh a pár svých základních věcí ponesou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
29.5.22 13:55

Děti mám teda jen dvě. Takže bude se vylezeme do baglu rodiče/rodičů, nebo si musí vzít i svoje pingliky (zejména na celodennak).
A odmítám nosit krávoviny typu plysova kocicka na spaní, co chce taky na výlet. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
29.5.22 13:57

Jo velky nákup teda nebereme pěšmo od cesty nebo se prostě netáhnou krámy, když vím, že se potřebuju cestou od doktorky ještě stavit v řeznictví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37132
29.5.22 14:08

Netaham zbytečnosti, mám velký batoh, na nákup extra tašku, ale nedělám žádné mega nákupy, abych to tahla v ruce, pár věcí poberu a na velký jedeme autem nebo objednám. Jinak vyfasne každé dítě vlastní batoh, kam si nacpe aspoň mikinu, pláštěnku, občas pití, když se vejde. Babovky už sem teda s tak velkým dítětem, co není v kočáru netahala, to je bavilo tak max do 3 let :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
29.5.22 14:10

Svačinu dám do batohu, mikiny zavesim přes popruh „do podpaží“, na nákup mám v batohu ještě látkovou tašku. Babovicky jsem nikdy nenosila.
Edit: dětské batohy jsem zrušila, protože cestou domů jsem pak vždycky nesla svůj batoh a dva dětské..

Příspěvek upraven 29.05.22 v 14:12

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2588
29.5.22 14:10

Jak se to dělá? No na nákup se jezdí autem :lol: Věci nosím v kabelce. Na vzdálenější hřiště taky autem. Do ZOO s batohem. Bábovky jsou u nás na hřištích erární, takže se nenosí. Na kolo jsem si přidělala držák na láhev a dítě má na řídítkách košíček na svačinu a pití. Mikinu vážu malé kolem pasu. A i tak mám pocit, že pořád něco nosím, ale jen tak v ruce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14624
29.5.22 14:23

Babovicek není třeba brat celou tašku, vzala bych každému jednu a každému lopaticku :lol: jídlo, pití do batohu, nevím kolik ti toho venku děti vypijou, ale jistě by stačily malé lahvičky :lol:

nebo svačinu nebrat vůbec, najíst se doma, jít na Písek, pak se vrátit, nechat doma babovicky, sníst další svacu a jít na nákup. Taky bych to udělala já, čili v batohu bych měla jen pití a ty mikiny třeba. Nákup bych beztak dělala mensi, takže by stačil zbytek místa v batohu plus taška, a nějaký velký bych obstarala autem nebo objednala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2339
29.5.22 14:47

Na tyhle krávoviny jsem ještě dobře rok vozila kočár - bábovky, mikiny, svačina, odrážedlo, nákup a za hodinu unavené dítko. :lol: Jinak bez kočáru holt nenosím pytel věcí na písek a každému x převlečení. Prostě dostanou oblečení na sebe, bábovky na píscích většinou jsou, nebo se dá hrát s přírodninami, ty stejné hračky se stejně ohledí. A na nákup se stavím max pro rohlíky a salám, větší autem. Věci typu pláštěnky, náhradní oblečky apod. se stejně využily dvakrát do roka, tak proč se s tím tahat. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8771
29.5.22 15:17

To nejmladší nemá ještě ani 3 roky, bábovky ji prostě ještě baví, erarni jsou na hřišti 3 a ještě rozbitý, lopatka většinou jedna, to pro houf dvouletaku fakt nestačí, takže nosíme svoje. Svoje batohy děcka mají, umí si v nich nosit věci, dělají to poměrně často, ale je to prostě hlídání dalších 3 zavazadel navíc. Velké nákupy děláme autem, ale i ty běžné s emi do běžného batohu nevejdou (a to jsem si usila fakt velkej, no teda asi malej..). Když beru třeba dvě mlika, rohlíky, chleba, jogurty, ovoce a zeleninu… mikina kolem pasu je brzo na zemi, rukáv slouží jako táhlo, na hřišti to stejne sundaji…já to tak nerada nosím a nutit k tomu děcka… nechci chodit ovesena jak vánoční stromeček, ale asi teda nic jinyho nezbývá. Nebo si pořídím duchodcovskou tašku na koleckach :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8771
29.5.22 15:20

@Semtex bývame na hrsit celý odpoledne, klidně i 6 hodin, to bez svačiny a pití fakt nejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
29.5.22 15:29

Tak kočár tento rok neruš. Nemusí se v něm dítě vozit. Bude sloužit na převoz věci. Dítě může na koloodrážedle frčet. Nebo na kole. Podle toho co zvládne. Prostě si to zbytečně nekomplikovat, když se vláčí tolik věcí.
Včera kolem našeho valil skoro 3r. kluk (3r. bude mít v červenci). Už má normální kolo, ale má boční kolečka. Měl tam košík a v něm pití. I to je řešení. Od našeho zpět k jejich domu je to 2 km. Takže musí být trénovaný, že takhle valil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
29.5.22 15:48

Ja batoh na záda a taková ta ninikabelka přes rameno na telefon a peněženku případně kapesník..m dítě má batoh ale zatím ho nechce nosit pořád tak to pak dopadá že ho táhni taky… Ale pracujeme na tom aby ten batoh akceptovala celou dobu.

• Citovat
  • Upravit
4706
29.5.22 16:05
@Tamtama píše:
Svačinu dám do batohu, mikiny zavesim přes popruh „do podpaží“, na nákup mám v batohu ještě látkovou tašku. Babovicky jsem nikdy nenosila.
Edit: dětské batohy jsem zrušila, protože cestou domů jsem pak vždycky nesla svůj batoh a dva dětské..Příspěvek upraven 29.05.22 v 14:12

Až do tohoto příspěvku jsem měla pocit, ze zakladatelka hodně pece na svačinu cestou a ony jsou to babovky na pisek :lol: uz mi to dite nejak odrusta, ze se s timhle uz netaham

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
29.5.22 16:08

Ja mam batoh, syn hodně jezdi na kole a tam ma velky kosik, tak babovky a piti si veze sam, když nejde na kole ma zas batuzek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí