V čem perete - atopický ekzém

Napsat příspěvek
Velikost písma:
652
4.1.16 21:28

Kde se dá sehnat 100% čisté marseiské mýdlo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1917
4.1.16 21:34

Ja ho kupovala na trhu, ale urcite vyberes na mydloteka.cz tam budou mit urcite i vlocky, ořechy apod

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
4.1.16 21:50

Mám děti atopiky, já mám astma.. je dráždí všechno na kůži, mě zase v nose a v průduškách a z těch vońavých pracích prostředků jsem kašlala. Takže jsem přešla na mýdlový sliz, dělám si ho z jádrového mýdla Jelen nebo jiných čistých mýdel a z krystalové sody. Peru v tom na 60st i na 40st, do bílého prádla přidávám perkarbonát sodný a taed… to spolu funguje jako bělič. http://www.fichema.cz/…karbont-sodn ,
 http://www.fichema.cz/search?…

Místo aviváže rozředěnou kyselinu citronovou… asi jedna lžička kyseliny na půl litru vody. a z této lahve to leji přímo do přihrádky na aviváž.

Dceři tohle praní hodně pomohlo… z hnisavých ekzemů jsou suché flíčky, syn má suché flíčky pořád, ale když třeba jednou vyperu v něčem jiném, hned se jim to zhoršuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
4.1.16 21:53

@LinduleK v čem je to marseilské mýdlo lepší?
mě se zdá být moc drahé… obyč. Jelen za 30kč, k tomu soda… peru skoro zadarmo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1917
5.1.16 07:19

@3HE taky jsem driv pouzivala jelena. Ale marseillske mi vypralo flek, ktery jsem predtim ani nepotirala zlucovym mýdlem a to jsrm byla vážně nadšená :-)
Jinak žlučové mýdlo z DM asi znas vid? Ksm se hrabe vanish apod…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
5.1.16 14:07

@LinduleK jojo, žlučák z DM znám… no, jelen je levnějšík, ale i když se koupí marseilské, tak je to levnější praní… jak druh mám shánět? je jich více druhů - dle mýdlotéky… musím se po tom Marseilském podívat po obechodech u nás… máme tady takové ty dárkové zdravé atd… objednávat z netu za velké poštovné se mi nechce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1917
5.1.16 20:19

@3HE ja mam zřejmě 400g olivove. Ale je normálně bez vůně. Meli tehdy od vic firem, pani mi nejaky doporucovala, ze je kvalitnější. Stalo kolem 100, ale slizu z toho je habadej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
5.1.16 22:15

@LinduleK 400g za 100kč je super… jelen stojí cca 30kč - 150g.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek