Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
V čem, prosím, perete oblečení na miminko? Prosím o radu a zkušenost. Díky ![]()
Já prala v Dreftu pro děti, taky gel…nikdy žádný problém a krásně voní ![]()
@Korin
Prala jsem v Lovele. Je fakt, že moc dobře nepere, ale neriskovala jsem silnější prací prášky. Větší flek jsem vždy hned namočila a potřela žlučovým mýdlem. Nechala jsem chvíli působit a pak normálně vyprala v Lovele a vše pustilo. ![]()
Nedám dopustit na Ecover Zero, pere nádherně a je absolutně nejmíň alergenní, i bez parfemace. kupuju v DM. @Korin
Ze začátku v Lovele, ale ta toho moc nevypere. Tak jsem přešla na Persil Sensitiv.
@Korin píše:
V čem, prosím, perete oblečení na miminko? Prosím o radu a zkušenost. Díky
Peru v Lovele pracím gelu a jsem spokojená ![]()
Malýmu peru věcičky v eko přípravcích Ulrich Naturlich, ale jinak všechny věci v Persil sensitive jelikož mají kluci citlivou pokožku ![]()
Zasadne peru od narozeni s nasimi vecmi a to v Persilu sentisitive gel/prasek, podle toho, co peru.
Peru spolu s našima věcma a používám Persil sensitive nebo Ariel sensitive (první tři měsíce jsem ještě dávala máchání nvíc).
Ty dětské prášky typu Lovela jsou úplně na prd.
Na úplně malé mimnko jsem prala v Lovele nebo Dreftu. Po půl roce, kdy jsme začali s příkrmy, už spolu s naším v Persilu sensitive.
V normálním prášku, který mám zrovna načatý pro nás. Nejčastěji Formil z Lidlu.