V čem přenášíte špinavé prádlo k pračce?

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1089
23.7.11 21:34

Lacenko a co do klasického koše dát látkový pytel se stahováním na šňůrku a přenášet jen ten pytel?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1124
23.7.11 21:35
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
23.7.11 21:36

Máme, co se ti líbí, měl to muž ještě když bydlel sám, takže už to máme tak 5let, stále to jedno a samé, trochu se kroutí ty nožičky, ale jinak dobrý.
Pak mám ještě klasický prádelní koš umělohmotný, jmenovalo se to tuším hipster, místo toho, aby to z každé strany mělo ucho, tak to má jen z jedné, z druhé je oblina, která se dá pohodlně opřít o bok, takže i velký koš na prádlo jde nosit jednou rukou. Kupovala jsem asi v tescu či hypernově, zkrátka celkem běžně k dostání.

Za odmítnutí tunelu si nenadávej, co kdyby ti tam spadlo dítě :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
23.7.11 21:39

A jinak teda máme 4 prádelní koše na špinavé prádlo, kam to házíme, tím se to i třídí, já to pak přeházím do toho přenosného koše či toho textilního a odnesu tam (též dvě patra) a v tom zase přinesu zpět čisté prádlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
23.7.11 21:40
vesna píše:
Já nosím špinavé roztříděné prádlo o patro výš k pračce v klasickém plastovém koši na prádlo. Normálka opřu o faldík (břicho) a pravou rukou držím protože v levé ruce vedu Terezku která jde asistovat. :-D A dá se to v pohodě i s plným košem. Jo a koš mám velký 90 cm. (jsme velký lidi a máme hoooodně prádla). pak to nosím v něm i ven a skládám do něj venku suché prádlo co čeká až ho „někdo“ vyžehlí. :zed:

přesně tak to dělám taky (až na to že nevěším a nežehlím, mám sušičku), ani by mě nenapadlo to řešit jinak, Koupila jsem si dva koše na prádlo, protože si vždy připravím rovnou dvě várky. A postupně za den vyperu vysuším uklidím a je to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5956
23.7.11 21:47

ahoj, taky máme sběrnu špinavého prádla v prvním patře v koupelně a pračku ve sklepě… dolů to nosím tak, že vezmu velký špinavý ručník, položím ho na zem, do něj vysypu obsah prádelního koše z koupelny, chytnu to za rožky a jdu. u pračky samotné mám pak úplně obyčejné papírové stěhovací kartony a tam to třídím a pak dávám prát.
je to na palicu, máme taky hafo schodů, věčně lítáme a něco přenášíme… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
23.7.11 21:48
Teodora píše:
Lacenko a co do klasického koše dát látkový pytel se stahováním na šňůrku a přenášet jen ten pytel?

Tohle jsem chtěla napsat :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
23.7.11 21:53

Ten z Ikei máme, používáme jako koš na prádlo, ale nepřenáším. I tak mám ošoupaný dlaždičky od nožiček, jsou docela ostrý. Možná mi jenom opadaly nějaký krytky, ale nevím, jestli tam byly nebo ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3576
23.7.11 21:54

Jo ten ikeacky se trha, to je pravda.. co tenhle? ja v nem prinasim a odnasim jak spinave tak ciste..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
23.7.11 21:57

mám pračku u tchýně a prádlo vezmu rovnou v plastovém koši. Ten pak nechám u pračky, po vyprání do něj dám zase čisté prádlo a jdu do sklepa, nebo na zahradu věšet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
142
23.7.11 22:05

Mám stejný problém. Ten koš z Ikei je na přenášení moc velký, když jsem ho viděla naživo, jsem ráda, že jsme ho nekoupili. Nakonec mě nejvíc vyhovuje ten síťovaný z tvého odkazu, s tím, že ho nenosím plný, ale každý den ho vezmu dolů a přesypu do košů k pračce a tam prádlo třídím a nechávám než vyperu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Caty
23.7.11 22:23

Já se omlouvám, ale fakt mi tahle diskuse pobavila :mrgreen:
Laci, dobrý :lol:
Jinak taky používám plastový koš a pohoda.Do schodů i ze schodů no. Aspoň mám pohyb.

• Citovat
  • Upravit
15995
23.7.11 22:35

Ja mam z Ikey tohle:
http://www.ikea.com/…cts/10191259

zatim ne moc dlouho ale vypada bytelne a dost drzi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50124
23.7.11 23:29

Já bych to teda nosila asi v tom koši na prádlo, co je určen na to vyprané. Jinak, když sbírám špinavé prádlo po baráku, tak to nosím o patro níže jenom v ruce a to i několikrát denně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
24.7.11 09:07
beruska9 píše:
Ja mam z Ikey tohle:
http://www.ikea.com/…cts/10191259zatim ne moc dlouho ale vypada bytelne a dost drzi

Tenhle máme na hračky (hlavně plyšáky, panenky a oblečky na ně) už roky a stále vypadá stejně. A že s tím holky dělají psí kusy :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný