Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Lacenko a co do klasického koše dát látkový pytel se stahováním na šňůrku a přenášet jen ten pytel?
Máme, co se ti líbí, měl to muž ještě když bydlel sám, takže už to máme tak 5let, stále to jedno a samé, trochu se kroutí ty nožičky, ale jinak dobrý.
Pak mám ještě klasický prádelní koš umělohmotný, jmenovalo se to tuším hipster, místo toho, aby to z každé strany mělo ucho, tak to má jen z jedné, z druhé je oblina, která se dá pohodlně opřít o bok, takže i velký koš na prádlo jde nosit jednou rukou. Kupovala jsem asi v tescu či hypernově, zkrátka celkem běžně k dostání.
Za odmítnutí tunelu si nenadávej, co kdyby ti tam spadlo dítě ![]()
A jinak teda máme 4 prádelní koše na špinavé prádlo, kam to házíme, tím se to i třídí, já to pak přeházím do toho přenosného koše či toho textilního a odnesu tam (též dvě patra) a v tom zase přinesu zpět čisté prádlo.
vesna píše:
Já nosím špinavé roztříděné prádlo o patro výš k pračce v klasickém plastovém koši na prádlo. Normálka opřu o faldík (břicho) a pravou rukou držím protože v levé ruce vedu Terezku která jde asistovat.A dá se to v pohodě i s plným košem. Jo a koš mám velký 90 cm. (jsme velký lidi a máme hoooodně prádla). pak to nosím v něm i ven a skládám do něj venku suché prádlo co čeká až ho „někdo“ vyžehlí.
přesně tak to dělám taky (až na to že nevěším a nežehlím, mám sušičku), ani by mě nenapadlo to řešit jinak, Koupila jsem si dva koše na prádlo, protože si vždy připravím rovnou dvě várky. A postupně za den vyperu vysuším uklidím a je to.
ahoj, taky máme sběrnu špinavého prádla v prvním patře v koupelně a pračku ve sklepě… dolů to nosím tak, že vezmu velký špinavý ručník, položím ho na zem, do něj vysypu obsah prádelního koše z koupelny, chytnu to za rožky a jdu. u pračky samotné mám pak úplně obyčejné papírové stěhovací kartony a tam to třídím a pak dávám prát.
je to na palicu, máme taky hafo schodů, věčně lítáme a něco přenášíme… ![]()
Teodora píše:
Lacenko a co do klasického koše dát látkový pytel se stahováním na šňůrku a přenášet jen ten pytel?
Tohle jsem chtěla napsat ![]()
Ten z Ikei máme, používáme jako koš na prádlo, ale nepřenáším. I tak mám ošoupaný dlaždičky od nožiček, jsou docela ostrý. Možná mi jenom opadaly nějaký krytky, ale nevím, jestli tam byly nebo ne.
Jo ten ikeacky se trha, to je pravda.. co tenhle? ja v nem prinasim a odnasim jak spinave tak ciste..
mám pračku u tchýně a prádlo vezmu rovnou v plastovém koši. Ten pak nechám u pračky, po vyprání do něj dám zase čisté prádlo a jdu do sklepa, nebo na zahradu věšet.
Mám stejný problém. Ten koš z Ikei je na přenášení moc velký, když jsem ho viděla naživo, jsem ráda, že jsme ho nekoupili. Nakonec mě nejvíc vyhovuje ten síťovaný z tvého odkazu, s tím, že ho nenosím plný, ale každý den ho vezmu dolů a přesypu do košů k pračce a tam prádlo třídím a nechávám než vyperu.
Já se omlouvám, ale fakt mi tahle diskuse pobavila ![]()
Laci, dobrý ![]()
Jinak taky používám plastový koš a pohoda.Do schodů i ze schodů no. Aspoň mám pohyb.
Ja mam z Ikey tohle:
http://www.ikea.com/…cts/10191259
zatim ne moc dlouho ale vypada bytelne a dost drzi
Já bych to teda nosila asi v tom koši na prádlo, co je určen na to vyprané. Jinak, když sbírám špinavé prádlo po baráku, tak to nosím o patro níže jenom v ruce a to i několikrát denně.
beruska9 píše:
Ja mam z Ikey tohle:
http://www.ikea.com/…cts/10191259zatim ne moc dlouho ale vypada bytelne a dost drzi
Tenhle máme na hračky (hlavně plyšáky, panenky a oblečky na ně) už roky a stále vypadá stejně. A že s tím holky dělají psí kusy
.