Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Maminky v jakém gelu perete a i bez aviváže krásně a dlouho voní? Měla jsem pračku starou 7let a to byla hrůza bez aviváže s plnou nádobkou se nedalo prádlo ani pořádně oprat aby vonělo. Máme od soboty novou pračku a chci s prášku přejít na gely, mám doma formil to marsejské mýdlo a to pěkně voní, máte ještě i nějaké jiné zkušenosti? v akci je od zítra v tetě právě gel ariel, persil a palmex mají gely i kapsle. Co na ně říkáte jak perou a jak voní? a co lanza gel a kapsle?
Příspěvek upraven 16.10.13 v 12:37
Peru teď v Persilu Expert a prádlo voní pěkně a vyprané je dobře.
Peru pro děti v Arielu sensitive (u nás ho neseženete mám ho od jedné paní z německa). Kluci jsou atopici, tak ještě musím přidávat ocet. Nejenže krásně voní ale vypere opravdu na jedničku ![]()
A pro nás dospěláky jsem také objednala německý Ariel na bílé a barevné prádlo, taktéž peru bez aviváže. Ještě ho teda musím odskoušet ale co jsem četla, tak perou také na jedničku
Mně nejlíp voní ten Formil
Pak mi ještě celkem voní Denkmint z DM s aloe vera (aspoň myslím, že je to aloe… prostě světle zelená lahvička ![]()
Mám gely z Dmka tu jejich zn. Denkmit a voní krásně, ale především opravdu VYPEROU (trávu a zadělané ponožky ze zahrady, bez předepírání v ruce).
Peru pro mrně v persilu sensitive - a jak prášek tak gel používám bez aviváže a krásně dlouho prádlo voní po obojím.
Peru v gelu Lenor, mám ho z Německa a krásně voní i dobře pere. Pro malýho peru v Persil sensitive, taky hezky voní, s kvalitou praní je to slabší. Měla sem Persil color nebo tak nějak a ten sem vyhodila, prádlo smrdělo jako po blitkách, nevím, asi nějaký zkažený nebo co. Už bych ho nekoupila.
Já peru v Rexu japonská zahradu gel a paráda prádlo vonavý super ![]()
Ariel, Persil + tablety, aviváž Silan, Lenor většinou silnější vůně, hezky mi pak vydrží na prádle
@mucinka2 píše:
Ariel, Persil + tablety, aviváž Silan, Lenor většinou silnější vůně, hezky mi pak vydrží na prádle
A ten ariel jak voní?, nebo spíše ariel a persil když se srovna co voní více?
@dani24687 píše:
Persil a voní krásně a dlouho (zvláště když ho dáš víc
jojo..taky to tak praktikujem..ale mam teraz novu pracku a ta svinucha si sama davkuje gel i avivaz, takze uz s tymto som skoncila..ale aspon nebudem mat velky Persil na mesiac..:-)