Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Ahoj, našla jsem na netu tento přípravek a chtěla bych vědět zda s ním má někdo zkušenost nebo jsou to jen vyhozené peníze?
Už nevím co mam dělat aby mi přestali padat vlasy. Beru B-komlpex, ale bez účinku, vlasy padají dále, kdybych neměla ofinku, tak mám vidět i začínající plešku
. Nikdy mi vlasy tolik nepadali. Před půl rokem jsem si je nechala prodloužit metodou micro fing, jenže děti přitáhli ze školy vši, takže vlasy šly dolu, nabarvila jsem je, ostříhala na krátko a začalo vypadávání.
Ale opravdu ve velkém. A teď jsem našla tohle.
Myslíte že to pomůže?
Jinak na testech štítné žlázy jsem byla přesně před 11 měsíci a vše ok.
@T.Hololinka zkus Biosil Plus- český výrobek za pár kaček..k tomu šampon Alpecin kofeinový a vodičku Biohar..na vysloveně plešku můžeš Neoacpil vodu..tu kombinaci mam otestovanou na sobě(potřebovala jsem „rychle“ dlouhé vlasy), na několika příbuzných apod. a všichni spokojení..dohromady(bez Neocapilu) to bude stát cca stejně jako ta Donna Hair..tu jsem zkoušela taky ale bez výrazného rozdílu oproti Biosilu..ten jsme používaly s kolegyněma i na nehty..
Děkuji, zítra zajdu do lékárny a něco nakoupím nebo se zblázním. I když mi možná padají i s toho stresu co mám, protože na to pořád musím myslet a několikrát denně kontroluji jak padají, když si myji hlavu tak taky přemýšlím nad tím kolik jich zase vypadá ![]()
Já Donnu Hair užívám cca měsíc a přijde mi, že maličko výsledky jsou vidět…padání vlasů se omezilo a přijde mi, že celkově mám vlasy takové lesklejší
@SarkaNovo
Opravdu? Já pořád váhám. Uvidím co mi poradí třeba i v lékárně ![]()
Kdysi jsem používala šampon Regenar nebo nějak tak byl název, ale nevím zda se pořád vyrábí, také mi hodně pomohl s kombinací s balzámem.
Já používám již dva měsíce BIOHAR a pro mě funguje. Vlasy mi hodně padaly v přední části a když jsem dala vlasy do culíku, už bylo i vidět, že se tvoří částečná pleš. Vlasy zatím ještě padají více než normálně, ale mnohem mnohem méně než před používáním. Jo a rostou mi nové ![]()
Jo a Biohar stojí jen cca 150 Kč, jde o vodičku, která se každý večer vtírá do pokožky hlavy. Já ji nepoužívám po celé hlavě, jen v přední části a jak píši, používám to už dva měsíce a stále mám přípravku dostatek…
@Misula.vdf Také mi padají pouze nebo spíše převážně v přední části, vzadu minimálně.
@T.Hololinka pokud to mas v takovem akutnim stavu, zajdi na kozni. Napisou ti sampon, tonikum, tabletky a treba i dusikove procedury - dusikem se stimuluje pokozka k rustu novych vlasu. Pokud by ti dusik nenapsali sami od sebe, zeptej se na to. 10 aplikaci melo opravdu zazracny efekt. Kozni mi tenkrat vynadal, ze jsem mela prijit hned, jak jsem zjistila enormni vypadavani.
Jinak kombinace doporucena @lentilka248 je opravdu mnohem efektivnejsi, nez Donna, a je asi to jedine funkcni ze vseho trhem nabizeneho.
Pokud ale to mas v tom stavu, co popisujes, sla bych nejdriv na kozni a po dobrani jejich kury bych najela na postup od Lentilky.
Dovoluji si radit prave proto, ze jsem zazila sve s vlasy, ozkousela jsem hromadu produktu (z mych vlasu by se uz dalo tezit ryzi zlato za ty prachy
) a vlastne porad zobu neco na vlasy - tzed momentalne Panthenol. Nemam ale akutni problem.
Jinak na padani vlasy je vyborny dynovy olej, jak do pusy, tak na vlasy
Ovsem tohle vsechno az po koznim, prosim.
@T.Hololinka píše:
@Misula.vdf Také mi padají pouze nebo spíše převážně v přední části, vzadu minimálně.
Asi bych hledala příčinu, já se totiž léčím se štítnou žlázou, již přes půl roku ji mám díky léků v normální funkci, jenže díky Letroxu co beru mi vlasy padají. Již jednou se mi to stalo a bez žádné pomoci padat přestaly, ale teď už chci padání zmírnit a nečekat až to samo přestane.
@Misula.vdf
Na štítné žláze jsem byla před 11 měsíci a nic. Tenkrát mi také padali v takovém množství.
@AniNevim
Vlasy mi padají pouze když si je myji, jinak skoro ne. Když si vlasy prohrábnu zůstane mi v ruce 1 možná 2 vlasy, ale při mytí je to hromada.
Já jsem Donna Hair užívala, když mi 3 měsíce po porodu začaly letět vlasy jako hrom, ne že by zabránily dalšímu vypadávání, to muselo odejít samo, trvalo cca rok, ale začaly mi ve velkém dorůstat vlasy nové a celkově jsem je měla o hodně pevnější, kvalitnější a hustší. Jedna kůra (myslím 3 měsíce?) stačila.
@T.Hololinka aha, to ja jsem si pri prehrabavni vyndala kolem 100 vlasu - jednu dobu jsem je pocitala…
Jinak normalni stav je, ze behem dne vypadne 100-200 vlasu, pokud je ztracis jen pri myti a jinak je nesbiras rano na polstari a vsude mozne, je to OK.