V kolik vstáváte do práce?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Teď jsem sice doma ale před md jsem vstávala v půl 3
a to jsem to měla do práce 10 min pěšky
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vstavam v 5:35 někdy 5:40 a dělám od 6:00.Odpichnout do šesti zvládám tak z 80%. ![]()
Příspěvek upraven 14.05.18 v 13:30
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vstávám v 6:25 a všechny doma budím. Já si udělám kávu, manžel chystá dětem svačinu. Děti do školy jezdí samy, pokud je bylo třeba dříve vodit, tak většinou manžel (pokud jely děti trolejbusem) nebo já je hodila autem. Já chodím zhruba na 8 hod. +-… mám volnou pracovní dobu, tak to nehrotím - většinou jsem tam 7:55 - 8:15 - záleží, jestli jedu autem (to mi cesta trvá do 20 minut) nebo sockou (to zabere tak 30 minut). Manžel chodí do práce později, většinou na 9 - pracovní dobu si určuje sám ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@whitechick píše:
Ahoj lidi,
Od příštího týdne nastupuji do nové práce. Musím v ní být v 7:00. Do teď jsem dělala od 9:00, takže si mám na co zvykat.. V kolik vstáváte do práce vy? Ať vím že nejsem sama nebo jsem na tom dokonce lépe.![]()
Ve 4.30 a mám i noční.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Skoro 4 roky jsem vstávala ve 3:45-3:50 a běžela na první tramvaj, abych byla v práci max na 5hod - otevřít rampu kolegům a závozníkům. Když byla výluka a já dorazila o 10min déle tak to bylo hodně znát - u rampy fronta aspoň 3 závozníků, kolikrát i hlavní kamion, nestíhala jsem a do otevíračky v 7hod byla znát každá minuta ![]()
V současné práci chodím na 7hod a vstávám v 6:10, mám to 4 zastávky od domova a na pozdější vstávání jsem si zvykla ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
V 5.30h. A jsem na tom dobře. Manžel dokonce ve 3.30h (jezdí prvním vlakem do práce)-do vedoucí pozice.
Prosím o zachování anonymu.
- Citovat
- Upravit
Kazde rano mam nedobrovolny budicek, ze v 6h. slysim kostelni zvony a sousedovic zvirata se ozvou.
Ale vstavat musim v 6:30, kdyz neni muz doma, abych probudila decka a 7:10 musime ke skolce. Kdyz je muz doma, tak vodi a organizuje rano decka, takze vsichni vstavane 6:50. Ja musim byt v praci 7:25 nebo 7:45.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak dospělí ještě ok, ale sousedi v 6h ráno poutají děti do autosedačky a odvážejí do školky a po té odjíždějí do práce (dojíždějí do práce a babičky nemají- u nás to jinak nejde). Domů maminka přijíždí cca v 16h i s dětmi ze školky.
Vstávají děti tak +- v 5.30h.
Věk děti 5 a 3 roky.
Prosím o nechání anonymu.
- Citovat
- Upravit
Vstávám v 5:50, necelá půl hodina autem do práce, kde jsem v 6. Končím 14-14:30. Vyzvednu děti z MŠ, ráno vodí manžel. Vstávám mi tedy dává zabrat, kdybych se tak naučila chodit dřív spát, jenže já večer ožívám a ráno je to pak drsný. Teď v létě ještě za světla dobrý, ale v zimě po tmě, děs. Ale zase nechci strávit celé odpoledne v práci. To si fakt radši přivstanu. Na MD jsem si nedokázala představit, že budu tak brzo vstávat. Ale když musíš, tak musíš. O víkendu je pro mě luxus, když můžu vstávat i v 6:30.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@andelka83 : hmm, něco na tom bude, já někdy vstávám až v 10, nasnídám se, v 11 letím do práce a v 9 večer přicházím a už jsem tak unavená, že nic neudělám. a takto každý den. možná lepší si přivstat a mít odpoledne nebo večer volný ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
V lete jedu, jak loni na tabor v Praze pracovat, takze budu muset vstavat v 5h., protoze budu u segry doma a hodinu pojedu autobusem (nebo autobusem, metrem, autobusem), abych byla na 7:15 u skoly nez prijdou deti. Par dni byla divocina nez si telo zvyknulo, ze musi vstat a fungovat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To je docela časté tahle pracovní doba.
Já vstávám v 5:15 a taky na 7 už musím být v práci a někdy se fakt přemlouvám abych vůbec vylezla z postele
je to o zvyku
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Budík si dávám na 5.15 až 5.30. Kocour to ví, takže mě většinou vzbudí on
Udělám si kafe, pomazlím kocoura, dám mu nažrat a snažím se připravit malý věci do školky, oblečení, namalovat si oči. Pak jí před šestou tahám z postele, chce se většinou objímat, pak jí udělám kakao, snažím se jí pořád zvednout ze sedačky a učesat jí vlasy a obléct jí. Pak tak porůznu hledáme hračky co si musí vzít do školky a tak 6.25 jdeme do auta ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nicméně člověk se fakt naučí, já bývala sova a teď jsem zvyklá vstávat a budím se i ve dny, kdy nikam nemusím a nemůžu už usnout. Dítě se okamžitě přeorientuje a spí v létě třeba do 9 i 10 hodin.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Za svobodna ve 4.00 (3,5 km pěšky), abych byla v práci na 5, ve 13.30 domů.
- Citovat
- Upravit