V kolik vstáváte do práce?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
14.5.18 15:37

Tak ono i hodně záleží jak daleko pracuješ a jak moc si můžeš dovolit prostoje či ujetý spoj.
Já do práce dojíždím 45 km = 45 minut, když to nestojí.
Pracovat od 9h, tak ty děti nevidím nikdy, tak raději jezdím ráno brzo.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.5.18 15:40

Já jsem se naučila při nočních spát dle potřeby.
Ráno jsem přijížděla, když děti akorát se vypravovaly. Pustila pračku, myčku, sušičku, odvedla dítě do školky(když ještě chodilo),při tom vyvenčila psa a zalehla.
Vstávačka v 14.30h, kdy jsem přehodila pračku, sušičku a v klidu si vypila kafe a valila pro dítě do školky…Celé odpoledne jsme měla na děti, rodinu a domácí práce a večer po uložení děti na noční zase. Člověk se naučil.
Po poslední noční jsem spala jen třeba 3hodiny, abych večer usla a před první noční prostě 24h nespala. Člověk si zvykne. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.5.18 15:43

Určitě je to o zvyku. Na ranní jsem mohla chodit na 5h, čili jsem vstávala ve 3.45 '+ pak tedy 30km odřídit). A člověk si zvyknul, že musel fungovat. Zase měl odpoledne volno a jen se musel naučit chodit brzo spát.

• Citovat
  • Upravit
3145
14.5.18 15:45
@whitechick píše:
Ahoj lidi,
Od příštího týdne nastupuji do nové práce. Musím v ní být v 7:00. Do teď jsem dělala od 9:00, takže si mám na co zvykat.. V kolik vstáváte do práce vy? Ať vím že nejsem sama nebo jsem na tom dokonce lépe. :mrgreen: :mrgreen:

V 5 mi zvoní budík, vykopu se cca v 5:20, nějaká hygiena, příprava snídaně, 5:50 budím děti, v 6:30 stepujeme před školkou, v cca 6:40-6:50 projíždím bránou do práce. Většinou jsem tam jako poslední.
Pokud nemám děti, tak vstávám někdy mezi 5-5:20 a do práce přijíždím cca 5:40.
Ale vidím velký rozdíl jestli člověk jede v autě nebo MHD, naštěstí mám auto, kdybychom jezdili busem, museli bychom tak v 6 vyrazit z domu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
14.5.18 17:01

Vstávám v 5 :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1543
14.5.18 19:18

Vstávám většinou v sedm, do práce chodím na osmou. Mám pružnou pracovní dobu, takže mohu ráno chodit 6-9, ale obvykle chodím takhle. Ale do práce to mám mhd deset minut a zatím nemáme děti, resp. jedno se právě „peče“ :lol:
V minulosti jsem vstávala i v 5:00 a to už se mi teda nelíbilo. Takže doufám, že i s dětmi to udržím alespoň na tu půl sedmou, kdy pro mě začíná nějaká ta „lidská“ hodina. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
14.5.18 19:27

Lici se tu nekdo z vas? Kez bych mohla vstat o hodinu driv :lol: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6865
14.5.18 19:29

@whitechick já se líčila i v těch půl 3 :D :D kolegyně si jen ťukaly na čelo :D, ale i když mám 30 tak i s líčením mi lidé typují sotva 18,takže bez to fakt nejde :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6865
14.5.18 19:35

@Hazentla záleží jaké budou děti :), když jsem se vypravovala sama s koplet makeupem snídaně kafíčko stačila mi max hod, teď jsem doma a když se vypravujeme třeba ráno k dr potřebujeme tak dvě hod nejmíň :zed: a i přesto lítám jak blesk a tak tak, jedné dceři stačí na vypravení se vším všudy půl hod, druhá je lenivec a je ráda že se stihne za hodinu vůbec probrat a obléct a malej (3) ten má na starosti všechno jiné jen né vypravování :D, takže když jdeme třeba na 8 já vstávám v pět připravím sebe v 6 budíček děti a kmitáme :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
14.5.18 20:27
@whitechick píše:
Lici se tu nekdo z vas? Kez bych mohla vstat o hodinu driv :lol: :zed:

Krem, makeup, stiny, rasenka otazka par minut. Nechala jsem si tetovat oboje linky. Ale nestiham uz snidat, tak snidam az v praci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.5.18 21:25

No ja teda ziram! A to si stezuju, ze pracuju uz od osmi a jenom dvakrat tydne. Jinak vstavam s ditetem, ale pak si jdu jeste do obeda lehnout:)))

• Citovat
  • Upravit
17472
14.5.18 21:29

Vstávám v 5:00, děti budím v 5:20, pracovat začínám v 7:30.. mám šestihodinový úvazek, přijíždím v 15:30.. jsem sova a brzké vstávání nesnáším..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2965
14.5.18 21:37

Vstávám v 6, do práce odcházím v 7. Ráno potřebuji pro sebe hodinku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
14.5.18 21:37
@Anonymní píše:
No ja teda ziram! A to si stezuju, ze pracuju uz od osmi a jenom dvakrat tydne. Jinak vstavam s ditetem, ale pak si jdu jeste do obeda lehnout:)))
;-) Nikdy není tak zle, aby nemohlo být ještě hůř.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
14.5.18 21:38
@whitechick píše:
Lici se tu nekdo z vas? Kez bych mohla vstat o hodinu driv :lol: :zed:

Já, pokud se teda tomu mému patlání (bb, pudr, řasenka, barevný gel na obočí) dá říkat líčení. Trvá mi to cca 25 minut, protože během toho odbíhám do ložnice budit děti a pak do kuchyně jim připomínat, že mají snídat. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat