V kolik vstáváte do práce?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
Já jsem se naučila při nočních spát dle potřeby.
Ráno jsem přijížděla, když děti akorát se vypravovaly. Pustila pračku, myčku, sušičku, odvedla dítě do školky(když ještě chodilo),při tom vyvenčila psa a zalehla.
Vstávačka v 14.30h, kdy jsem přehodila pračku, sušičku a v klidu si vypila kafe a valila pro dítě do školky…Celé odpoledne jsme měla na děti, rodinu a domácí práce a večer po uložení děti na noční zase. Člověk se naučil.
Po poslední noční jsem spala jen třeba 3hodiny, abych večer usla a před první noční prostě 24h nespala. Člověk si zvykne. ![]()
- Citovat
- Upravit
Určitě je to o zvyku. Na ranní jsem mohla chodit na 5h, čili jsem vstávala ve 3.45 '+ pak tedy 30km odřídit). A člověk si zvyknul, že musel fungovat. Zase měl odpoledne volno a jen se musel naučit chodit brzo spát.
- Citovat
- Upravit
@whitechick píše:
Ahoj lidi,
Od příštího týdne nastupuji do nové práce. Musím v ní být v 7:00. Do teď jsem dělala od 9:00, takže si mám na co zvykat.. V kolik vstáváte do práce vy? Ať vím že nejsem sama nebo jsem na tom dokonce lépe.![]()
V 5 mi zvoní budík, vykopu se cca v 5:20, nějaká hygiena, příprava snídaně, 5:50 budím děti, v 6:30 stepujeme před školkou, v cca 6:40-6:50 projíždím bránou do práce. Většinou jsem tam jako poslední.
Pokud nemám děti, tak vstávám někdy mezi 5-5:20 a do práce přijíždím cca 5:40.
Ale vidím velký rozdíl jestli člověk jede v autě nebo MHD, naštěstí mám auto, kdybychom jezdili busem, museli bychom tak v 6 vyrazit z domu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vstávám většinou v sedm, do práce chodím na osmou. Mám pružnou pracovní dobu, takže mohu ráno chodit 6-9, ale obvykle chodím takhle. Ale do práce to mám mhd deset minut a zatím nemáme děti, resp. jedno se právě „peče“ ![]()
V minulosti jsem vstávala i v 5:00 a to už se mi teda nelíbilo. Takže doufám, že i s dětmi to udržím alespoň na tu půl sedmou, kdy pro mě začíná nějaká ta „lidská“ hodina. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@whitechick já se líčila i v těch půl 3
kolegyně si jen ťukaly na čelo
, ale i když mám 30 tak i s líčením mi lidé typují sotva 18,takže bez to fakt nejde
…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Hazentla záleží jaké budou děti
, když jsem se vypravovala sama s koplet makeupem snídaně kafíčko stačila mi max hod, teď jsem doma a když se vypravujeme třeba ráno k dr potřebujeme tak dvě hod nejmíň
a i přesto lítám jak blesk a tak tak, jedné dceři stačí na vypravení se vším všudy půl hod, druhá je lenivec a je ráda že se stihne za hodinu vůbec probrat a obléct a malej (3) ten má na starosti všechno jiné jen né vypravování
, takže když jdeme třeba na 8 já vstávám v pět připravím sebe v 6 budíček děti a kmitáme ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@whitechick píše:
Lici se tu nekdo z vas? Kez bych mohla vstat o hodinu driv![]()
Krem, makeup, stiny, rasenka otazka par minut. Nechala jsem si tetovat oboje linky. Ale nestiham uz snidat, tak snidam az v praci.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No ja teda ziram! A to si stezuju, ze pracuju uz od osmi a jenom dvakrat tydne. Jinak vstavam s ditetem, ale pak si jdu jeste do obeda lehnout:)))
- Citovat
- Upravit
Vstávám v 5:00, děti budím v 5:20, pracovat začínám v 7:30.. mám šestihodinový úvazek, přijíždím v 15:30.. jsem sova a brzké vstávání nesnáším..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vstávám v 6, do práce odcházím v 7. Ráno potřebuji pro sebe hodinku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
No ja teda ziram! A to si stezuju, ze pracuju uz od osmi a jenom dvakrat tydne. Jinak vstavam s ditetem, ale pak si jdu jeste do obeda lehnout:)))
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@whitechick píše:
Lici se tu nekdo z vas? Kez bych mohla vstat o hodinu driv![]()
Já, pokud se teda tomu mému patlání (bb, pudr, řasenka, barevný gel na obočí) dá říkat líčení. Trvá mi to cca 25 minut, protože během toho odbíhám do ložnice budit děti a pak do kuchyně jim připomínat, že mají snídat. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak ono i hodně záleží jak daleko pracuješ a jak moc si můžeš dovolit prostoje či ujetý spoj.
Já do práce dojíždím 45 km = 45 minut, když to nestojí.
Pracovat od 9h, tak ty děti nevidím nikdy, tak raději jezdím ráno brzo.