V kolika letech do toho praštit?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
IamSherlocked
31.5.13 09:06

Dcerka se narodila v mých 23 letech. Chtěla jsem i dřív, ale neměli jsme dořešené bydlení a přítel stálou práci. Otěhotněla jsem neplánovaně, ale najednou bylo i bydlení i práce a teď se máme moc dobře ;)

• Citovat
  • Upravit
6971
31.5.13 09:08

@Hanka1 tato diskuze je naprosto normální a řekla bych že i přínosná pro zakladatelku.. ptala se kdy vy.. takže je logicné že tu každý kdo chce přispět s trochou do mlýnku přispěje a řekne jak to měl on.. ale bez poznámek, já zas nechápu smysl tvé odpovědi..Promiň

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5064
31.5.13 09:12

Ve 20 syn, v 21 svatba, ve 23 dcera ;) spokojenost maximální

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
31.5.13 09:15

@pajinka256 já bych se teda s nikým nedohadovala, předpokládám, že o dítě se nebudou starat tihle chytráci, takže je jim do toho prd, nechápu, proč má někdo potřebu pořád do někoho rýt…jestli máte kde bydlet, máte dost financí a dítě jste oba chtěli, tak co.
Co se týče věku, otěhotněla jsem v 22ti a rodila jsem měsíc po 23 narozeninách, malá byla plánovaná. Nám do toho naštěstí nikdo nekecal, tak nějak s tím všichni počítali

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3678
31.5.13 09:21

My mame prvni ditko teprve ted, me je 30 a manzelovi 32. U nas to bylo dano tim, ze jsme se poznali, kdyz mi bylo 25, jeste jsem studovala, za rok jsem toho nechala a stehovala se za nim, nasla si praci. Miminko jsme chteli oba uz drive, ale cekali jsme az budeme mit hotove bydleni, budu mit neco malo odpracovano (popravde cekala jsem az mi daji smlouvu na dobu neurcitou), pak jsme se vzali a zacli se snazit, na poprvy to bohuzel nevyslo a podruhy se povedlo az za 7 mesicu. Ja mela cil mit prvni miminko do triceti a to se mi splnilo, maly se narodil 4 dny pred mymi tricatinami :mrgreen: Proste osud tomu chtel, aby to tak bylo. Na jednu stranu si pripadam stara maminka, ale zase na druhou stranu jsem si pockala na toho praveho chlapa a na to, az budeme mit ty nejlepsi podminky na to privest na svet miminko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
31.5.13 09:24

@pajinka256 V 33ti :mrgreen: Toho praveho jsem holt poznala az v 25ti, ale nemeli jsme spolecne bydleni, poznat ho jeste driv a bydleni mit taky driv, tak i to ditko bychom meli driv. Nastesti, ale i v tomhle veku, se nam zadarilo druhy mesic, kdy jsme se zacali o mimi snazit :) Jestli mimi chcete a mate kde bydlet nevidim duvod cekat, jak uz tu bylo psano, muze to jit hned, ale taky nemusi :) ;) Preji hodne stesti a zdrave miminko :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
31.5.13 09:25
@michee píše:
Proste osud tomu chtel, aby to tak bylo. Na jednu stranu si pripadam stara maminka, ale zase na druhou stranu jsem si pockala na toho praveho chlapa a na to, az budeme mit ty nejlepsi podminky na to privest na svet miminko.

Jak kdyz mi mluvis z duse :hug:, akorat ja se stare necitim :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3678
31.5.13 09:31
@Hanka79 píše:
Jak kdyz mi mluvis z duse :hug:, akorat ja se stare necitim :mrgreen: :mrgreen:

Jak jsem cetla tvuj prispevek, tak jsem si hned rikala, ze to mame dost podobny :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9989
31.5.13 09:32

Minulý týden se nám narodil první syn :) Dlouho chtěný a plánovaný a nakonec po IVF :) Je mi 21, mám maturitu, 3 roky odpracované. S milovaným manželem máme dva roky domeček, který postupně opravujeme a na dítě jsme se cítili připravení. Když teď vidím jak je to mimčo náročné (máme nespavce a trápí ho bříško) tak jsem ráda, že je mi kolik mi je a cítím se jako bych vůbec nerodila (a to měl malý 4220g :) ) :srdce: Takže to není o věku ale o tom, že se na to cítíš ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
31.5.13 09:35
@michee píše:
Jak jsem cetla tvuj prispevek, tak jsem si hned rikala, ze to mame dost podobny :)

Ja taky, skoro jak pres kopirak :lol: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7626
31.5.13 09:40

Nechapu nazory ve 20 jsi mlada, ve 30 stara :roll: Pokud dite chci a prijde do „sporadaneho“ prostredi nebudu prece resit okoli.Je to soukroma vec :nevim: Ja rodila v 31,jsem spokojena, vyradena, zajistena…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38135
31.5.13 09:40

Ahoj, tohle je vec, ktera je jenom na vas, takze nehledte na okoli, oni za vas dite zivit a vychovavat nebudou ;) pokud nechces studovat, cestovat nebo se realizovat jinak a oba chcete dite, pak nevidim duvod, proc to nejak odkladat, zvlast kdyz mate vyreseny bydleni..a taky se to treba nepovede hned..
ja jsem porodila ve 26 a prislo mi to tak akorat 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
31.5.13 09:43

Mně bude 22 v létě a mám 4týdenního prcka. Těhotenství, porod, 6N…všechno naprosto v pořádku. Takže za mě říkám jo, je lepší jít do toho zamlada, protože tělo je na porod a všechno kolem připraveny nejlíp do nějakých 25. Takže záleží jen na psychice a zázemí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
31.5.13 09:48

Ve 22 první prcek, v 24 druhej…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5428
31.5.13 09:52

Syn se mi narodil ve 30 letech a kdyby bylo po mým, bylo by to rozhodně dřív, ale manžel studoval. Když jsme se konečně rozhodli, že to zkusíme, tak nám to nešlo.. nakonec jsme skončili v CARu a vyšel nám až 4 pokus IUI, takže pokud máte kde bydlet, jste zaopatření, máte se rádi, NEČEKEJTE, přeju hodně štěstíčka :-)

Příspěvek upraven 31.05.13 v 09:52

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný