Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ja mam zase problem opacny, je mi 25 let, jsem zabezpecena po vsech strankach, doma mam pro me idealniho muze, ale na materstvi se necitim ani nahodou, naopak mi to prijde jako strasna drina, do ktere se mi nechce jit…vlastne jsem mozna docela sobecka, ochranuji si svuj volny cas
…zrovna vcera jsem potkala mladou, budouci maminku, kdy slo videt, ze uz ma kratce pred porodem. Na tom by nebylo nic spatneho, kdyby nebyla tak strasne oblecena a to do upnutych cernych legin a pruhledneho bileho tricka na raminka…nevim, nebyl to pekny pohled, pro me spise odpuzujici. Nahodou byl vedle me i muj partner a myslim, ze to vnimal stejne, jelikoz jsme si prestali povidat
…jinak deti mam rada, jen proste na ty sve si asi budu muset jeste pockat.
@Sini Já jsem to měla stejně asi do 26. Je fakt, že jsem si hodně užívala, koncerty, fesťáky, dovolené atd., celkem trvalo, než jsem narazila na toho správného chlapa, vlastně jsem do té doby neměla žádný vážnější vztah. Pak jsem potkala, teď už manžela a po nějaké době (ve 28) se ve mě něco zlomilo a po miminu jsem začala toužit. No, nešlo to hned, teď je mi 30, jsem vdaná a prcek přijde na svět v listopadu a já se už moc těším a těhotenství si užívám ![]()
@Nimie píše:
Co to je za reakci?
To nic. Zamindrakovanej…ve svem druhem
prispevku v jine diskuzi psal stejnou kravinu.
@pussy80 Nemá cenu cokoliv vysvětlovat, když má někdo svojí pravdu… To je takové to pořekadlo, že mezi verzí jednoho a verzí druhého je ta pravda ![]()
@Nimie píše:
Aha, už chápu![]()
![]()
Dala jsem si tu praci a nasla si jeho prispevky. Nediskutuje k tematu, nedava rady, nepodeli se se zazitky a postrehy.At je diskuze o cemkoli. Vsude pise veci typu- zenske netahla a podobne urazky.Tady by zrejme mel zakrocit admin.
@Anna766 píše:
Dala jsem si tu praci a nasla si jeho prispevky. Nediskutuje k tematu, nedava rady, nepodeli se se zazitky a postrehy.At je diskuze o cemkoli. Vsude pise veci typu- zenske netahla a podobne urazky.Tady by zrejme mel zakrocit admin.
Proč, snad je jasné i bez admina, co je to za hvězdu jasnou ![]()
@matkabagristy me to jasne je
psala jsem @Nimie zamindrakovanej…
@pussy80 jdi se schladit. Evidentne jsi byl dlouho na slunci.