Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@Lejlinka88 píše:
@mattule gratulujimůžu napsat až?
Napsat sz? Jasne
Klobouk dolů před vámi vsemi, ale velmi děkuji holkám 40+.
Nikdy bych si nemyslela jako mladá, že budu uvažovat ve skoro 41 o dítěti (druhém), ale je mi tak strašně líto že dítko nemá sourozence, navíc s novým partnerem máme oba za sebou katastrofální vztahy, přáli bychom si počít a vychovávat miminko v lásce a užít si to rodičovství
(myšleno bez rozvodů a tahanic).
Prosím o zachování anonymu, děkuji.
@Anonymní píše:
Klobouk dolů před vámi vsemi, ale velmi děkuji holkám 40+.
Nikdy bych si nemyslela jako mladá, že budu uvažovat ve skoro 41 o dítěti (druhém), ale je mi tak strašně líto že dítko nemá sourozence, navíc s novým partnerem máme oba za sebou katastrofální vztahy, přáli bychom si počít a vychovávat miminko v lásce a užít si to rodičovství(myšleno bez rozvodů a tahanic).
Prosím o zachování anonymu, děkuji.
Tak šup do toho,ať se brzy podaří.
My s manželem čekáme první společné ( moje třetí,jeho druhé), letos mi bude 36. Budeme mít velkou rodinu,no nenudíme se už teď. Ale chtěli jsme zkusit ještě společné, dokud je čas.
@andelka83 páni a máte všechny v péči? ![]()
Ja letos treti a kolem porodu mi bude 32, uz je to urcite posledni, na vic se necitim ![]()
@Káťa19 máme všechny děti ve společné péči s ex,ale reálně máme moje 9 dní ze 14, manželovu na víkendy ( zatím,ale za 2 roky bude v týdnu u nás bydlet, půjde tu na SŠ). Máme poměrně velké rozdíly,letos budou mít děti 7,9 a 14 let. A k tomu bude miminko.