Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Maminky, uvažuju zda si koupit v pondělí v Lidlu mixér. Má nádobu na 1,5l a výkon 550W. U toho výkonu si nejsem moc jistá, zda mixér zvládne bez problémů umixovat i brambory, červenou řepu a další potraviny, které jsou tvrdé a hůře se mixují. Co vy na to, šly byste do toho? Peněz nazbyt nemáme, ale na druhou stranu než koupit šunt, tak to budu spořit ještě raději déle.
Já se už lekla, že je to další diskuse o petrušce a Mirabelce a mixování.
@carambol ![]()
@loja mixer nemam, ale mám z Lídlu rychlovarku a gril a jsem spokojená. O kvalitu bych se nebála, s výkonem bohužel neporadim.
@loja tak řepu snad povaříš, brambory taky. Já s ním mixovala příkrmy a v pohodě.
@loja také o něm uvažuji a čekám na reakce ostatních. Vypadá dobře, líbí se mi skleněná nádoba a 3 letá záruka. Zajímalo by mě také, jestli ho dobře využiji na bramborovou kaši, kterou dělám velmi často a s,,tyčákem,, jde špatně..
@Licena Na bramborovou kaši určitě ne. Na to stačí šťouchačka a šlehač s obyč metlama.
@Licena Tyčákem či mixerem neuděláš kaši ale lepidlo. Na to je potřeba šlehač nebo teda ručně šťouchadlem.
Já někdy dělám „lepidlo“ tyčákem - to má rád manžel.
Jinak jen šlehačem - tu zase ráda já.
Přemýšlím nad tím odšťavňovačem.
@Licena píše:
@loja také o něm uvažuji a čekám na reakce ostatních. Vypadá dobře, líbí se mi skleněná nádoba a 3 letá záruka.
Kde máš skleněnou nádobu?
To bude na 99% plast… ![]()
@Brontik píše:
Kde máš skleněnou nádobu?To bude na 99% plast…
To píšou na stránkách lidlu - ze stabilního skla
@carambol píše:
Já se už lekla, že je to další diskuse o petrušce a Mirabelce a mixování.
mi málem zaskočil koláč v krku
![]()
@slavuska1 píše:
mi málem zaskočil koláč v krku![]()
![]()
![]()
Nooo, já už z toho mám děsy. Se mi o tom v noci i zdálo.