Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
holky, taky mi ukápla slzička…!!!Zapálila jsem svíčku, je mi to líto…upřímnou soustrast celé jeho rodině…i všem, co ho měli rádi… ![]()
i kdyz uz jsem to nejakou dobu tusila, stejne me to sokovalo, clovek ho bral tak, ze tu bude porad ![]()
pridavam se se svickou.
Chjo, upřímnou soustrast paní Havlové i zbytku rodiny. ![]()
Pan Politik, který měl Čest.
Je mi to líto - jako každého dobrého člověka. Ale měl dlouhý, snad spokojený a naplněný život a krásnou smrt, ještě stihl návštěvu Dalajlamy a odešel v pokoji, co víc si mohl přát. Budu na něj vzpomínat.
Je to opravdu smutné..Ale aspoň už má konečně klid a odpočine si..
Udělal pro nás víc,než jsme si všichni ochotní připustit…Byl to dobrý člověk a dobrý spisovatel..
My jsme se o smrti Vaclava Havla dozvedeli dnes v nasem mistnim rozhlase, hrozne nas to prekvapilo a zaroven potesilo( to ze vubec vedi kdo Vaclav Havel byl, ne to ze umrel.Pro nezasvecene zijeme na ostrove Jersey u Velke Britanie. Dokonce i UK vyhradila smrti naseho prezidenta prvni stranky zprav.
Svicka uz hori ![]()
Mirii píše:
My jsme se o smrti Vaclava Havla dozvedeli dnes v nasem mistnim rozhlase, hrozne nas to prekvapilo a zaroven potesilo( to ze vubec vedi kdo Vaclav Havel byl, ne to ze umrel.Pro nezasvecene zijeme na ostrove Jersey u Velke Britanie. Dokonce i UK vyhradila smrti naseho prezidenta prvni stranky zprav.
Svicka uz hori
jj zrovna jsem cetla reakce na clanek o jeho smrti na BBC, je hezke kolik lidi nejenom v UK ho znalo a diky nemu i CR.
papavlinka33 píše:
No ale musíte uznat že to byl pro naprostou většinu národa pan Někdo a podle mého je státní smutek i změna programu na místě, kdy jindy když né dnes. Jaká událost by se musela stát aby jste změnu programu respektovali? Já netvrdím že neměl chyby, ale úctu si zaslouží. Mimochodem zasloužil se mimo jiné i to aby se Vaše děti mohli dnes koukat ty Americké pohádky kvůli kterým nepřekousnete změnu programu a také za to že tady můžete svobodně projevovat své názory.
Myslím, že byl pan NĚKDO i pro ostatní národy.Teda aspoň podle toho jak reagují světová média. ![]()
rekla bych, ze v zahranici si ho paradoxne vazi vic nez v CR. spousta cechu se o nem v ruznych diskusich vyjadruje dost hnusne, uboze, jako by snad oni dokazali pro CR udelat neco lepsiho.
Havla si vážím za to, co pro Český stát dokázal. Ne všechno bylo ideální, ale pořád to byl a bude NĚKDO.
Pan Havel zemřel „krásně“. Ve spánku, mezi svýma nejbližšíma, a na svém neoblíbenějším místě. Je jasné, že za svůj život toho dokázal spoustu a proto mu patří mé velké DÍKY…
Naší zemi pomohl na cestě ke svobodě, byl naším prvním porevolučním prezidentem, navíc byl (dle mého) skvělý spisovatel a dramatik. Myslím, že si zaslouží úctu.
Pana Havla jsem si moc vážila a mám pocit jako bych přišla o blízkého člověka.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat