Zemřel Václav Havel

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
9044
18.12.11 19:11

I ja se priznam,ze mi ukapla slza :(

• načítám...
7693
18.12.11 19:51

holky, taky mi ukápla slzička…!!!Zapálila jsem svíčku, je mi to líto…upřímnou soustrast celé jeho rodině…i všem, co ho měli rádi… :srdce:

• načítám...
4509
18.12.11 20:05

i kdyz uz jsem to nejakou dobu tusila, stejne me to sokovalo, clovek ho bral tak, ze tu bude porad :,(
pridavam se se svickou.

• načítám...
nepřihlášená radúna
18.12.11 20:11

Chjo, upřímnou soustrast paní Havlové i zbytku rodiny. :,(

Pan Politik, který měl Čest.

• Upravit
23847
18.12.11 20:26

Je mi to líto - jako každého dobrého člověka. Ale měl dlouhý, snad spokojený a naplněný život a krásnou smrt, ještě stihl návštěvu Dalajlamy a odešel v pokoji, co víc si mohl přát. Budu na něj vzpomínat.

• načítám...
Silwinka87
18.12.11 20:34

Je to opravdu smutné..Ale aspoň už má konečně klid a odpočine si..
Udělal pro nás víc,než jsme si všichni ochotní připustit…Byl to dobrý člověk a dobrý spisovatel..

• Upravit
22590
18.12.11 20:36

My jsme se o smrti Vaclava Havla dozvedeli dnes v nasem mistnim rozhlase, hrozne nas to prekvapilo a zaroven potesilo( to ze vubec vedi kdo Vaclav Havel byl, ne to ze umrel.Pro nezasvecene zijeme na ostrove Jersey u Velke Britanie. Dokonce i UK vyhradila smrti naseho prezidenta prvni stranky zprav.
Svicka uz hori :kytka:

• načítám...
4989
18.12.11 20:47
Mirii píše:
My jsme se o smrti Vaclava Havla dozvedeli dnes v nasem mistnim rozhlase, hrozne nas to prekvapilo a zaroven potesilo( to ze vubec vedi kdo Vaclav Havel byl, ne to ze umrel.Pro nezasvecene zijeme na ostrove Jersey u Velke Britanie. Dokonce i UK vyhradila smrti naseho prezidenta prvni stranky zprav.
Svicka uz hori :kytka:

jj zrovna jsem cetla reakce na clanek o jeho smrti na BBC, je hezke kolik lidi nejenom v UK ho znalo a diky nemu i CR.

• načítám...
lucineeccka
18.12.11 20:49
papavlinka33 píše:
No ale musíte uznat že to byl pro naprostou většinu národa pan Někdo a podle mého je státní smutek i změna programu na místě, kdy jindy když né dnes. Jaká událost by se musela stát aby jste změnu programu respektovali? Já netvrdím že neměl chyby, ale úctu si zaslouží. Mimochodem zasloužil se mimo jiné i to aby se Vaše děti mohli dnes koukat ty Americké pohádky kvůli kterým nepřekousnete změnu programu a také za to že tady můžete svobodně projevovat své názory.

Myslím, že byl pan NĚKDO i pro ostatní národy.Teda aspoň podle toho jak reagují světová média. :think:

• Upravit
4989
18.12.11 21:03

rekla bych, ze v zahranici si ho paradoxne vazi vic nez v CR. spousta cechu se o nem v ruznych diskusich vyjadruje dost hnusne, uboze, jako by snad oni dokazali pro CR udelat neco lepsiho.

• načítám...
29321
18.12.11 21:22

Upřímnou soustrast rodině :(
je mi to líto ,měla jsem ho ráda :( :(

• načítám...
5051
18.12.11 21:23
:,( :,( :,(
  • načítám...
3910
18.12.11 21:24

Havla si vážím za to, co pro Český stát dokázal. Ne všechno bylo ideální, ale pořád to byl a bude NĚKDO.

Pan Havel zemřel „krásně“. Ve spánku, mezi svýma nejbližšíma, a na svém neoblíbenějším místě. Je jasné, že za svůj život toho dokázal spoustu a proto mu patří mé velké DÍKY…

• načítám...
577
18.12.11 21:25

Naší zemi pomohl na cestě ke svobodě, byl naším prvním porevolučním prezidentem, navíc byl (dle mého) skvělý spisovatel a dramatik. Myslím, že si zaslouží úctu.

• načítám...
2458
18.12.11 21:27

Pana Havla jsem si moc vážila a mám pocit jako bych přišla o blízkého člověka.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová