Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Ať je mu lehká zem,
tak už má po boji.
Odkaz zanechal nám všem,
odpočívej v pokoji…
Ach jo.
Co říct víc než, že odešel jediný muž politiky, jemuž se dalo věřit.
Politik se srdcem.
Je mi to líto.
![]()
Odpočívejte v pokoji pane Prezidente
Taky mám pocit, jako hodně z vás, že končí takové to nehmatatelné „něco“. Václava Havla jsem měla moc ráda, i když sametovou revoluci (ne)pamatuju jako pětiletá. Byl to velký člověk. A paní Dagmar myslím dostatečně dokázala, že rozhodně není zlatokopka, stála po jeho boku věrně mnoho let, bez skandálů a snahy zviditelňovat se. Upřímnou a hlubokou soustrast… Jdu zapálit svíčku ![]()
Vehnalo mi to slzy do očí, je mi to moc líto ![]()
Odpočívej v pokoji a světlo věčné ať Ti svítí ![]()
Čest jeho památce! Snad už je spolu se svojí skvělou ženou Olgou.. Zapálíme za ně svíčku, oba jsem si moc vážila.
Uprimnou soustrast.Pana Vaclava Havla jsem mela moc rada a moc jsem si ho vazila..A jak tu uz nekdo psal,byl to opravdu clovek s velkym M.Take jdu zapalit svicku.. ![]()
Upřímnou soustrast, byl to velký člověk. Sametovou revoluci pamatuji, bylo mi přes 13 a tenkrát pro nás znamenal naději na to, že bude líp ![]()
Svíčka hoří celé odpoledne, snad je mu líp ![]()
Václav Havel nebyl můj oblíbenec, nesouhlasila jsem s jeho názory, ale je mi to líto. Úpřímnou soustrast jeho blízkým.
Nevím, jestli je to hormony (12tt), ale když jsem to uviděla ve zprávách, tak mi ukápla slza. Když proběhla sametová revoluce, byly mi 2 měsíce, ale i přesto byl pro mě Václav Havel osobností, na kterou jsem byla hrdá jako Češka. A stále jsem. I ve finských zprávách běží velice hezké kondolence, prezidentka Tarja Halonen se vyjádřila, že „Finsko Havla milovalo“. ![]()
Také mám slzy v očích. Snad neznám podobnou osobnost v politice.. Aby nebyl politik arogantní a zůstal člověkem…
Zapálím také svíčku..
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat