Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Tak jsem přišla do diskuze vyjádřit smutek nad odchodem velkého Člověka, který si svým celoživotním postojem a názory získal úctu, respekt a přátelství lidí na celém světě. Pokud znají cizinci něco českého, většinou je to Praha a Havel (Vaslav nebo Vaklav
) Ode dneška na něj už můžeme všichni jenom vzpomínat. Určitě by mu nevadilo, že jej všichni neodivovali a nesouhlasili s ním. Základní slušnost vůči člověku, který pro Českou republiku hodně obětoval, si ale zaslouží ode všech. Pane Havle, děkuju! Snad jste odešel smířený se sebou i s okolím ![]()
jancab píše:
Tak jsem přišla do diskuze vyjádřit smutek nad odchodem velkého Člověka, který si svým celoživotním postojem a názory získal úctu, respekt a přátelství lidí na celém světě. Pokud znají cizinci něco českého, většinou je to Praha a Havel (Vaslav nebo Vaklav ) Ode dneška na něj už můžeme všichni jenom vzpomínat. Určitě by mu nevadilo, že jej všichni neodivovali a nesouhlasili s ním. Základní slušnost vůči člověku, který pro Českou republiku hodně obětoval, si ale zaslouží ode všech. Pane Havle, děkuju! Snad jste odešel smířený se sebou i s okolím
Moc hezky napsané, naprostý souhlas ![]()
Panu Havlovi už je teď snad dobře… ![]()
jen pro info, je to trošinku mimo.. žijeme v zahraničí, dnes večer jsme byli u sousedky Portugalky, slavila narozeniny. měla tam na návštěvě nějaké známé, taky Portugalce a ten pán se po tom, co se dozvěděl, že jsme Češi, hned začal zajímat o Havla, slyšel o tom ve zprávách, měl docela přehled o naší situaci, o komunistické éře, o revoluci, apod. Lidi ve světě ho znají, váží si ho.
přiznám se, že jsem taky uronila slzu, přišlo mi to prostě hodně líto.
po celodenním kolotoči jsem teprve teď sedla k pc a koukám, že je tu diskuse k V.Havlovi … já se to dozvěděla až večer po návratu z procházky a jsem z toho taková všelijaká
teď jsem dokoukala Odcházení
Dost jsem si ho vážila a byl to skvělý člověk, řekla bych ve své době ojedinělý, svým způsobem mi připomíná trochu mého dědu, který je ještě o 15let starší, ale jejich chování a styl jsou podobné, taková ta „stará škola“ gentlemanů, nemluvě o Havlově vysoké inteligenci a moudrosti
Přidávám svojí fotku, když jsem byla malá… I když zemřel, pro mě bude žít dál… ![]()
Pana Havla je mi líto, stejně jako každého dobrého člověka co umře.
A tak vyjadřuji upřímnou soustrast.
Pro mě je a vždy bude Václav Havel naprosto vyjímečný člověk. Je mi moc líto, že odešel
![]()
Matina.Ferro.Pietro píše:
Přidávám svojí fotku, když jsem byla malá… I když zemřel, pro mě bude žít dál…
co je to tam zaskrtano?
Doufam, ze si pana Havla vetsina Cechu uchovani v pameti jen v dobrem,protoze nikdo nejsme dokonaly…a krom toho on pro Cechy udelal dost… ![]()
Václava Havla jsem milovala,byl to člověk s velkým Č.Je mi moc smutno
,jako kdyby mi umřel někdo blízký.
Byl to skvělý člověk,dovedl naši zemi k demokracii a svobodě slova a za to jsem mu neskonale vděčná
![]()
PetiteFillette píše:
Odpočívejte v pokoji pane PrezidenteTaky mám pocit, jako hodně z vás, že končí takové to nehmatatelné „něco“. Václava Havla jsem měla moc ráda, i když sametovou revoluci (ne)pamatuju jako pětiletá. Byl to velký člověk. A paní Dagmar myslím dostatečně dokázala, že rozhodně není zlatokopka, stála po jeho boku věrně mnoho let, bez skandálů a snahy zviditelňovat se. Upřímnou a hlubokou soustrast… Jdu zapálit svíčku
Naprosto souhlasim a taky mi tekly slzy, kdyz jsem se to dozvedela
Nikoho v Cechach verejne cinneho si nevazim ani z poloviny tak, jako pana Havla.
Uz je mu dobre. Uprimnou soustrast cele rodine.
Myslím, že by jsme tuto diskusi mohli zakončit výrokem: Pravda a láska musí zvítězit nad lží a nenávistí. ![]()
Havel byl pro me PAN president, clovek, ktery delal politiku z presvedceni, s laskou k lidem…at byl jakykoliv, myslel to dobre…
a ted uz mu je dobre ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat