Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ted jsem se dočetla, že zemřel bývalý prezident pan Václav Havel…je mi to moc líto, byl už hodně nemocný. přeji mu šťastnou cestu tam nahoru ke své ženě Olze. ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Tak nezůčastnil se pohřbu ani Jirouse pro někoho Magora , byl to fajn člověk,hodně pro nás udělal
Upřímnou soustrast manželce
Ač jsem s ním v mnohém nesouhlasila, je to smutné, strašně smutné. Mám takový pocit, jako by něco skončilo, nějaká taková etapa. Komunismus jsem nijak nezažila, ale brala jsem ho jako naši „sametovou ikonu“. Vážila jsem si ho. Je to zvláštní, je mi jako by umřel někdo blízký. Asi jsem nechutně předvánočně sentimentální.
Je mi to tak líto, byla to velká osobnost, měla jsem ho moc ráda. ![]()
Upřímnou soustrast rodině. Ač jsem s ním v některých věcech nesouhlasila, tak je mi to líto. Je to smutný. Byl to skvělí člověk
Pro Dagmar to musí být strašná rána… ![]()
Měl hodně kritiků a já si netroufám hodnotit, natolik do problematikz nevidím, ale nikdo nemůže popřít, že bzl naprosto výjimečná osobnost, ikona dnešní doby a člověk, který světu představil Československo (a Českou republiku) v porevoluční době. Symbol boje za svobodu nejen u nás, ale i ve světě.
Tak to je mi líto, věděla jsem že na tom v poslední době nebyl zdravotně dobře, ale ne že je to tak zlé.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat