Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Je mi to velice líto.
Václav Havel měl jakožto první polistopadový prezident hodně těžkou roli - musel tu naší republiku, která byla mnoho let ve stínu totality protlačit opět do světa. A jelikož měl vystupování mnohdy svérázné, tak si ho lidé pamatovali a měli rádi.
Navíc byl společně s Dagmar činný ve své nadaci Vize.
Lastkecka píše:
Myslím, že by jsme tuto diskusi mohli zakončit výrokem: Pravda a láska musí zvítězit nad lží a nenávistí.
![]()
Mmch, vcera az nejak kolem pulnoci byla na CT repriza jeho zamysleni pri prilezitosti 20ti let od revoluce (repriza z r.2009, tehdy jsem to nevidela, takovy jako projev to byl, cetl z x listu sveho psani, a nebylo to tak skrobene, jako byvaji treba novorocni projevy prezidentu).
Bylo to krasny povidani, bilancovani o posl.20ti letech, o vztazich ve spolecnosti, uplatkareni apod., docela si nebral servitky. No a na konci me dostal
- rekl, at nezoufame, ze v r. 2029 uz to bude urcite super (asi si udelal legraci z „predpovedi“ z r.89, kdy se rikalo, ze za 20 let to tu bude jako v Rakousku
). Takze prihodil dalsich 20let
, udelal to svoje vecko, krasne se zasmal a ja sla do postele ubulena
![]()
Ja jsem hrozna plačka, kdyz umreli hokejisti, drzelo me to tejden
![]()
Minulý týden nebo kdy byla Dagmar Havlová v Sama doma a mluvila o tom jak se těší na Vánoce,že budou s celou rodinou pohromadě…vůbec jsem netušila,že se stane tohle a ještě před Vánocemi.Je mi celé rodiny moc líto
![]()
Mám takový návrh - vynechme z tohoto diskuního tématu osobní názory a hodnocení, na ty si udělejme po vánočních svátkách extra diskusi… myslím, že to další diskusi prospěje.
Opravdu je mi to moc líto..Myslím, že to byl úžasný člověk a byl to Pan prezident,pro mě ano..Upřímnou soustrast paní Havlové…
Já se přiznám, že pana Havla jako prezidenta moc nepamatuji
, tenkrát jsem se ještě o politiku vůbec nezajímala.
Ale jinak jsem ho měla moc ráda, byl to velmi zajímavý a inteligentní člověk. Vtipný, rozumný, když jsem zpětně poslouchala jeho projevy,…
Když jsem zjistila, že zemřel, byl to pro mě šok. Vůbec jsem tomu nevěřila a žhavila internet, doufala jsem, že je to jen mylná informace… Bohužel nebyla
![]()
Ráda bych vyjádřila upřímnou soustrast paní Havlové a ostatním pozůstalým…
Pan Havel byl velký člověk s velkým srdcem a vím, že spoustě lidem bude chybět
![]()
Pane prezidente, věřím, že nyní už je Vám dobře
![]()
Co se mi vybaví, když se řekne Václav Havel? Když jsem byla ve 4. třídě, tak navštívil 1. září naší školu a u prvňáčků se zeptal: „Kdo z Vás by chtěl být prezidentem?“ Nikdo z dětí se nepřihlásil, tak řekl: „Ten, kdo se přihlásí, toho osobně pozvu na Pražský hrad a pohostím ho slavnostní večeří…“
Přihlásili se dva chlapečci a opravdu se za pár dnů stali i se svými rodiči váženými hosty na Pražském hradě…
![]()
Byl to velký člověk a zaslouží si uznání, úctu a respekt! Upřímnou soustrast jeho rodině! ![]()
Terez85 píše:
Co se mi vybaví, když se řekne Václav Havel? Když jsem byla ve 4. třídě, tak navštívil 1. září naší školu a u prvňáčků se zeptal: „Kdo z Vás by chtěl být prezidentem?“ Nikdo z dětí se nepřihlásil, tak řekl: „Ten, kdo se přihlásí, toho osobně pozvu na Pražský hrad a pohostím ho slavnostní večeří…“Přihlásili se dva chlapečci a opravdu se za pár dnů stali i se svými rodiči váženými hosty na Pražském hradě…
![]()
![]()
Byl to velký člověk a zaslouží si uznání, úctu a respekt! Upřímnou soustrast jeho rodině!
Terez85 píše:
Co se mi vybaví, když se řekne Václav Havel? Když jsem byla ve 4. třídě, tak navštívil 1. září naší školu a u prvňáčků se zeptal: „Kdo z Vás by chtěl být prezidentem?“ Nikdo z dětí se nepřihlásil, tak řekl: „Ten, kdo se přihlásí, toho osobně pozvu na Pražský hrad a pohostím ho slavnostní večeří…“Přihlásili se dva chlapečci a opravdu se za pár dnů stali i se svými rodiči váženými hosty na Pražském hradě…
![]()
![]()
Byl to velký člověk a zaslouží si uznání, úctu a respekt! Upřímnou soustrast jeho rodině!
To je pěkný ![]()
já zítra jdu - http://www.novinky.cz/…manzela.html
… přidá se ještě někdo?
sandrik píše:Šla bych, ale nemohu. Syn je nastydlý. Škoda.
já zítra jdu - http://www.novinky.cz/…manzela.html… přidá se ještě někdo?
sandrik píše:
já zítra jdu - http://www.novinky.cz/…manzela.html… přidá se ještě někdo?
ja jsem z opacneho konce CR..
ale dnes me dojalo pri pruchodem nasim mestem,ze je na jednom z namesti vzdana pamatka V.Havlovi,fotky,vence,kyticky a spoustu zapalenych svici..
tady asi neni dost velkych slov pro VELKEHO CLOVEKA
pro me byl v prvni rade CLOVEKEM s velkym C , ktery delal CISTE politiku, s laskou, nesidil a nelhal
pro me neodesel, stale zustava, on se svou skromnosti, inteligenci a humorem to privedl az na vrchol
ti dnesni nahore by mu mohli zavidet
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat