Zemřel Václav Havel

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
36544
18.12.11 12:59
magda82 píše:
Ester13 píše:
Holky, nechci být patetická, ale my zapálíme Havlovi v 19hod. svíčku, přidáte se? Ať se mu dobře „cestuje“ tam nahoru.
IRČITĚ SE PŘIDÁM, A ZAPÁLÍM SVÍČKU NEJEN ZA NĚJ, ALE I ZA SVÉ RODIČE.(MAMINKA MI ZEMŘELA PŘED 4,5 LETY A TATÍNEK PŘED DVĚMA MĚSÍCI) :,( :,( :,( :,( :,( :,(

Magdi :,( :hug: :hug:

• načítám...
29730
18.12.11 13:00
Jitka L. píše:
Odešel velký člověk … po Tigridovi, Medkovi, Motejlovi, Jirousovi a mnoha dalších ..... takový člověk už na Hradě nikdy nebude. Je mi to tak líto.

Je mi z toho smutno :( Cas nezastavis. Ja je porad vidim pred dvaceti lety…

• načítám...
Rose-k
18.12.11 13:00
Ester13 píše:
Holky, nechci být patetická, ale my zapálíme Havlovi v 19hod. svíčku, přidáte se? Ať se mu dobře „cestuje“ tam nahoru.

Já se určitě přidám!!

• Upravit
243
18.12.11 13:01

Upřímnou soustrast rodině :,(
Svíčku zapálíme.

• načítám...
15404

Je mi to upřímně líto, byl to velký člověk, a svíčka bude hořet i u nás… :(

• načítám...
14777
MonnyDee píše:
magda82 píše:
Ester13 píše:
IRČITĚ SE PŘIDÁM, A ZAPÁLÍM SVÍČKU NEJEN ZA NĚJ, ALE I ZA SVÉ RODIČE.(MAMINKA MI ZEMŘELA PŘED 4,5 LETY A TATÍNEK PŘED DVĚMA MĚSÍCI) :,( :,( :,( :,( :,( :,(

MONY, NEMÁM TO LEHKÉ :,( :,( :,( :,( :,( TAKŽE VÍM JAK SE CÍTÍ JEHO MANŽELKA KDYŽ ODEJDE NĚKDO Z RODINY, TAK TO BOLÍ O TO VÍC.

• načítám...
36544
18.12.11 13:05
magda82 píše:
MonnyDee píše:
magda82 píše:
Ester13 píše:
MONY, NEMÁM TO LEHKÉ :,( :,( :,( :,( :,( TAKŽE VÍM JAK SE CÍTÍ JEHO MANŽELKA KDYŽ ODEJDE NĚKDO Z RODINY, TAK TO BOLÍ O TO VÍC.

taky přeju upřímnou soustrast :hug: :hug: buď silná :hug:

• načítám...
2401
18.12.11 13:07

R.I.P. :srdce:

• načítám...
3169
18.12.11 13:08

Je mi to strašně líto. Měla jsem Havla moc ráda. Bylo to zjevení na naší politické scéně, které už se nebude opakovat.

• načítám...
6569
magda82 píše:
MonnyDee píše:
magda82 píše:
Ester13 píše:
MONY, NEMÁM TO LEHKÉ :,( :,( :,( :,( :,( TAKŽE VÍM JAK SE CÍTÍ JEHO MANŽELKA KDYŽ ODEJDE NĚKDO Z RODINY, TAK TO BOLÍ O TO VÍC.

Magdi, :,( . Drž se!

• načítám...
215

Václav Havel se zasloužil o svobodu, ve které můžeme žít a vychovávat své děti. Upřímnou soustrast rodině.

• načítám...
12959
18.12.11 13:10

Teď jsem to četla :,( :,(

• načítám...
6569
18.12.11 13:10
Afrodité píše:
Václav Havel se zasloužil o svobodu, ve které můžeme žít a vychovávat své děti. Upřímnou soustrast rodině.
:palec: :palec: :palec:

A diskuzi jsem nečetla a číst nebudu. Chci si zachovat ty střípky duševního zdraví, které mi ještě zbyly.

• načítám...
byron
18.12.11 13:11

No tak já jsme hrozně překvapená, nečekala jsem to tak brzy…Hlavně pro mě byl Václav Havel taky něco jako symbol nějaké doby, takže jsme tak nějak počítala s tím, že tu bude věčně…

Je mi to moc líto, upřímnou soustrast rodině. Ať odpočívá v pokoji. Také zapálím svíčku.

P.S.: por mě prostě bnebyl politik, nemůžu si pomoct

• Upravit
18.12.11 13:11

Upřímnou soustrast rodině :,( Je těžké, když někdo odejde, těžší, když je to o Vánocích :,(

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová