Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
magda82 píše:Ester13 píše:IRČITĚ SE PŘIDÁM, A ZAPÁLÍM SVÍČKU NEJEN ZA NĚJ, ALE I ZA SVÉ RODIČE.(MAMINKA MI ZEMŘELA PŘED 4,5 LETY A TATÍNEK PŘED DVĚMA MĚSÍCI)
Holky, nechci být patetická, ale my zapálíme Havlovi v 19hod. svíčku, přidáte se? Ať se mu dobře „cestuje“ tam nahoru.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Magdi
![]()
Jitka L. píše:
Odešel velký člověk … po Tigridovi, Medkovi, Motejlovi, Jirousovi a mnoha dalších ..... takový člověk už na Hradě nikdy nebude. Je mi to tak líto.
Je mi z toho smutno
Cas nezastavis. Ja je porad vidim pred dvaceti lety…
Ester13 píše:
Holky, nechci být patetická, ale my zapálíme Havlovi v 19hod. svíčku, přidáte se? Ať se mu dobře „cestuje“ tam nahoru.
Já se určitě přidám!!
Je mi to upřímně líto, byl to velký člověk, a svíčka bude hořet i u nás… ![]()
MonnyDee píše:magda82 píše:MagdiEster13 píše:IRČITĚ SE PŘIDÁM, A ZAPÁLÍM SVÍČKU NEJEN ZA NĚJ, ALE I ZA SVÉ RODIČE.(MAMINKA MI ZEMŘELA PŘED 4,5 LETY A TATÍNEK PŘED DVĚMA MĚSÍCI)
Holky, nechci být patetická, ale my zapálíme Havlovi v 19hod. svíčku, přidáte se? Ať se mu dobře „cestuje“ tam nahoru.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
MONY, NEMÁM TO LEHKÉ
TAKŽE VÍM JAK SE CÍTÍ JEHO MANŽELKA KDYŽ ODEJDE NĚKDO Z RODINY, TAK TO BOLÍ O TO VÍC.
magda82 píše:MonnyDee píše:MONY, NEMÁM TO LEHKÉmagda82 píše:MagdiEster13 píše:IRČITĚ SE PŘIDÁM, A ZAPÁLÍM SVÍČKU NEJEN ZA NĚJ, ALE I ZA SVÉ RODIČE.(MAMINKA MI ZEMŘELA PŘED 4,5 LETY A TATÍNEK PŘED DVĚMA MĚSÍCI)
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
TAKŽE VÍM JAK SE CÍTÍ JEHO MANŽELKA KDYŽ ODEJDE NĚKDO Z RODINY, TAK TO BOLÍ O TO VÍC.
taky přeju upřímnou soustrast
buď silná ![]()
Je mi to strašně líto. Měla jsem Havla moc ráda. Bylo to zjevení na naší politické scéně, které už se nebude opakovat.
magda82 píše:MonnyDee píše:MONY, NEMÁM TO LEHKÉmagda82 píše:MagdiEster13 píše:IRČITĚ SE PŘIDÁM, A ZAPÁLÍM SVÍČKU NEJEN ZA NĚJ, ALE I ZA SVÉ RODIČE.(MAMINKA MI ZEMŘELA PŘED 4,5 LETY A TATÍNEK PŘED DVĚMA MĚSÍCI)
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Magdi,
. Drž se!
Václav Havel se zasloužil o svobodu, ve které můžeme žít a vychovávat své děti. Upřímnou soustrast rodině.
Afrodité píše:
Václav Havel se zasloužil o svobodu, ve které můžeme žít a vychovávat své děti. Upřímnou soustrast rodině.
A diskuzi jsem nečetla a číst nebudu. Chci si zachovat ty střípky duševního zdraví, které mi ještě zbyly.
No tak já jsme hrozně překvapená, nečekala jsem to tak brzy…Hlavně pro mě byl Václav Havel taky něco jako symbol nějaké doby, takže jsme tak nějak počítala s tím, že tu bude věčně…
Je mi to moc líto, upřímnou soustrast rodině. Ať odpočívá v pokoji. Také zapálím svíčku.
P.S.: por mě prostě bnebyl politik, nemůžu si pomoct
Upřímnou soustrast rodině
Je těžké, když někdo odejde, těžší, když je to o Vánocích ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat