Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/…856528_n.jpg
krome hokeje moc veci cechy spojit nedokaze. V Havel to opet dokazal ![]()
lucie.t píše:
http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/…856528_n.jpg
krome hokeje moc veci cechy spojit nedokaze. V Havel to opet dokazal
Je vidět, že většina lidí měla pana Havla v úctě a je dobře, že těch křiklounů (kteří zřejmě netuší, co je to úcta k zesnulému a slušnost všeobecně) je míň.
Pokud v diskusi neumíte nebo nechcete zachovat pietu zemřelému člověku, raději do ní nepište.
Děkuji za pochopení,
Tereza
admin píše:
Pokud v diskusi neumíte nebo nechcete zachovat pietu zemřelému člověku, raději do ní nepište.Děkuji za pochopení,
Tereza
Dík Terezko. ![]()
Včera jsem se nedostala na net.
Chtěla bych vyjádřit smutek nad smrtí Václava Havla, který je pro mne velkým člověkem a velmi si ho vážím. Pro náš národ udělal opravdu mnoho.
Chtěla bych zde vyjádřit upřímnou soustrast a lítost nad tím, že odešel pan NĚKDO. Stejně jako je bibli psáno, že „Nikdo není prorokem ve své zemi“, tak i pan Havel zde v naší zemi neměl takou úctu jakou by si nejspíš zasloužil tak jako v ostatních státech světa. S mnohými jeho názory jsem nesouhlasila, ale jako člověka skromného a otevřeného jsem si velmi vážila. Čest jeho památce.
Byl to výjimečný člověk, výborný dramatik a spisovatel, RIP Pane Prezidente, žádný takový tady ještě dlouho nebude…
Ester13 píše:
Holky, nechci být patetická, ale my zapálíme Havlovi v 19hod. svíčku, přidáte se? Ať se mu dobře „cestuje“ tam nahoru.
Já jsem už zapálila včera. Měla jsem Betlémské světlo, tak jsem zapálila od něj.
Také mi to je moc líto, že zemřel. Opravdu to byl PAN ČLOVĚK.
je mi uprimne lito,ze z naseho sveta odesel tak velky Clovek jako Vaclav Havel byl.Cest jeho pamatce a uprimnou soustrast rodine ![]()
a je mi uprimne lito,jak nekteri lide maji misto srdce kus dlazebni kostky,citova plochost a chlad z nich sala na metry. je mi lito,ze nedokazou pochopit takove „diskuse“,kde se vzdava hold pamatce zesnuleho,byt je to kdo je to,tu pamatku chteji sdilet lide,kterym na dotynem zalezelo(at uz se to tyka kohokoliv)
a v neposledni rade me uprimne tesi,kolik dobrych srdci kolem nas je.Kolik lidi se umi semknout a dat najevo svou pokoru a sdilet svuj zal.A pak jit dal..
prosim ponechte tuto diskusi (stejne jako jine loucici diskuse) svemu prvotnimu ucelu..
Tato diskuse slouží k vyjádření upřímné soustrasti se smrtí pana Václava Havla - pokud to nemáte v plánu - tato diskuse pro vás určena není. Ponechte ji tedy jejímu původnímu účelu.
Nikdo zde nestojí o vaše připomínky z jakého důvodu vás to nezasáhlo. Buďte té slušnosti a respektujte to!
Příspěvky mimo mísu smazány.
Tereza
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat