Vaginální mykóza u snažilek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
K.Black
1.4.13 22:07
@Becky00 píše:
@K.Black ehm, ale já jsem žena. Chápu že ty brýle klamou :think:

chudák tvůj manžel, takovou opici :roll: nebo on je nějak postižený :think:

• Citovat
  • Upravit
430
1.4.13 22:08

Důležité je, že rady padly hned na první stránce, jinak jsou to už tři stránky sra*ek :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
1.4.13 22:09
@tamata píše:
no právě a třeba už těhulka je :( A ostatní místo aby poradili, tak tu píšou mimo téma :nevim:

já jsem taky neporadila :oops: nemám zkušenosti, mě spíš překvapuje jak často se to řeší a kolik žen má problémy se zapachající a hnisavou pipkou :think: proto by mi přišlo lepší použít anonym :nevim:

• Citovat
  • Upravit
13073
1.4.13 22:09
@Brouk Pytlik píše:
Důležité je, že rady padly hned na první stránce, jinak jsou to už tři stránky sra*ek :roll:

No a co radíš ty? Já doktora. Protože si myslím, že tohle babskýma radama nezvládne :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Naima
1.4.13 22:10

@tamata Já také doktora, babské rady v tomto případě neuznávám, může si spíše uškodit. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
1018
1.4.13 22:11

Tak at se kamarádka zeptá v lékarně, oni jí něco doporučí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
430
@tamata píše:
No a co radíš ty? Já doktora. Protože si myslím, že tohle babskýma radama nezvládne :kytka:

Hele já neradím nic, já přišla pro radu, protože je to pro mě zrovna aktuální. Tedy nevím jak moc ta gravidita, ale dle nepříjemného pocitu zřejmě ta mykoza :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black

Já také doktora, je to prostě důležitý orgán, fakt bych se bála, že se to nevyléčí pořádně, nevím, mám z takových věcí docela vítr.

• Citovat
  • Upravit
Naima
1.4.13 22:12

BP - Rozhodně doktora, tohle fakt nepodceňovat.

• Citovat
  • Upravit
K.Black
1.4.13 22:14
@Brouk Pytlik píše:
Hele já neradím nic, já přišla pro radu, protože je to pro mě zrovna aktuální. Tedy nevím jak moc ta gravidita, ale dle nepříjemného pocitu zřejmě ta mykoza :(

jsi ženská, tak navštiv dr. protože tu božku fakt potřebujem zdravou, nedělám si srandu, myslím to vážně.

• Citovat
  • Upravit
29577
1.4.13 22:16

Být kamarádkou, tak jedu zítra do špitálu a nečekám na svého doktora. Moje dr, když má dovču a náááhodou mám roblém, mě tam vždy prventivně předem odkazuje, nebo to má vyvěšené na dveřích, v případě, že za sebe nemá zástup. Takže jestli její dr nemá zástup, tak do špitálu, hlavu jí nikdo neukousne, dostane se jí ještě lepšího vyšetření, než na obvodě a bude po problému.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
430
1.4.13 22:17
@K.Black píše:
jsi ženská, tak navštiv dr. protože tu božku fakt potřebujem zdravou, nedělám si srandu, myslím to vážně.

Je vidět, že na mykózy netrpíš. Pak bys při lehkém diskomfortu hned neběžela na gynekologii, protože jsou i přírodní alternativy, které pomůžou a stojí za vyzkoušení. Alespoň u mě dost často pomůžou, jen jsem myslela, že tu objevím i něco co neznám a v případě potíží bych mohla zkusit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2677
1.4.13 22:20

Mě jednou řekla gyndr., že každá žena je natolik dospělá, aby si koupila něco v lékárně a léčila se sama :lol: :lol: :lol: Už mám jinou gyndr :dance: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577

@Brouk Pytlik já na babský rady v tomhle nikdy nevěřila. Protože ty mikroskop a vyšetření z krve nemaj, nikdy nevíš. Po porodu jsem taky měla „svrbění“,jela do špitálu a tam mi doktor sdělil zánět jak prase. Vhodný na hospitalizaci.
A ten žádný jogurty apod jaksi nevyléčí, že.
Takže za mě - k doktorovi, kamkoli a brzo.

Příspěvek upraven 01.04.13 v 22:20

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
@Brouk Pytlik píše:
Je vidět, že na mykózy netrpíš. Pak bys při lehkém diskomfortu hned neběžela na gynekologii, protože jsou i přírodní alternativy, které pomůžou a stojí za vyzkoušení. Alespoň u mě dost často pomůžou, jen jsem myslela, že tu objevím i něco co neznám a v případě potíží bych mohla zkusit.

aha, no já když to tady čtu v diskuzích tak jsem myslela že fakt jít hned k dr, jak říkám božku potřebujem a už vůbec když se chystáme mít děti :nevim:
Poprvé jsem se zapojila do takovéhle diskuze, tak mi snad zítra neupadne 8o :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa