Váha před těhu a v těhu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
ik
30
6.2.11 21:21
Ajla píše:
jeste jsem chtela rict ze po tom co jsem u Dr rekla ze sjem pribrala 15 kilo ˇmam 5 tydnu do porodu) tak mi rekl ze je to moc a ze mam dvakrat v tydnu jist jen jablka a ani nepit coz jsem dost koukala a obrecela jsem to (no jo cita ted) a fakt jse m se na to vyprdla..rekla jsem si ze vahu bubu resit az potom..jen se neprejidat a chodit na prochazky…

AHA!! no tak to je dost divný mě se doktor k váze nevyjádřil tak teď nevim jestli nemám blbýho doktora.. protože ta moje váha je taky už dost velká!!

No a s těma jablkama:D:D:D:D to bych asi stejně nezvládla a umřela bych hlady:D a bylo by mě teda dost lito mimiška že musí papat jen jablíčka a držet dietu už tahle malej:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
6.2.11 21:24
Ajla píše:
jeste jsem chtela rict ze po tom co jsem u Dr rekla ze sjem pribrala 15 kilo ˇmam 5 tydnu do porodu) tak mi rekl ze je to moc a ze mam dvakrat v tydnu jist jen jablka a ani nepit coz jsem dost koukala a obrecela jsem to (no jo cita ted) a fakt jse m se na to vyprdla..rekla jsem si ze vahu bubu resit az potom..jen se neprejidat a chodit na prochazky…

Tak to mas asi dost dementniho dr. co ti zakaze jist cokoliv jineho nez jablka… vis co jablka s tebou udelaj, a co s mimiskem 8-o 8-o Jak nadymaji.. :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9859
6.2.11 21:25
Ajla píše:
presne tak on mi rekl ze dite s vodu ma 3 kial az e 12 mam nadvahu fakt blbec..a obsah krve a vody atd? vypustilaj sme ot hend druhym uchem…

dítě s plodovkou 3 kila? 8-o A ten doktor je zubař nebo obvoďák?,protože gynekolog těžko :roll: Plodovky je takový množství že budeš koukat až ti rupne…si budeš říkat kam se tohle všechno vešlo :mrgreen:

A moje dítě vážilo samo o sobě skoro 4 kila. Navíc jak správně říkáš krev, tý je taky víc a hlavně ta voda v těle. Nijak moc jsem neotýkala, ale fotka týden před porodem na občanku, jsem tam jak sumo :mrgreen: a teď už mi zase lezou lícní kosti jako dřív :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8384
6.2.11 21:27
ik píše:
Ajla píše:

AHA!! no tak to je dost divný mě se doktor k váze nevyjádřil tak teď nevim jestli nemám blbýho doktora.. protože ta moje váha je taky už dost velká!!

No a s těma jablkama:D:D:D:D to bych asi stejně nezvládla a umřela bych hlady:D a bylo by mě teda dost lito mimiška že musí papat jen jablíčka a držet dietu už tahle malej:D

myslism ze blbyho doktora mam ja ne ty :-D…navic je to individualni mne kazdej rika jak to mam jen v brise ze to na mne videt nejde (asi chtej byt na me hodní)
jo a zkusila jsem si rano dat dve jablka a vzdala jsem to fuj po nich je akorat tezko…a malej ma radsi jiny veci :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8384
6.2.11 21:29

no holyk presne on to neni jen tuk ty kila co mame nahore..tuku je tam skoro nejmin :-) podle toho co jsem vycetla…
Jo a taky jsme se pak docetal ze pri nadmerny konzumaci jablek ke konci tehu roste hlavne plod takze pak bych se asi divila kdyby mel 5 kilo (teda nevim co je na otm pravdy)..aleto je k jiny diskusi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14047
6.2.11 21:31

Ahoj
v minulem teh. s dvojcaty jsem zacinala na 63kg na 170cm, koncila jsem s plus 8kg, z porodnice jsem se vratila s 63kg

ted jsem zacinala teh. s 62 a mam 68,5 takze zatim 6,5 kg plus, do terminu mi chybi mesic, ale rodit budu urco driv

jo a myslim, ze je normalni to resit, nechci nikoho urazit, ale ty co to neresi a rikaji si, jak mimi potrebuje tlacenku a hranolky a ja nevim co, no to jsou ty, co pak nemuzou shodit kila a divi se, kde se ta nadvaha vzala. On se i clovek rozezere, zvykne si na vysoky prisun kalorii a s detma mas pocit, ze abys to vydrzela, se musis nacpat jeste vic…

ja si proste rozmyslim co si dam, jestli kopecek zmrzky nebo misku, jestli jablko nebo susenku atd.

po zkusenosti s dvojcaty ti muzu rict, ze fakt mimina nepotrebuji o moc vyssi prijem, neni potreba jist nejak extra, vyjde to asi o krajic chleba denne , coz je fakt nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ik
30
6.2.11 21:33
Ajla píše:
no holyk presne on to neni jen tuk ty kila co mame nahore..tuku je tam skoro nejmin :-) podle toho co jsem vycetla…
Jo a taky jsme se pak docetal ze pri nadmerny konzumaci jablek ke konci tehu roste hlavne plod takze pak bych se asi divila kdyby mel 5 kilo (teda nevim co je na otm pravdy)..aleto je k jiny diskusi…

Ježiš 5kg macka bych teda rodit nechtěla:D:D:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
164
6.2.11 21:34

Ahoj, přidávám se k tomu prvnímu komentáři „tohle fakt neřeš“ :-) Prostě - NEŘEŠ TO TEĎ, užívej si těhotenství, pokud je ti dobře, mockrát se to opakovat asi nebude. Já jsem měla před porodem podobnou váhu i výšku (62 kg, 165 cm) Za prsa jsem ráda za B :-) jak před kojením tak při něm. Při porodu jsem vážila 76 možná 77 - to už si moc nepamatuju. Hned po porodu jsem měla cca 8 kg dole, další 4kg během následujících dvou měsíců. Pravda je, že na cvičení jsem neměla po porodu pomyšlení, věřím tomu, že zabere na všechny partie těla, o psychice nemluvě. V té době jsem řešila potíže s kojením apod. a k tomu jsem, abych měla tučný mlíko, vypila denně tak jednu smetanu, rozmazlovala se rohlíkama, dortíkama apod. - jen na ty obědy veřeře nebyl čas:-) Teď (rok po porodu) jsem začala opravdu pravidelně cvičit a jde to - už mám 63 kg. Držím palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5476
6.2.11 21:35

Já jsem během těhotenství přibrala cca 15, možná i 16 kilo a v porodnici jsem nechala asi jen 5 kilo. Myslela jsem, že mě klepne:-)) Ale teď jsem po porodu 10 týdnů a všechno je pryč, první týden po návratu z porodnice to šlo skoro co den to kilo, pak se to zaseklo a nešlo tak rychle, ale hlavně, že to jde. Mě taky doktor říkal, že jsem přibrala moc, ale nic jsem si z toho nedělala (i když mě teda v ten den tak naštval, tak jsem to šla zajíst do cukrárny a hned bylo dobře:-))).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9859
6.2.11 21:35

Fotka dva týdny před porodem. 25kilo nahoře prosim. Prostě nohy furt jak krůta, prsa trojky jako zamlada :mrgreen: a jinak všechno v břiše…malinko mi zesílily kejtičky, ale ty už zase nemám. Ty byly jen v těhu.
 https://www.emimino.cz/detail-fotky/?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ik
30
6.2.11 21:36
jizvíková píše:
Ahoj
v minulem teh. s dvojcaty jsem zacinala na 63kg na 170cm, koncila jsem s plus 8kg, z porodnice jsem se vratila s 63kg

ted jsem zacinala teh. s 62 a mam 68,5 takze zatim 6,5 kg plus, do terminu mi chybi mesic, ale rodit budu urco driv

jo a myslim, ze je normalni to resit, nechci nikoho urazit, ale ty co to neresi a rikaji si, jak mimi potrebuje tlacenku a hranolky a ja nevim co, no to jsou ty, co pak nemuzou shodit kila a divi se, kde se ta nadvaha vzala. On se i clovek rozezere, zvykne si na vysoky prisun kalorii a s detma mas pocit, ze abys to vydrzela, se musis nacpat jeste vic…

ja si proste rozmyslim co si dam, jestli kopecek zmrzky nebo misku, jestli jablko nebo susenku atd.

po zkusenosti s dvojcaty ti muzu rict, ze fakt mimina nepotrebuji o moc vyssi prijem, neni potreba jist nejak extra, vyjde to asi o krajic chleba denne , coz je fakt nic

:potlesk: :potlesk: :potlesk: ty brďo dvojčátka a ještě taková váha:) MŮŮŮJ SEN!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ik
30
6.2.11 21:41
MirušeProdigy píše:
Fotka dva týdny před porodem. 25kilo nahoře prosim. Prostě nohy furt jak krůta, prsa trojky jako zamlada :mrgreen: a jinak všechno v břiše…malinko mi zesílily kejtičky, ale ty už zase nemám. Ty byly jen v těhu.

Na fotce je krásně vidět jak si hubeňoučká a máš jen pupíček.. Já mám nohy jak konve a to se rodit ještě nechystám:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ik
30
6.2.11 21:45

jsem ráda že jsem založila tuhle debatu, protože jste mě všechny maximálně uklidnily. Normálně jsem si to všechno přečetla a už se docela těšim jak budu vypadat po porodu. a jestli se budu moci pyšnit takovýma výsledkama kg jako vy všechny..

Je to neuvěřitelný, ale vzhledem k tomu že jsem se nemohla z nikým pobavit o tom jak to s těma kg doopravdy je tak teď doslova čumím s otevřenou pusou…!!

Dík holky jste zlatééé!! :huban: :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9859
6.2.11 21:46
ik píše:
MirušeProdigy píše:
Na fotce je krásně vidět jak si hubeňoučká a máš jen pupíček.. Já mám nohy jak konve a to se rodit ještě nechystám:D

No vidíš ty konev jedna :mrgreen: a tuhle veškerou vodu necháš v porodce!!! :palec: Víš kolik jí v těle máš, když už otejkáš? Strašně. :-D Nepříjemný, vim, někdy mi otekly chodidla a měla jsem z prstíčků na nohách krásný buřtíčky :mrgreen: a strašně měto svědilo. Jenže nechťje ti útěchou, že se ti po porodu uleví :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9859
6.2.11 21:54
ik píše:
jsem ráda že jsem založila tuhle debatu, protože jste mě všechny maximálně uklidnily. Normálně jsem si to všechno přečetla a už se docela těšim jak budu vypadat po porodu. a jestli se budu moci pyšnit takovýma výsledkama kg jako vy všechny..

Je to neuvěřitelný, ale vzhledem k tomu že jsem se nemohla z nikým pobavit o tom jak to s těma kg doopravdy je tak teď doslova čumím s otevřenou pusou…!!

Dík holky jste zlatééé!! :huban: :huban:

No jo hele nám se to teď machruje, když už máme po těhotenství :lol: Si nemysli, že většina z nás (těch prvorodiček) z toho v těhu taky nebylo na větvi :wink:

Jo a souhlasim s Jizvíkovou v tom, že neřešit co v těhu žeru je na prd. Teda já měla jeden jedinej hřích, a to horalky. Ale jako dvě, tři denně :oops: :mrgreen: Ale jinak jsem jedla hodně zeleny a ovoce a málo knedlů a bílého pečiva-nějak mi to nejelo. No a maso…maso s masem :mrgreen: prostě nějaký hranolky…fůůůj :pankac:

Fakt jsem nesnášela větu těch starších a chytřejších „jen papej, teď musíš jíst za dva“ …ha ha…to neni vůbec pravda. Jde hlavně o kvalitu jídla ne o kvantitu. ten prcek si z toho jídla stejně vezme jen co potřebuje a ten zbytek se nám ukládá. A takový hranolky a brambůrky a hambrgery, ty jsou pro mimi k ničemu, zato pro naší postavu „super“ :mrgreen:

Každopádně těhulky papejte na co máte chuť, si myslim že držet nějaký výživový diety a podobně je kravina. Prostě každýho věc. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí