Váha při 170cm (ženy)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3871
9.11.21 22:44

172cm a 56kg, nosím velikost M

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2010
9.11.21 22:46
@Martina84 píše:
172cm a 56kg, nosím velikost M

Tak jako upřímně, teď mám 175 cm a 84 kg, a velikost L. To je ta záhada různých postav a váhy. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.11.21 22:47

Měřím okolo 168 cm a váha +/- 53 kg, sportuji, vychrtlá opravdu nejsem, hrudník 70DD, takže i vypadám na víc kilo, než mám. Jednou v životě jsem po nemoci měla asi 65 kg a vypadala jsem jak otekly čuně. Přitom kámoška tak o 5 cm vyšší a váhou kolem 70 kg je úplná kočka, plochý bříško (který třeba já i přes sport a 53 kg nemám)… takže je to opravdu individuální, záleží na typu postavy a, jak tu holky psaly, na poměru tuku a svalů.

• Citovat
  • Upravit
14727
9.11.21 22:51
@Anonymní píše:
tohle mi přijde až nemožný, to máš BMI vyloženě v podváze a dost..jako vím že BMI není přesné, ale při 181cm máš mít cca 71-76kg a ty máš o 15kg míň. 8o 8o

Ja jsem do 24 let vazila 50 kg pri vysce 174 cm, takze jsem mela jeste nizsi BMI nez @Šťastná.máma.4. Citila jsem se skvele, mela jsem spoustu energie. V tech 24 letech jsem ale podstoupila umely prechod, cimz jsem pribrala 20 kg za 2 mesice. A to jsem se teda dobre necitila a vypadala jsem hrozne. Ted vazim 56 kg a fajn, niz jit nemusim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
723
9.11.21 22:53
@Micilin píše:
Tak jak je vidět, váha je jen číslo, každý to má jinak. Tobě gratuluji, musíš vypadat skvěle :)

Je to jen číslo, s tím naprosto souhlasím! Jen teď po třech dětech bych potřebovala zpevnit kůži na břiše… toť tak vše. Každopádně komu to stále přijde jako strašně málo, pak prosím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1113
9.11.21 22:57
@Šťastná.máma.4 píše:
181cm a váhově se pohybují okolo 56-58kg, podle aktivity dle ročního období.

To je docela brutální podváha teda. 8o

Já mám 184cm a před otěhotněním jsem vážila 78-79kg. Sportovala jsem docela hodně. Ale ta tvoje váha je šílená. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6275
9.11.21 23:07

Před dětmi jsem na 172 cm vážila 67 kg a měla velikost kalhot 36… Taky mi tu váhu nikdo nehádal. Je to opravdu o rozložení na těle. Váha není určující. Teď je to horší, ale v opět je má váha řazena jako velká nadváha a přitom mám velikost 40.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1711
9.11.21 23:09

Tak já mám 176 cm, a před těhotenstvím jsem vážila 65kg. Velikost oblečení spíše M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13010
9.11.21 23:21
@Anonymní píše:
Domnívala jsem se, že to o těžkých kostech je jen takový nesmysl, co se říká mezi lidma, ale asi je to vážné pravda? Je tu někdo s normální zdravou postavou a výškou 170cm, kdo by se podělil o svou váhu? 8o :think: :dance:

to o těch těžkých kostech je tak trochu nesmysl… :think:…nicméně typově existují postavy křehčí a naopak postavy více osvalené, které pak mají i jiný metabolismus

měřím přesně těch 170

na vš jsem mívala 50 - 52 kilo, když byly velké stresy, mívám stažený žaludek a nemůžu moc jíst, tak to jsem šla i pod a vážila 48 – 49, to vychrtnutí nevypadalo dobře

v prvním těhot. jsem přibrala z 51 na 68 kg před porodem, po porodu šlo hned všechno dolů

po dětech jsem vážila 55 - 60 kg dlouhé roky, po pár dalších letech a i lécích, které na to mají vliv pak 60 - 65
aniž bych proto cokoliv dělala a jakkoliv řešila jídlo, cvičení, nic…asi genetika, můj táta je naprosto stejný

mám takový ten atletický souměrný typ postavy, když začnu trochu cvičit hned mi nabíhají svaly :think:…lidi mají různé typy metabolismu, což o to, je to tak…někdy ženy cvičí a cvičí a tenké ručičky a nožičky, já když začnu jen lehce posilovat, začnu vypadat jak svalovec… :nevim:…no a co bude dál, se uvidí…hlavně když se budem držet tak nějak…ve zdraví

stárneme všichni a s věkem trochu nabereme všichni, to je normální, ale nemělo by to bejt přes míru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4785
9.11.21 23:32

Já mám od puberty na 170 cm už asi 17 let pořád 64-67 kilo. Postavu mám sportovní, silnější stehna, kulatý zadek, prsa A. Míry 90-68-98. Těžko se srovnávat, typy postav jsou fakt různé, někdo je drobnější, někdo má naopak stavbu těla robustnější…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
802
10.11.21 01:04
@Šťastná.máma.4 píše:
181cm a váhově se pohybují okolo 56-58kg, podle aktivity dle ročního období.

Tvg ja mam 182cm a vážím 74kg. 8o Jednou v životě jsem při téhle výšce vážila 65kg a lidé mě měli málem za anorekticku. A zpětně při pohledu na fotky z té doby se jim ani nedivím… 56kg… to je masakr už 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.11.21 06:10

Je to fakt hodně individuální… Já mám 170cm a před těhotenstvím jsem vážila 54kg (za mlada jsem měla i o pár kilo míň), teď mám 57kg. Vychrtle opravdu nevypadám, naopak se teď nemůžu zbavit břicha :lol: Dřív velikost S, případně XS (teď se do ní vejdu taky, ale už kvůli tomu břichu je mi pohodlnější M), prsa dvojky :nevim:

• Citovat
  • Upravit
6654
10.11.21 06:38
@Anonymní píše:
Před chvílí jsem se úplnou náhodou dozvěděla váhu kamarádky, která je téměř stejně vysoká, jako já (170cm), obě vypadáme zdravě, máme normální pěknou postavu, obě nosíme velikost S/M a různě si i měníme oblečení, takže i proporce jsou podobné. Co mě ale úplně vykolejilo je, že ona váží jen 59kg, já mám 71kg, takže obrovský rozdíl. Ona byla v šoku z mé váhy úplně stejně. Teď jsem prolítla internet a zjistila jsem, že některé ženské váží při mé výšce i 55kg, to si absolutně neumím představit, myslela bych si, že budou úplně vychrtlé. Domnívala jsem se, že to o těžkých kostech je jen takový nesmysl, co se říká mezi lidma, ale asi je to vážné pravda? Je tu někdo s normální zdravou postavou a výškou 170cm, kdo by se podělil o svou váhu? 8o :think: :dance:

Vahou se vubec netrap. Holky s moji vyskou a velikosti obleceni mivaji o 10kg min nez ja, ale uprimne to vubec neresim. Jasne, ze kdyz nekde reknu, kolik vazim, tak na me obcas koukaji prekvapene, ze by mi tipovali fakt tak max 50kg a ne o 10 vic, ale co, je to jen cislo a vubec o nicem to nevypovida :nevim: Daleko dulezitejsi je obsah telesneho tuku a mnozstvi svalu, tak se soustred spis na to ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2002
10.11.21 06:51
@Anonymní píše:
Před chvílí jsem se úplnou náhodou dozvěděla váhu kamarádky, která je téměř stejně vysoká, jako já (170cm), obě vypadáme zdravě, máme normální pěknou postavu, obě nosíme velikost S/M a různě si i měníme oblečení, takže i proporce jsou podobné. Co mě ale úplně vykolejilo je, že ona váží jen 59kg, já mám 71kg, takže obrovský rozdíl. Ona byla v šoku z mé váhy úplně stejně. Teď jsem prolítla internet a zjistila jsem, že některé ženské váží při mé výšce i 55kg, to si absolutně neumím představit, myslela bych si, že budou úplně vychrtlé. Domnívala jsem se, že to o těžkých kostech je jen takový nesmysl, co se říká mezi lidma, ale asi je to vážné pravda? Je tu někdo s normální zdravou postavou a výškou 170cm, kdo by se podělil o svou váhu? 8o :think: :dance:

Tak je rozdíl jestli je člověk svalnatejsi postavy, pak váží víc, nebo sice není tlustý, ale těch svalů moc nemá a pak váží míň 🙂 já mám 166 cm a vážím 52 kg, před rokem jsem měla 47 kg, ale taky nejsem nijak namakana 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.11.21 07:13
@Anonymní píše:

Při téhle výšce jsem se nejlépe cítila u váhy 55 kg. Teď mám 62-63 a rozhodně neobléknu S. Něco musím mít i L. Chtěla bych mít těch 59 kg. Nějakých 72 kg jsem měla před porodem.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex