Vaječný likér bez žloutků a alkoholu pro těhotné, poraďte recept

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6161
7.12.20 13:03
@Amalthea píše:
no hele, já dělala včera a nic se tam nevaří, ani žloutky, ani alkohol a to tam přijde, na pul litru 250 ml whisky :mrgreen:
rum můžeš nahradit jen rumovým aroma

Rekla bych, ze případné fujtajbly ve vajicku se rumem ozerou a zdechnou :mrgreen: delala jsem ho loni a opravdu se nevaril. Varenim se žloutek zdrcne, ale nevim, fakt jsem ho dělala jen jednou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6594
7.12.20 13:52

Holky, přidám se s dotazem. Když nemůžu vůbec alkoholický, můžu tam dát hned zkraje vaření jen trochu rumu, vypaří se a bude jen ovoněný a tím i konzervovaný - i když toho rumu bude malinko?? Jak dlouho vydrží bez alkoholu, max pár dní :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
566
7.12.20 20:44
@Salorka píše:
Holky, přidám se s dotazem. Když nemůžu vůbec alkoholický, můžu tam dát hned zkraje vaření jen trochu rumu, vypaří se a bude jen ovoněný a tím i konzervovaný - i když toho rumu bude malinko?? Jak dlouho vydrží bez alkoholu, max pár dní :nevim:

Já bych ten rum svařila klidně i vedle a pak ho tam zamíchala už odpařený :) A ano, maximálně 3-5 dnů píší…

Mám nealko vaječňák hotový a s jednou štamprlí to chutná jak krém na buchtičky se šodo, tak zítra udělám buchtičky :-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí