Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Hmmm…tak si brouzdam letaky a v Tescu jsem nasla tuhle nadheru…nejak mi to nedochazi…to ma koupit kdo komu? A proc? Koupil by to nekdo z vas? ![]()
(Prosim vas, neberte to moc vazne)
Edit: foto viz nize
Příspěvek upraven 12.02.23 v 08:34
@beruska9 píše:
Hmmm…tak si brouzdam letaky a v Tescu jsem nasla tuhle nadheru…nejak mi to nedochazi…to ma koupit kdo komu? A proc? Koupil by to nekdo z vas?
(Prosim vas, neberte to moc vazne)
Kde je foto? ![]()
Nevidím fotku. Polštář nevím, jestli bych koupila.
Včera jsem v Bille koupila velké Merci. Protože tam je mix čokolád. Každý si najde tu oblíbenou.
Dáme si společně.
Edit. polštář nevypadá špatně.
@Kelsey : uz jdem doplnila…jak jsem si hrala s tou anketou, tak mi to nejak nevyslo ![]()
Jinak my to neslavime a kdyz uz, tak neco k sezrani, pracholepy a kyce nevedu…ale ten napis me trochu rozsekal
I am her King?
![]()
Příspěvek upraven 12.02.23 v 08:35
@beruska9 píše:
Jj…uz
Tak někomu se to asi líbí, mě to přijde zbytečné a kýčovité. Asi jako hrnky na narozeniny. Spíš už neví, co za nápisy by tam dávali.
![]()
Jinak já ani nevím, jestli je to zítra nebo pozítří. Plete se mi to a stejně nic koupeného nemám, neslavíme a neřešíme. ![]()
Manzel si na podobne s odpustenim k*aviny nepotrpi a ja taky ne. Valentyna neslavime a kdyby ano, potesi ho tatarak, hovezi carpaccio a dobre vino.
@Paní.Norrisová píše:
Tak někomu se to asi líbí, mě to přijde zbytečné a kýčovité. Asi jako hrnky na narozeniny. Spíš už neví, co za nápisy by tam dávali.![]()
Jinak já ani nevím, jestli je to zítra nebo pozítří. Plete se mi to a stejně nic koupeného nemám, neslavíme a neřešíme.
V utery
@GirlsNick píše:
Jsem naprosto přesvědčená o tom, že to jistě někdo koupí.
To by me zajimalo, co dostane partnerka…delsi retez, aby z kuchyne mohla nosit pivo?
@beruska9 píše:
V utery
Jé, tak to se s manželem ani neuvidíme. ![]()
Za tu cenu ne, stát tak třetinu, tak bych ho i koupila (a pak na nej dala hezčí potah)
![]()
@Kriss Tina píše:
Za tu cenu ne, stát tak třetinu, tak bych ho i koupila (a pak na nej dala hezčí potah)![]()
V Pepcu maji asi za 40 ty vyplne ![]()
Já včera koupila muži tohle..zcela to vyjadřuje absurditu Valentýnu..