Valerie X Natálie

Napsat příspěvek
Velikost písma:
120
21.2.22 14:58

@MichaelaP96
Tak za mě nejlepší Klaudie, těch Natalii
je za mě prostě už moc, každá druhá holčička se tak jmenuje… Navíc se mi líbí jen ve tvaru Natálka-Natalie, na-ty, Natka, Natal, Natala to vůbec…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
22.2.22 18:37

Mně se jména na -ie celkově vůbec nelíbí, ale pokud už bych měla nějaké z tvojí nabídky vybrat, pak mně nejlibozvučnější přijde Valerie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2426
22.2.22 21:44

@MichaelaP96 val rozhodně. Klaudie mi přijde no takové kolotocářské romské atd

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77130
22.2.22 21:51

@MichaelaP96 Valérie i Natálie se mi líbí, Valérie asi trochu víc,
Klaudie je už trošku zvláštní, ale není to špatné, pokud máte odvahu - neznám žádnou Klaudii, je to hezké a originální jméno
ale já bych asi vybrala Valérii

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59404
22.2.22 21:53

@MichaelaP96 my máme Valerie a Valča a Valina neříkáme. je to prostě Vali ;). tchyně říká Valina a strašně se diví že k ní Vali nechce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1014
22.2.22 22:01

My máme dvouměsíční Valinku, ale Natálka je taky pěkný. Co se týče četnosti, nemají si tato dvě jména podle mě co vyčítat. Natálek bude rozhodně víc, ale myslím si, že jejich oblíbenost klesá. Nejvíce Natálek je minimálně ve školce, spíše ve škole. Zatím co oblíbenost Valerie stoupá, takže až půjdou letos narozené holky do školy, aby jich na konec nebylo víc, než Natálek v kolektivu :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.2.22 22:09

My mame Klaudii, takze hlasuji pro ni. Ale, je jich taky uz asi hodne. V miniskolce na malem okresnim meste byly malem tri! Jedna nakonec nenastoupila, takze jen dve. Z asi 10 holcicek. A uz jsem to slysela vickrat. Ale Klaudinka se mi proste libi a Klaudie na dospelou taky. Cikanske to snad neni, to se tady na Emimi oznacuje kdejake jmeno ;)

• Citovat
  • Upravit
24.2.22 10:37
@MichaelaP96 píše:
Dobrý den,
ráda bych se zeptala na Váš názor na jména pro holčičku. S manželem se nám líbí jména Valerie nebo Natálie. Bohužel ale nejsme schopni se rozhodnout co je lepší. Moc se nám líbí tvar Valerie a Valinka, ale Valča a Valina se nám příčí, zato Natálie má všechny tvary jména hezké, jen nám příjde, že je všude Natálek plno.
Co byste vybrali vy? Vím, že rozhodnutí je na nás, ale zajímá mě názor ostatních.
Děkuji ;)

Já bych vybrala Valdís. Význam je keltská žena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8302
12.3.22 21:09
@MichaelaP96 píše:
Moc děkuji za názory. Můžu se ještě zeptat na názor Valerie nebo Klaudie?

Klaudii. Ty dvě jména ani jedno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.5.22 09:26

Doma mame rocni Valerinku :palec: Pro me je to jmeno zajimavejsi, nez Natalie. Klaudie se mi libi taky moc, ale vyznam toho jmena je kulhava, to me odradilo.

• Citovat
  • Upravit
1214
2.5.22 09:31
@Angeetko píše:
Mně se jména na -ie celkově vůbec nelíbí, ale pokud už bych měla nějaké z tvojí nabídky vybrat, pak mně nejlibozvučnější přijde Valerie.

To je super, jak to kazdy vidime jinak. Jmena na -ie jsou moje nejoblibenejsi :lol: to je dobre, aspon se vsichni nejmenujeme stejne :palec: Jen skoda, ze nikdo nevi, co se bude libit tomu cloveku, ktereho pojmenovava..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.5.22 09:48

Natalii už je strašně moc, každá druhá holčička je Natalie, už je to až protivne

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze

Poradna porodní asistence