Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Od Markéty a Jirky:
Milí přátelé a známí, s velkou bolestí vám musíme oznámit, že dnes krátce před 6.hodinou ranní nas navzdy opustila nase milovaná dcerka Vanessa… Její tělíčko už bylo natolik oslabené a nedokázalo čelit celkové infekci. Všem, kteří jste nám za celé dny posílali slova podpory a pozitivní sílu, moc děkujeme.. Markéta + Jirka + Jiřík
Právě mi taky přišla tahle zpáva. Co napsat, asi nic, přes slzy nevidím.
Markétko a celá rodino, je mi to moc líto. Vaše bolest musí být nesmírná.
Upřimnou soustrast
Takto to nemalo dopadnúť
Vanesska, aj ten krátky čas, čo si tu bola, si tu zanechala veľmi veľa lásky. Ľúbime Ťa a navždy zostaneš v srdiečku všetkých z emimina.
http://svetpohladnic.sk/…a-svg109.jpg
U nás už hoří svíčka… Svíčka jen pro Vanessku.
Markétko, oba Jirkové, veřím, že kdyby Vanesska mohla (její tělíčko bylo silnější), byla by s vámi a nenechala by vás v obrovské bolesti… Je mi to moc líto!
Upřímnou soustrast!
Přijměte naši upřímnou soustrast…
Markétko, nemůžu tomu uvěřit.
Tohle se nemělo stát, je to nespravedlivé
![]()
Přejeme vám hodně síly na překonání té bolesti. Vanesska zůstane navždycky v našich srdíčkách.
Je nám to moc líto, upřímnou soustrast ![]()
Mě je to tak strašně moc líto. To se ani nedá popsat. Slova nestačí. Přeji upřímnou soustrast…
nemůžu tomu uvěřit.......
vanessko…
marky, jirko, jiříku, upřímnou soustrast
nevím co víc říct
Markýsku a Jirkové je nám to moc a moc líto, ale nemůžeme si ani představit v jaké sitauaci jste se ocitli. přejeme vám moc a moc síly, abyste i tuto ránu osudu dokázali jako rodina překonat.
Markétko,Jirkové a celá rodinko,nevim co napsat,je mi to strašně líto.Tolik jsem věřila,že to Vanesska dokáže.Držte se.
vanessko, i kdžy jsme tě nestihli poznat, máme tě moc rádi. byla jsi moc statečná
Upřímnou soustrast! Chjo…to je tak nespravedlivý!
Vanessko, andílku, posíláme Ti pusinky!