Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Je mi to moc líto, doufala jsem, modlila jsem se a dneska ráno si přečetla, co se stalo… Nevím proč se to stalo, ani jak vás utišit, ale je mi to skutečně moc a moc líto…
Upřímnou soustrast… Nevím co napsat, je mi to moc líto
![]()
Markétko buď silná
![]()
Upřímnou hlubokou soustrast přijměte i od nás, moc na vás myslíme a doufáme, že se nad vámi brzy začne smát slunce a již nikdy nepřestane…
Ohi s rodinou
Edit: všechno je jinak :/
Tak jsem pročítala diskusi od místa, kde jsem v pátek skončila a s velkým smutkem jsem jí dočetla až do konce, jsem v práci, ale to mi nezabránilo v tom, abych nezačala brečet, jak želva, je mi to tak strašně líto!
Nedovedu to pochopit, nechci chápat proč se něco takového musí dít, proč je trestána ta malá dušička, že se mohla se svými rodiči a bráškou setkat jen na tak malou chviličku a proč je její rodina stižena takovým smutkem, který snad ani čas nedovede úplně utišit, proč, proč, PROČ?!
mám stažený krk a nemůžu ani polykat, na klávesnici nevidím, tak už jen poslední větu
Vanessko, navždy budeš v našich srdcích a taky já za tebe zapálím dnes svíčku a Marky a oba Jirkové, vám posílám velké tišící pohlazení na duši, držte se - máte jeden druhého a buďte si oporou, není jiný lék než čas a vaše láska, co dovede tu ránu zhojit.
Sandra
Příspěvek upraven 24.08.20 v 15:43
Co říct..vše už bylo řečeno..život někdy hodně bolí..je mi strašně ze strachu o toho malého tvorečka, kterého v sobě nosím..ztráta dítěte je to nejhorší, co může matku potkat..tady jsou slova asi zbytečná..je..je mi to strašně moc líto..vanesska byla bojovnice..čas bolest otupí a bude zase dobře, ale zapomenout se nedá..upřímnou soustrast..vanessko..myslime na Tebe...........andílku malý......
Odletěl křehký motýlek
proč tak strašně brzy
pár smutných vzpomínek
žal a hořké slzy
na tvé dlani zanechal
proč muselo se to stát
proč tolik pospíchal
navždy budu se ptát
..........
Přidávám se k ostatním, abych taky popřála upřímnou soustrast. Markétko, je mi to opravdu moc líto.
Přeji Ti Marktétko moc a moc síly a lásky mezi Vámi všemi doma.
Varenka
Ježiš, je mi to moc líto. Chtěla bych Vám vyjádřit upřímnou soustrast.držte se.....
Tak to nas moc mrzi a chteli bychom vam vyjadrit uprimnou soustrast.Drzte se a hodne sily.
Tamara,Ema a Libor
http://i286.photobucket.com/…e/images.jpg za Vanessku
Upřímnou soustrast.............
Vanessko dokázala jsi spojit strašně moc lidiček a mi všichni na tebe budeme stále myslet a máš místečko u každého z nás v našich srdcích…
Jak nespravedlivý dokáže být život!
Markétko,Jirko a Jiříku dodávejte si sílu do života vedle sebe,držte se navzájem,plačte spolu a hlavně vzpomínejte že tam holky Vanesska a Kristýnka jsou spolu a hlídají vás a patří k vám ikdyž tu nejsou.
Jen ticho a slzy..........
Bolest v srdci......
Markétko a Jirkové - chtěla bych vám aspoň touto cestou vyjádřit upřímnou soustrast. Takové věci by se neměly stávat. Držte se a snad ten jediný lék čas aspoň trošku otupí tu ukrutnou bolest,kterou nyní prožíváte.
Je mi z toho opravdu těžko, já pořádně ani nevím co psát.
Dny běží a já jen doufám, že celá rodinka to nějak zvládá. Nevím sice jak, ale snad tím , že drží při sobě a mají se moc rádi.
Markétko a Jirko, kdyby jste potřebovali, tak víte kde nás najdete …Vaše srpňajdy ![]()