Vanesska

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
23505
30.6.08 09:01

Je mi to moc líto, doufala jsem, modlila jsem se a dneska ráno si přečetla, co se stalo… Nevím proč se to stalo, ani jak vás utišit, ale je mi to skutečně moc a moc líto…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1994
30.6.08 09:44

Upřímnou soustrast… Nevím co napsat, je mi to moc líto :cry: :cry: :cry:
Markétko buď silná :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4120
30.6.08 10:03

Upřímnou hlubokou soustrast přijměte i od nás, moc na vás myslíme a doufáme, že se nad vámi brzy začne smát slunce a již nikdy nepřestane…
Ohi s rodinou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20656
30.6.08 10:15

Edit: všechno je jinak :/

Tak jsem pročítala diskusi od místa, kde jsem v pátek skončila a s velkým smutkem jsem jí dočetla až do konce, jsem v práci, ale to mi nezabránilo v tom, abych nezačala brečet, jak želva, je mi to tak strašně líto!

Nedovedu to pochopit, nechci chápat proč se něco takového musí dít, proč je trestána ta malá dušička, že se mohla se svými rodiči a bráškou setkat jen na tak malou chviličku a proč je její rodina stižena takovým smutkem, který snad ani čas nedovede úplně utišit, proč, proč, PROČ?!
mám stažený krk a nemůžu ani polykat, na klávesnici nevidím, tak už jen poslední větu

Vanessko, navždy budeš v našich srdcích a taky já za tebe zapálím dnes svíčku a Marky a oba Jirkové, vám posílám velké tišící pohlazení na duši, držte se - máte jeden druhého a buďte si oporou, není jiný lék než čas a vaše láska, co dovede tu ránu zhojit.

Sandra

Příspěvek upraven 24.08.20 v 15:43

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13739
30.6.08 12:00

Přijměte mou upřímnou soustrast.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
757
30.6.08 12:10

Co říct..vše už bylo řečeno..život někdy hodně bolí..je mi strašně ze strachu o toho malého tvorečka, kterého v sobě nosím..ztráta dítěte je to nejhorší, co může matku potkat..tady jsou slova asi zbytečná..je..je mi to strašně moc líto..vanesska byla bojovnice..čas bolest otupí a bude zase dobře, ale zapomenout se nedá..upřímnou soustrast..vanessko..myslime na Tebe...........andílku malý......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20656
30.6.08 12:13

Odletěl křehký motýlek

proč tak strašně brzy

pár smutných vzpomínek

žal a hořké slzy

na tvé dlani zanechal

proč muselo se to stát

proč tolik pospíchal

navždy budu se ptát

..........

http://www.epika.cz/…la/18826.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11330
30.6.08 13:43

Přidávám se k ostatním, abych taky popřála upřímnou soustrast. Markétko, je mi to opravdu moc líto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
30.6.08 13:49

Přeji Ti Marktétko moc a moc síly a lásky mezi Vámi všemi doma.
Varenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
30.6.08 15:30

Ježiš, je mi to moc líto. Chtěla bych Vám vyjádřit upřímnou soustrast.držte se.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
30.6.08 16:30

Tak to nas moc mrzi a chteli bychom vam vyjadrit uprimnou soustrast.Drzte se a hodne sily.
Tamara,Ema a Libor

http://i286.photobucket.com/…e/images.jpg za Vanessku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7678
30.6.08 21:08

Upřímnou soustrast.............

Vanessko dokázala jsi spojit strašně moc lidiček a mi všichni na tebe budeme stále myslet a máš místečko u každého z nás v našich srdcích…

Jak nespravedlivý dokáže být život!

Markétko,Jirko a Jiříku dodávejte si sílu do života vedle sebe,držte se navzájem,plačte spolu a hlavně vzpomínejte že tam holky Vanesska a Kristýnka jsou spolu a hlídají vás a patří k vám ikdyž tu nejsou.

Jen ticho a slzy..........

Bolest v srdci......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81
30.6.08 22:03

Dnešní večer se pomodlím za Vanessku.
Upřímnou soustrast.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4460
1.7.08 01:02

Markétko a Jirkové - chtěla bych vám aspoň touto cestou vyjádřit upřímnou soustrast. Takové věci by se neměly stávat. Držte se a snad ten jediný lék čas aspoň trošku otupí tu ukrutnou bolest,kterou nyní prožíváte.
Je mi z toho opravdu těžko, já pořádně ani nevím co psát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9645
1.7.08 17:09

Dny běží a já jen doufám, že celá rodinka to nějak zvládá. Nevím sice jak, ale snad tím , že drží při sobě a mají se moc rádi.
Markétko a Jirko, kdyby jste potřebovali, tak víte kde nás najdete …Vaše srpňajdy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová