Vanesska

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
15326
25.8.08 14:22

Musim se v záchvatu dojetí opakovat, ale miluju Vanessčinu a Filipkovu diskusi. :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
341
25.8.08 14:22

Mooc GRATULUJU :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
25.8.08 14:27

Markýsku říkala jsem si, že za nějaký čas tuhle krásnou zprávu do Vanessčiny diskuze napíšeš. A je tu o moc dřív, než jsem se odvážila doufat… :D Moc a moc gratulujeme, držíme všechny pěsti co máme a těšíme se na dubnové mimi. Tohle prostě MUSÍ vyjít. Určitě vám ho poslala vaše Babočka… :srdce: :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4332
25.8.08 14:36

Markétko … to je prostě to nejkrásnější !!!!!!!!!!!!!!!!! … gratulujuuuuuuuuuuuuuuuuu !!!!!!!!!!!!!!!

A řvu tady jako blbeček … mocinky ti to přeju a tentokrát to opravdu vyhde … MUSÍ !!!!!!!!!!!!!

Mám tě moc ráda…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.8.08 14:39

MARKÉTKO STRAŠNĚ MOC GRATULUJI!!!!! dojetím pláču, moooc ti to přeju kočičko,,,tentokrát se to povede, věřím tomu gratulujuuuuuuuuu :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7235
25.8.08 14:41

Markysku, ja tu normalne brecim… to je uzasnyyyy… HURAAAA!!!!!!

Moc gratuluju a drzim palce at to dobre dopadne… :dance: :dance: :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11330
25.8.08 14:44

Markétko, moc gratuluju a držím palce !!!!!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4610
25.8.08 14:47

Markétko, supééééééééééééééééér , brečím štěstím, je to to nejkrásnější co jsi mohla napsat!!!!!! Držím palce!!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7928
25.8.08 14:52

VELIKÁÁÁÁÁÁÁ GRATULACE MÁME VEKLOU RADOST S TERINKOU

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1713
25.8.08 16:21

Markýsku GRATULUJEME a budeme pořádnakukovat a myslet na Vás! :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2696
25.8.08 16:48

Ahoj holky,ani nevím jak mám reagovat..Sama tomu ještě moc neveřím…A mám strach,ale dopadne to dobře,prostě už musí ne?!…Vím,že je ten život sakra nespravedlivej,ale jednou se to všechno prolomit musi…!
Všem moc děkuju za držení palců a za gratulace ať už těm „známým“ nebo „neznámým“…Je užasný,jak někdo kdo nás vlastně ani nezná nám drží palce a podporuje nás.. DĚKUJU!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
25.8.08 16:54

Markysku,
strasne mooooooocinky Ti blahopreju a hlavne drzim palecky, at je vsechno v poradku. Chodila jsem do diskuse Jak postupovat po potratu, sice pouze jako nakukovatel, ale hodne jsi mi prirostla k srdci a hlavne jsem ti prala, at je to s Vanesskou vsechno v poradku. O to vetsi byla pro me rana, kdyz to nedopadlo.
Moc Te obdivuji za tu silu, kterou v sobe mas. Je to mozna smesne, ale tou svoji silou a energii nabijis i ostatni, kteri te ani osobne neznaji. Opravdu jsi strasne moc vzacny clovek.
Opatruj se.
 G.

• Citovat
  • Upravit
9217
25.8.08 19:18

:dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:
GRATULUJEEEEEEM a cela rodinka siilno drziime palce
Vanesska a Kristynka budu tymi najlepsimi anjelickami straznickami pre male drobciatko a to uz nas presvedcili, ake su sikulky, takze duben bude pre vas naadhernyyy mesiac. :huban: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2431
25.8.08 19:22

Ahoj Markýsku ,sleduji pořád Váš příběh.Ted po přečtení posledních příspěvku pláču,ale štěstím za Vás moooc gratuluji a držím palečky!!!!!!!Lucka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
25.8.08 20:14

Marketko moc moc moc gratulujeme a prejeme aby to tentokrat dobre dopadlo a za devet mesicu se vam narodilo miminko!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová