Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Markysku:moc gratuluju,jsem strašně ráda,že vám to neplánované štěstíčko vyšlo,přeji jen všechno dobré a hlavně šťastný konec a ten už teď prostě bude a tečka!!!!
Markysku … tahle je pro tebe, ať už je jen dobře
Dvakrát jsi naději ztratila
dvakrát jsi svět proklínala
prvně žal v slzách jsi topila
víru v dny příští upínala
pro květ co ani nespatřil svět
Podruhé křehkou babočku
přivinout k sobě toužilas
aspoň na malou chviličku
víc než-li jedenkrát nesmělas
uchopit její drobounkou dlaň
Vyslechla sotva pár
máminých vět
dotkla se srdce
opustila svět
bojovat o život nemohla víc
Dvě hvězdičky malé v nebi
teď zpívají pro tvou duši že pod srdcem zázrak nosíš
slzičky z tváří pomalu suší
Ve dne, v noci, stále
dvě sestřičky drží stráž
chrání poklad nejcennější
dítko jež očekáváš
Já také přání tiché přidám
ať smutek se ti vyhýbá
ať na jaře v náruči tvé
děťátko se kolíbá
Markýsku: gratuĺuji k Buníkovi co máš v bříšku! přeji aby to tentokrát vyšlo všechno bez problémů a ty měla zdravé a krásné miminko v dubnu u sebe. ![]()
Já asi neumím ještě odeslat příspěvek, nějak mi to nejde nebo co… Zkusím to teda ještě jednou - Markýsku, prosím, odpověz, je to pro mne velmi důležité: který doktor ti byl v HK u porodu? A který doktor ošetřoval tvou nebohou maličkou?
Ahoj holky, Markétka (Markýsek) mně poprosila, abych vám písla zprávičku.
**Kolem 19:45 mi Markétka psala, že začala krvácet a jela do nemocnice. Teď mi přišla SMS, že se jí znovu udělal hematom, ale je mnohem větší než ten první, mimísek je ale v pořádku a srdíčko mu krásně bouchá. Musí ležet a co nejméně se hýbat. Krvácení už trochu ustalo.
Ahoj Terka z Prosince 07**
Ahojky, tak mám další zprávičku od Markétky
Dnes ráno tu byl dr. udělal UTZ a zatím vše bezezměny, ale vypadá to, že pokud se miminko vůbec udrží, tak mně čeká těhotenství na lůžku. Jsem z toho psychicky vyždímaná , neumim si představit jak to teď bude
![]()
věřím, že to zvládnete a bude všechno v pořádku - držím palečky, ať je brzo dobře!
Marketko sice te neznam ale po precteni co sis vsechno vytrpela vam obema a cele tve rodine preji hodne stesti a at to dotahnete do zdarneho konce.Klobouk dolu pred lidma jako si ty kolik sily v sobe musis vzit to teda fakt koukam.Uprimne fakt drzim palce.
![]()
Marki, to zvládneš!!! Co to je osm (i kdyby to bylo fakt celých těch osm) měsíců ležení o proti té radosti, jak budeš ňuňákovat svůj uzlíček v náručí!!! Vůbec nic. Ber to pozitivně - odpočineš si, sil bude potřebovat víc než dost, tak je můžeš sbírat do zásoby. M.
Děkuju moc za drzeni palecku,snad to dobře dopadne
..
Opožděně reaguju na básničku..Sandriku nemám slov…moc děkuju
!
Ahoj Markét,
po nějaké době nakukuju a co to vidím? Holka, ty máš trápení, držíme ti palce, abys už konečně měla klid a zase přitom takové nepřijemnosti. ![]()
A ještě k tomu všemu seš v nemocnici? A v jaké pro Bůh? Doufám, že v té nejlepší, aby se ti dostalo co nejlepší péče.
Myslím na tebe, aby ses toho hematomu co nejdříve zbavila a mohla sis svého těhu užívat.
Markétko, držím, co můžu, aby se hematom brzo ztratil a už tam neotravoval u miminka v domečku!!! Miminko, koukej tomu hematomu nabančit a říct, že tam je místo jenom pro Tebe!!!!!
Bohužel o tom, jak je vše úplně jinak, najdete v diskusi:
http://emimino.cz/modules.php?…
Lesina
administrátor eMimina
Jezis, mam husi kuzi
reaguju na prispevekod Gladys k denicku kde zakladatelka pise ze dvou prezdivek a vymysli si.
Holky, cetla jsem tuhle diskuzi celou a je mi vas tak lito
vsech o jste to s vanesskou tak prozivaly
muselo vam to byt tak lito a pak ten hrozny vztek, kdyz jste se dozvedeli jak to bylo!!! ![]()