Vanesska

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5255
26.8.08 13:35

Markysku:moc gratuluju,jsem strašně ráda,že vám to neplánované štěstíčko vyšlo,přeji jen všechno dobré a hlavně šťastný konec a ten už teď prostě bude a tečka!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20656
3.9.08 15:05

Markysku … tahle je pro tebe, ať už je jen dobře

Dvakrát jsi naději ztratila
dvakrát jsi svět proklínala
prvně žal v slzách jsi topila
víru v dny příští upínala

pro květ co ani nespatřil svět

Podruhé křehkou babočku
přivinout k sobě toužilas
aspoň na malou chviličku
víc než-li jedenkrát nesmělas

uchopit její drobounkou dlaň

Vyslechla sotva pár
máminých vět
dotkla se srdce
opustila svět

bojovat o život nemohla víc

Dvě hvězdičky malé v nebi
teď zpívají pro tvou duši že pod srdcem zázrak nosíš
slzičky z tváří pomalu suší

Ve dne, v noci, stále
dvě sestřičky drží stráž
chrání poklad nejcennější
dítko jež očekáváš

Já také přání tiché přidám
ať smutek se ti vyhýbá
ať na jaře v náruči tvé
děťátko se kolíbá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
4.9.08 21:30

Markýsku: gratuĺuji k Buníkovi co máš v bříšku! přeji aby to tentokrát vyšlo všechno bez problémů a ty měla zdravé a krásné miminko v dubnu u sebe. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
6.9.08 14:44

Já asi neumím ještě odeslat příspěvek, nějak mi to nejde nebo co… Zkusím to teda ještě jednou - Markýsku, prosím, odpověz, je to pro mne velmi důležité: který doktor ti byl v HK u porodu? A který doktor ošetřoval tvou nebohou maličkou?

• Citovat
  • Upravit
11359
13.9.08 22:49

Ahoj holky, Markétka (Markýsek) mně poprosila, abych vám písla zprávičku.

**Kolem 19:45 mi Markétka psala, že začala krvácet a jela do nemocnice. Teď mi přišla SMS, že se jí znovu udělal hematom, ale je mnohem větší než ten první, mimísek je ale v pořádku a srdíčko mu krásně bouchá. Musí ležet a co nejméně se hýbat. Krvácení už trochu ustalo.

Ahoj Terka z Prosince 07**

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11359
14.9.08 12:25

Ahojky, tak mám další zprávičku od Markétky

Dnes ráno tu byl dr. udělal UTZ a zatím vše bezezměny, ale vypadá to, že pokud se miminko vůbec udrží, tak mně čeká těhotenství na lůžku. Jsem z toho psychicky vyždímaná , neumim si představit jak to teď bude :( :( :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
14.9.08 12:28

Marky a mimísku držte se!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20656
14.9.08 15:14

věřím, že to zvládnete a bude všechno v pořádku - držím palečky, ať je brzo dobře!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3168
14.9.08 16:41

Marketko sice te neznam ale po precteni co sis vsechno vytrpela vam obema a cele tve rodine preji hodne stesti a at to dotahnete do zdarneho konce.Klobouk dolu pred lidma jako si ty kolik sily v sobe musis vzit to teda fakt koukam.Uprimne fakt drzim palce. :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15326
14.9.08 16:47

Marki, to zvládneš!!! Co to je osm (i kdyby to bylo fakt celých těch osm) měsíců ležení o proti té radosti, jak budeš ňuňákovat svůj uzlíček v náručí!!! Vůbec nic. Ber to pozitivně - odpočineš si, sil bude potřebovat víc než dost, tak je můžeš sbírat do zásoby. M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2696
14.9.08 20:32

Děkuju moc za drzeni palecku,snad to dobře dopadne :oops: :) ..

Opožděně reaguju na básničku..Sandriku nemám slov…moc děkuju :cry: :) !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2730
14.9.08 22:00

Ahoj Markét,
po nějaké době nakukuju a co to vidím? Holka, ty máš trápení, držíme ti palce, abys už konečně měla klid a zase přitom takové nepřijemnosti. :(
A ještě k tomu všemu seš v nemocnici? A v jaké pro Bůh? Doufám, že v té nejlepší, aby se ti dostalo co nejlepší péče.
Myslím na tebe, aby ses toho hematomu co nejdříve zbavila a mohla sis svého těhu užívat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5546
15.9.08 12:11

Markétko, držím, co můžu, aby se hematom brzo ztratil a už tam neotravoval u miminka v domečku!!! Miminko, koukej tomu hematomu nabančit a říct, že tam je místo jenom pro Tebe!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
17.9.08 13:01

Bohužel o tom, jak je vše úplně jinak, najdete v diskusi:

http://emimino.cz/modules.php?…

Lesina
administrátor eMimina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956
7.4.12 22:38

Jezis, mam husi kuzi 8o reaguju na prispevekod Gladys k denicku kde zakladatelka pise ze dvou prezdivek a vymysli si.

Holky, cetla jsem tuhle diskuzi celou a je mi vas tak lito :,( vsech o jste to s vanesskou tak prozivaly :( muselo vam to byt tak lito a pak ten hrozny vztek, kdyz jste se dozvedeli jak to bylo!!! :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová