Vanesska

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
6956
7.4.12 23:31

Kamca: ne neznala, narazila jsem na to nahodou po prispevku od Gladys :nevim: nebudu to tedy uz vytahovat. Preji pekny porod a krasne zdrave mimi :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LouLou
8.4.12 01:34

Holt musite pocitat s tim, ze na internetu neni nic jiste ani potvrzene.Lzi a falesnych identit muze byt vsude plno.Setrete si slzicky a zklamani na opravdovy zivot,pro realne lidi.

• Citovat
  • Upravit
864
8.4.12 09:31

Četla jsem obě diskuze a úplně ve mně hrklo… pod nickem Markýsek také jednu maminu znám… Nebudu sem psát odkaz an její blog, jen napíšu, proč mě už při čtení napadl hned její nick… Stejný styl psaní a jestli je pravá ta fotka v té druhé diskuzi, tak je tam snad i podobnost… 8o
V diskuzi padla několikrát Jihlava… ta, co o ní píši, rodila v Jihlavě… Jenže rodila 16.9.2009 a má holčičku Julinku.
Naposledy se na tom webu objevila letos v únoru…
Všimla jsem si jí tam tehdy proto, že tam chodí i moje kamarádka, která má stejně starou holčičku.
Když jsem pročetla její příspěvky tam, tak vážně nevím, nechci nikomu ublížit, proto sem odkaz nedávám, ale ta podoba je dost veliká (pokud je ta foto na str. 58 v diskuzi Markýsek pravá…)
nepíšu pod anonymem - nevidím k tomu důvod. Protože na ty dvě fotky právě koukám a je mi z toho všelijak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
8.4.12 09:58

janicha díky moc :kytka:
zuzko tak to by mě zajímalo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
864
8.4.12 10:11

Kamčo, můžu poslat odkaz v SZ… Ale jen tobě, tys ji zažila, máš možnost srovnání. Ale nikomu jinému. Co když jde jen o velikou shodu náhod - nechci nikomu ublížit. Porovnej to s tou fotkou na str 58 v diskuzi Markýsek a už jen popisek pod foto Julinky je hodně podobný těm příspěvkům zde… No, pošlu SZ a zkus na to kouknout sama…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
8.4.12 10:14

o.k :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
864
8.4.12 10:19

SZ odeslána… Raději bych byla, kdybys mi napsala, že mám jen bujnou fantazii… Přesto jsem napnutá, co ty na to… Já zde tehdy nebyla. Kamarádka, co tam chodí, taky psala, jak je tamní Markýsek ochotná vždy poradit, je starostlivá, co ostatní… Já ji mám v paměti jen díky tomu, že jsem prohlížela její fotky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956
8.4.12 10:56

Ty jo, to by byla sila 8o dalmati: co ty a to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
864
8.4.12 12:40

@Janichka
Kamča myslí, že spíš ne… a já nevím: ta podoba je hodně veliká. Taky je možné, že ta fotka ze zdejší diskuze byla ukradená, jen ta shoda nicků… :nevim:
Já bych byla raději, aby to nebyla tatáž osoba… Ale jak píšu, ta podoba fotek je dost zřetelná, i styl psaní (dvojtečky místo trojteček, dost podobná slovní spojení - obě používají hodně přivlastňovací zájmena…) :nevim: Jinak by mně ta podobnost netrkla, jenže bohužel mám fotografickou paměť, takže mě to vyskočilo na mysli skoro okamžitě :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
8.4.12 20:45

Ne to není markýsek.Její styl písma si pamatuju a na fotkách vypadala pokaždé jinak.Taky by se nikdy nechlubila živim miminkem a nepoužívala by stejnou přezdívku i jinde,na to bylo moc chytrá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
582
9.4.12 19:07

Ahojky,ja to ted vidím poprvé,dnes jsem strávila pulku dne u internetu a četla si co tady ten člověk napsal…tohle si člověk snad nemůže ani vymyslet..to je strašný…to teda nechápu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
582
9.4.12 22:44

TAk ted sem to dočetla konečně dočetla vše…běhá mi mráz po zádech a souhlasím s tím že ten člověk musel být strašně narušenej a nebbo se té osobě stalo něco takového,ale v jiném čase a tady to slo ven..je pravda že se tomu dá věřit do umrtí vanesky,potom mi to prislo vsechno uz moc strojene,vse do sebe perfektne zapadalo,kartarka,nemecka a podobne..Je strasně hnusné pokud si toto někdo vymyslel,to nechápu a nikdy nepochopím,popisovat jak vám umírá dítě a nechat ostatní plakat…hnussss :pocitac: :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6836
9.4.12 22:56

@misicka38 Jaká kartářka?To jsem nečetla :nevim: Ale souhlasím,myslím,že se jí už něco podobného stalo :( a nějak jí to narušilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
582
9.4.12 22:58

@Tereza1986
No psala ze byla u kartarky a ze ji rekal že příjde velké rozhodnutí a mimnko a pak najednou německo a další dítě…Je to strašny,vůbec si nedokážu představit co se tomuhle člověku odehrává v hlavě,když neco takového vymyslí.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6836
9.4.12 23:04

Takhle dlouho a do detailu všechno vymýšlet..Mrazí mě z toho :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová