Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Už dávno jsem si četla vaše příspěvky,ale nikdy mo nevím co můžu napsat..Ale každopádně vám moc děkuji…
Dnes by jsme měli TP…je to hrozný pocit,opět se všechny myšlenky hodí na téma „co kdyby“…Za dva dny by už Vanessce byli dva měsíce..nejspíš bysme už byli doma…
..Ta úžasná představa o tom jak ta malá princeznička spinká v kolébce…je pryč…a jediný pohled se zahledí na ten prázdný byt…Začinaji se tu hromadit krabice(po vikednu chystame presun do Nemecka)..a mě při každým pohledu napadne..takhle to nemělo-nemá být…ale bohužel je..v jediným týdnu se mi otočil svět..o 360 stupnu..To v co jsme doufali a veřili se sesypalo jak domecek z karet…A už tomu budou dva měsíce…
Někdy si řikám,že už se pomalu ty nejhorší ráno tupí,ale pak přijde jediný moment..malý miminko..nedonošenátko nebo nějaká holčička s jménem Vanessa..a všechno se zase vrátí o krok zpět…
Aduško vy mi ze srpna taky moc chybíte a jsem strašně ráda,že jsme si nedávno pěkně pokecali o „normálních věcech“..ale už k vám prostě nepatřím…
Ale vám všem zbylým těhulkám přeji ať už máte zdravý miminka u sebe…
Taminko tohle je bohužel situace,kterou když někdo neprožije..nepochopí…ta beznaděj..bolest..sklíčenost..nebere konce..Ale každopádně díky za tichou vzpomínku..
Terezko jo taky se mi vždy při pohledu na motýlka vybaví naše babočka..tohle už ji zustane navždy..
Dnes při tom balení jsem otevřela „Vanessčinu krabici“ kde jsou všechny její fotky..a určitý plýšačci co dostala od rodiny a kamarádů a při tom všem mi to nedalo…a napsala jsem ji dlouhatansky dopis na 3 A4..Nevím možná to bude znít nesmyslně,ale měla jsem potřebu ji všechno říct co jsem nestihla a tak moc jsem chtěla…
…
Omlouvam se,že jsem to jsem tak vychrlila,ale nemá to moc komu říct..s manželem odmítá semnou mluvit…a ostatní se semnou o Vanessce mluvit bojí..
…
Marketko zase jsem cetla tvuj prispevek nahlas i partnerovi a male a opet brecim protoze je mi to opravdu moc lito.
Vubec se nemas za co omlouvat vzdyt my jsme tady pro tebe a vzdy te vyslechneme.
Na Vanessku nikdy nezapomeneme a ona se na vas zvrchu diva a tvuj dopis a to co jsi v nem napsala se k ni urcite dostane.
Tamara,Ema a Libor
Říká se,že jednou se postavíme osudu čelem a budeme bojovat..
Náš boj jsme začali v minulém týdnu…A nezbývá než doufat a věřit,že to dotáhneme do konce a budeme mít zdravý miminko…
Ahoj všichni,vy mě ještě neznáte,ale doufám,že se brzo potkáme, jsem ještě strááášně moc malinký sotva pár milimetrů,ale po dnešku můžu říct,že se držím a ten ošklivej hematom je pryč..Tak snad bude vše ok…Zítra se chystáme na první výlet do zahraničí těším se,ale jsem nervozní,ale nevím kdo víc,ale spíš rodiče i když nevím z čeho víc jestli z toho stěhování nebo z toho,že mě tu mají,byl jsem totiž moc neplánovaný mimi…Ale věří,že teď už všechno dobře dopadne a dočkají se mě…Tak nám držte pěsti a v dubnu ahoooj

Jsme sice na začátku..ale co se má stát to se stane..A já se snažím věřit,že se má stát,že budeme dvojnásobnými rodiči…
Děkuju vám všem za podporu!
M.
Hurá, teď už to prostě musí vyjít!!!!!! Jsem z toho opravdu hotová. . . . přeju už jen štěstí
Ahoj, sice jsem Ti nikdy nenapsala, nebylo slov ani síla…
ale teď prostě MUSÍM - moc gratuluju, ale podstatně víc držím všechny palce, aby spravedlivost konečeně nebyla slepá a obdařila Vás tím nejcennějším - zdravým miminkem. Opravdu nevím, kdo víc si ho zaslouží ![]()
Markýsku tak tohle je překrásná zpráva, až mi běhá mráz po zádech. Strašně moc ze srdce a celé duše vám přejeme krásné zdravé miminečko. Jinak to být nemůže, protože si ho opravdu moc a moc zasloužíte!!!!
držíme pěstičky a budeme dál sledovat ![]()
Markýsku moc gratuluju a moc budeme držet palce, aby bylo všechno v pořádku. mám zprávy od Terky, tak doufám, že bude informovat i dál, jen prosím ať tě v nějaké dobré nemocnici hodně moc kontrolujou
![]()
Ahoj Markýsku, na Tvůj příběh jsem narazila teprve včera a musím uznat že jsem neměla sílu napsat jak mi tekly slzy, život je někdy strašně nespravedlivý, ale jsi hrozně statečná a velká bojovnice. Budeme moc držet palečky, teď už to určitě vyjde. M.
markysku, az me to rozbrecelo
tentokrat uz vam to musi vyjit, strasne moc vam to preju.
markysku,cetla sem tve prispevky a to co se ti stalo bylo desny,ted preji aby ste se uz dockali toho vysneneho mrnouska ![]()
JÉÉÉÉÉÉÉÉÉ!!!
Běhá mi mráz po zádech a usmívám se jako debílek.
Markétko, mám takovou radost!!!! Z celého svého srdce ti strašně moc přeju, abys ses dočkala vytouženého a zaslouženého štěstí.
![]()
To je krásná zprávička! Mám fakt radost… ![]()
Markí, hurá - říkáš neplánovaně … tak to bude to NEJKRÁSNĚJŠÍ NEPLÁNOVANÉ MIMINO
Držím ti strašlivě moc palce, a doufám že se konečně tvůj velký sen naplní. Máme tě rádi
pa Fazole a Dominička