Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Věřila jsem ve šťastný konec, je mi to strašně líto. Upřímnou soustrast, přeju hodně sil, ať to zvládnete.
Markétko a Jirkové,
je mi to strašně moc líto, věřila a doufala jsem ve šťastný konec, to snad ani není možné, je to tak nefér !! Upřímnou soustrast, držte se, hodně sil !!
Nemůžu zastavit pláč… Je to vážně nespavedlivé…
Co říct.. Kdo to neprožil, nemůže ani náznakem pochopit, co se v Makétce a její rodině děje.. Je mi to moc moc líto.. Upřímnou soustrast… Opravdu jsem věřila v dobrý konec..
Markétko drž se… Musíš být silná… Tolik bolesti v tak krátké době!!!! Ale zvládneš to… Musíš… Chce to jen čas… ![]()
Pro milovanou Vanessku
To snad není ani možný, tolik jsem věřila, že to Babočka zvládne
![]()
Markétko, Jirko, Jiříku, je mi to strašně moc líto, přeji vám za celou naši rodinu upřimnou soustrast.
Marky upřímnou soustrast celé vaší rodině. Držím moc pěsti, ať tuto velkou ztrátu dokážete překonat a najdete sílu jít dál.
![]()
Nemám slov, …tohle by mě nikdy ani nenapadlo, vůbec jsem nepochybovala, že to bude dobré, jsem z toho úplně v šoku
Markét myslím na vás na všechny
Hodně síly k překonání toho jediného, co v životě nemůžeme změnit.
Upřímnou soustrast.
Ahoj Markétko, Jiříku, Jirko, babičky a dědečkové,
je nám nesmírně moc líto, kéž bychom vám mohli nějak pomoci a odlehčit vám od bolesti.
Věřila jsem, že to dobře dopadne, je mi to moc líto. Upřímnou sousrast, držte se!!
Do téhle Vanessčiny diskuze jsem nikdy nepsala, ale četla jsem ji, a DOUFALA, že malá Vanesska svůj těžký vstup do života zvládne. Že překoná všechny nástrahy, co jí předčasné narození přineslo. Už už to vypadalo nadějně…
Markétko, Jirko a Jiříku, je mi moc líto, co se vám přihodilo. Strašně mě mrzí, že Vanesska svůj boj prohrála. Držte při sobě, mějte se rádi, a radujte se z každé krásné chvilky a na svou dcerku/sestřičku myslete v dobrém. Ona na vás bude koukat z nebíčka a vždycky bude s vámi. Přijměte upřimnou soustrast ![]()