Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Markétko, pořád na vás moc myslíme. Další den je za vámi a už bude jen líp, věřím v to.
Klidnou noc, Vanessce posíláme co nejvíc energie do dalšího boje. Těšíme se na další pozitivní zprávičky.
Pořád čekám na zpávy z HK.No věřím,že je vše v pořádku.Dobrou noc Markétko a Jirkové.
Tak co Marky, jak jste si to včera užili (myslím to setkání)? a Jak se má Vanesska? Až budeš mít čas a chuť, tak prosím napiš, jak to vypadá s Babočkou. Děkuji.
žádné zprávy - dobré zprávy ![]()
nicméně na pozitivní zprávičku se moc těším ![]()
Sedím tu u compu jak na trní.
Tak snad je všechno v pořádku. Posílám vééééééélikou pusinku.
Taky doufám, že sem dneska nějaká hezká zprávička dorazí.
Marky, Vanessko a Jirkové - moc na vás myslím, doufám že je vše ok. Budu teď týden bez spojení, tak věřím, že až se vrátím, bude tu spousta rodinných fotek… Držte se!!!
Dobré ráno Markétko a Jirkové
Vyspali jste se apoň trošku? Snad jo.Potřebujete být odpočatí (aspoň trošku),aby jste měli sílu předávat Vanessce pozitivní energii a sílu bojovat.Já sice posílám o 106,ale je to z daleka.Lepší by to bylo osobně. Tak moc mě mrzí,že nemůžu být s váma.
No nevadí,to ani za chvilku nebude potřeba. ![]()
Posílám všem veliké a pevné objetí a Vanessce ![]()
Taky se těším na zprávičku o Babočce a věřím, že bude pozitivní!
![]()
Ahoj
tak včerejšek dopadl skvěle,přišla sestřička jestli ji chceme chytit za ručičku
.Tak jsme se na sebe s Jiříkem tak koukli a řekla jsem mu,že první fyzický seznámení je jeho..Holky on měl až skoro slzy v očích a já samozřejmě taky,ale on to schovával já ne
.Bylo to úžasný,když jsem ji pak držela za ručičku já,tak na nás pořád koukala..bylo to něco nepopsatelnýho..
Jinak je zatím bez infekce a snad to tak vydrží!Bojuje babočka naše
.
Kiki přesně tak..kdo se jich bude ptát
.
Jiřko předčasný zásnuby..no uvidíme
.
Ty máš převytek energie to tě ani ty tři dítka neutahají
..
Mirri v hlavičce ještě nemáme,ale možná k tomu přistoupí ono jí to praská opravdu často
.
Mlíčko-už mám dva dny a snažím se každé 3 hodiny,jelikož mám mlíka celkem dost a prsa mě z toho vždycky dost bolí..Doufám,že co nejdřív už ji ho budu moct vozit..
Kojení-sestřička nám to taky řikala,že ať se neleknu,že děti většinou ztrácí sací reflex,takže je to pak dřina je to znova naučit,musíme mít pevnou vůli..
Zrovna teď koukám,že máš stejně staré „dítko“
..A jak vůbec Verča vychází s Oliverkem?
Lucko25 tak to jo,no možná bysme občas potřebovali zopakovat základní vzdělání
.
Terulko díky za kominíčka a za motýlka
..A za držení palečků ![]()
Kamm moc díky za rady
.
Víc si nepamatuju,ale každopádně děkuji,že mi dodáváte odvahu
.
Jedeme teď na chvíli k našim a pak za Vanesskou tak se mějte pa..
PS:Omlouvám,že jsem se večer neozvala,ale přepadla mě únava takže už jsem okolo 9 vytuhla..
M.
Markét super. úplně mě to dojalo. tak se držte a jen tak dál
Markétko paráda, to je úžasný, mám tak obrovskou radost.
To je tak úžasný, že jste jí mohly chytit za ručičku, tak strašně moc vám přeju, aby to bylo čím dál častěji, aby ste si jí už mohli konečně pochovat.
Strašně momc na vás myslí a i když nemám tolik energie jako Jiřka, tak i to co ve mně zbývá posílám Vanessce.
Teď už můžu konečně v klidu odjet na tu návštěvu, co se na ní chystám už 2 hodiny. ![]()
Tohle všechno je pro Vanessku.
![]()
Ahojky,
Market to je super,že Vanesska takhle bojuje,přejem,aby to bylo lepší a lepší.S tim dotekem za ručičku jsi mě dojmula až k slzam.
skvelé, že ste ju už mohli držať za ručičku, aj VAnesske bude teraz lepšie, keď sa vás môže dotýkať. vveeelmi sa z toho tešíím a držíím ďalej palce
![]()
markétko, super zprávičky ![]()
první dotyk je… ![]()
jak to tak čtu, tak si myslím že jsem se s tím časovým odhadem sekla, že za vanesskou půjdeš dřív
když je taková šikulka ![]()
Ahoj
tak jsme nakonec jeli za Vanesskou a k našim pojedeme až večer..
Vanilka chytila další infekci
,ale na:,–(ili hned atb a snad se z toho zase dostane,vím,že je to u těhlech dětí běžné a myslím,že Natálka od Kamm měla 3-4 infekce
,ale je mi z toho do breku mám pocit,že je to zase krok zpátky..
.
Terulko
pro Eliáška
![]()
pro Akrimka
![]()
Užij si návštěvu ![]()
Kitty,Vladi však já tam bulela jak želva a ne ne to zastavit
.
Kamm viď je to něco…
nepopsatelnýho..manžel pak přijel za námi na chvíli,tak si ji taky pohladil a taky to sním zahýbalo a s kým ne že
.
Kéž by si měla pravdu mě to doma úplně ubíjí,ale co ti budu povídat sama to moc dobře znáš
.