Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No švagrová slaví Vanessku 30.června,ale asi ,jak kdo
Markýsku mi se neznáme,ale tvůj příběh sleduji připomíná mi to čas,kdy právě porodila ta kamarádka.Moc se držte jste statečný a jsem ráda,že se to pomalinku lepší s tou infekcí.Sledujeme Vaš příběh celá rodina a těšíme se na štastný konec!!!!!Posíláme pozdrav Vanessce
marky, oni jí budou zachvilku zkoušet dávat mlíčko po troškách sondičkou, zachvilku bude bez infuzí, uvidíš ![]()
vím že to vypadá že je to strašně na dlouho, ale ono to tak rychle utíká. snaž se odpočívat, bude to nářez než z toho prďolky vypipláš tříkilový mimčo
¨náročný, ale krásný ![]()
Markétko - tak to je dobře, že je Vanessce dobře. Bobek malá bojuje a to je hlavní. Tak ji daj za mě pusinku na inkubátor. Ona to zvládne.
Jinak Vanesska znamená motýl (rod babočky
) http://bestpage.cz/gif/G250046.gif
Lucka
Markýsku tak vidíš, holky ti tu našly co znamená Vanessa - krásnější význam už to jméno mít nemohlo
I z naší malé housenky Vanessky se co nevidět vyklube krásný zdravý motýlek - roztáhne křídla a my všechny co jí tu držíme palečky se z ní po:,–(íme pěkně na zadek, protože taková hrdinka se jen tak nevidí!
Už teď má všechen náš obdiv a vzhlížíme k ní, stejně tak, jako jsme v dětství vzhlíželi k babočce a obdivovali její krásu a nadhled na svět. I Vanesska bude mít stejné vlastnosti a bude se stejnou lehkostí, jako motýlek lítá, běhat s rodiči a bráškou po světě!
BABOČKO držíme ti nadále pěstičky a těšíme se brzy na fotečku!!!
No tak mi to nedá a pořád nakukuji. Vanesko (Babočko)
Myslím na tebe a držím pacinky. To je dobře že se ti stav zlepšil
te´d už bude jen lépe. ![]()
Pro Vanesku
Markysku posilam opet a znovu hodne sily tobe i cele rodine a pohlad Vanessku i za nas a predej ji nasi silu
a posilam ji maly darecek ![]()
Díky za výklad jména..
A taky za úžasné obrázkové dárečky pro naší Babočku
(Asi právě dostala přezdívku,která ji už zůstane
.
Sandrik-doufám,že brzo bude vyžadovat přes den pozornost
.
Užij si víkend!
Lucko-moc děkujeme tobě i celé vaší rodince..Já nemám slov..prostě DÍKY
.
Jinak to „mi“ máš dobře teda myslím ne
.„My“ se píše jako my všichni
.Snad teda
.
Kamm-já vím,že brzo bude na sondičce,ale teď z těch infuzí by měla nabrat víc než z mýho mlíka..
Kamčo,ty jsi Natálku začala potom kojit nebo jste na lahvičce?
Rats-krásně si to napsala ohledně „malé housenky
“
Kiki,Katkaty,Luci-všechno vyřídím..díky ![]()
Čekám na Jiříka a odjíždíme do HK spolu,sám se měl včera zeptal jestli by nemohl jet semnou a neodradilo ho ani to,že je to skoro na celý den,udělal mi velikou radost,jaký má zájem puberťák můj
.
Markýsku, Jiřík je skvělej. Máš moc fajn rodinu ![]()
Už se těším až ti bude Babočka provádět pubertální kousky ![]()
Markýsku i nadale držím palce a moc vám všem fandím!!!!
Máš báječnou rodinu opravdu, manžel i syn jsou skvělý a malá Babočka to úžesně doplnuje!!!! ![]()
Budeme čekat nadalší krásné zprávičky!!!!!!
Jo Kiki tatínek včera vybíral brokovnici a pak přesídlil rovnou na kulomet
.Přeci mu ji neodvede nějakej chlap
.
A puberta u holčiček je prý mnohem horší
..
Jani-díky..pozdravujeme Vojtíka ![]()
Maminky nedonošeňátek chci se zeptat taky dětem často praskali žilky
??Vanessce musejí často všechno přepichovat ![]()
Markýsku a Venessko často na vás myslíme a pořád držíme palce
.
Obě jste bojovnice
http://st.blog.cz/…13006861.jpg Vanessku