Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Markýsku - skvělá zpráva. Je to šikovná beruška, jen tak dál.
Na fotce měl Olívek 1310gr a 38cm.
Už se těším na fotečku s Vanesskou.
Markýsku to je úžasná zprávička, že infekce je z tělíčka pryč. Jen tak dál a beruška bude brzy u maminky, tatínka a brášky! Hele aby Vanesska nebyla jednou něco, jako Buddha, nebo Papež, když dokáže spojit tolik lidiček
Ona bude ještě něco víc - Buddha i Papež už jsou starý, ale Vanesska je takový prcíček a už má takovou moc! To je vidět, kolk se v ní skrývá energie a síly, takže se nemusíte vůbec bát, že by se z toho kočenka nedostala. Je to machr!!!
Marky - to je super!!! Malá je fakt bojovnice, možná se měla jmenovat sapíš JOhanka,ne?
Dejte si prima večeři,buďte spolu a věřím, že takovou fotku jako má Kamm a Miiri nám brzo ukážeš taky.
Tak dobrou chuť a klidnou noc.
Tak to je bezvadná zpráva … máme z toho všichni doma radost. Fandí celá rodina
![]()
Markyysku, uuužasnáááááááááááááááááááááááá spráááva
verím, že to bude všetko už len lepšie a lepšie. Vanessak je šikulka nad šikulky a silná bojovnííčka ![]()
Market super zpráva, tak snad se ti bude dneska klidněji usínat a zítra to zase bude o fous lepší. uvidíš ![]()
Jéžiš,už blbnu.
Tohle jsem psala jinam.Tak jsem chtěla i tady a blbě jsem to zkopírovala. ![]()
Markýsku úžasná zpráva! neboj brzy budou fotečky s malou v náručí.. doufám, že po takové zprávě budeš mít aspoň trošku klidnější noc a lepší sny!
Skvělá zprávička!!!!!!!!!!!!Držte se rodinko,Vanessko jsi šikulka!!!!!!!!! ![]()
HURÁ!!!!!
Marki, to se bude dneska konečně fajn spát ![]()
Myslíme na Vás, kudy chodíme
no tak to je skvela zprava…Markysku, hlavne se ted prospete, aby bylo hodne sil!!! drzime i nadale palecky ![]()
Super zprávička. Jen houšť a větší kapky.
Snad se mi bude líp spát a zítra bude zase skvělý den s další skvělou zprávičkou.
Rodino, držte se, Vanesska je pašák.