Vanesska

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1782
26.6.08 21:51

Ahoj Markétko a celá rodinko, člověk tu jeden den není a zprávy jsou jako na houpačce.
Ale i když to vypadá chvilku špatně, vždycky je i nějaká dobrá zpráva. Protože Vanesska bojuje.
Takže doufám, že dobrých zpráv bude jen víc a víc.
 Lucka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3856
26.6.08 22:05

marky, žádné smutky, hlavu vzhůru :wink:
máš asi tak 3 týdny na dozařizování výbavičky, bude to šrumec s tím odsáváním a dojížděním za vanesskou :wink: pak půjdeš za berunkou do nemocnice,a nejpozději za 2 měsíce pofrčíte domů spolu :)
na to už se moooc těším :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1314
26.6.08 22:06

Markétko,to je super,jen tak dál.Myslíme na vás.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3856
26.6.08 23:32

nakukuju, dnes je tu klidno. snad má i vanesska klid :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
26.6.08 23:35

jj,Vanesska spinká a nabírá síly i gramy. :wink: Teda snad,ale myslím si,že jo. :wink:
A Markétka s Jirkama snad taky spí a nabírají síly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9217
27.6.08 00:08

už sa tešíím na porovnávanie fotiek, určite na tej ďalšej bude mať hrubšie ručičky a nožičky :wink:
joooj a ked sa bude klokánkovať, to tu bude radosti :D
MArkýsek, jaaj, no výbavičku treba ešte doladiť, hlavne o tie pidičísla, aby ste sa mohli tešiť, keď z nich za pár dní vyrastie :wink:
A lekári tušíím hovorili, že je to najhoršie prvých 48 hodín, no to už ubehloooooo. takže bude len a len lepšie :wink: :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4308
27.6.08 01:18

Markétko , snad pokojně spíte Ty i celá Tvoje rodina, když přišly tak dobré zprávy. Vanesska je bojovnice! Moc se těším na Vaši společnou fotku .....
Myslíme na Vás a doufám, že už si budeš kočičku moci brzy pochovat, nedokážu si vůbec představit jak to musí být těžké, obdivuju Tě, jak jsi statečná. A vůbec všechny maminky, které jsem napsaly svůj příběh…

Markétko, Vanessko, držte se!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2904
27.6.08 06:05

Nedalo mi to, abych nenakukovala, jak to s vámi, vypadá, neznáme se, ale váš příběh mě moc oslovil. Jste neskuteční bojovníci a stojí to ta to. Gratuluju a jen tak dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
967
27.6.08 06:14

Hned jak jsem došla do práce nakukuji co nového s Vanesskou a s Marky. Jsem moc ráda, že je líp. Vanesska je bojovnice ! Je fajn, že teď jsi Marky s velkým Jirkou i malým Jirkou - dodáte si tak navzájem nové síly. Moc na vás všechny myslím.
Držte se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4338
27.6.08 07:43

Dobré ránko.

Tak Vanesska sa nam pomalinku ale isto zotavuje.Už sas tešim na fotečky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
slunickoo
27.6.08 09:16
slunickoo píše:
Ahoj.

Pokud mohu přidat troškou do mlýna…

Vanesska to určitě zvládne, je to šikovná holčička…

Moje kamarádka porodila chlapečka na 26+0tt, vážil 710gr. a byl to malý drobeček. Všechno zvládl, jen si poležel na neonatologii 3měsíce.
Je z něho nyní 4letý klučina, naprosto v pořádku!
Druhá kamarádka porodila holčinku na Mácháči na pláži, jen tak, bez pomoci. Vážila 800gr, na 27+0tt.
Nyní je z ní tříletá slečna a je také naprosto v pořádku..

No a já před 4lety porodila synka, vážil sice 2130gr.,na 34+3tt ale měl obrovské problémy s dýcháním, časté zástavy dechu, přidala se i celková sepse! Bral hromady antibiotik, byl 11dní na umělé plicní ventilaci, vypadalo to,že nepřežije. Navíc měl nález na mozku, protože byl nějaký čas bez kyslíku,než ho ze mě dostali císařem..
Všechno zvládl, i když to nebylo růžové a jeho stav se měnil každou hodinou. A doktoři moc šancí nedávali!
Nyní je z Filípka čtyřletý klučina, který vydá za 5dětí.. :wink: Je v pořádku, žádné následky a to to vypadalo tak děsivě!

Nebojte se, ono to bude chvíli trvat,než se z toho Vanesska dostane,ale zvládne to, MUSÍ!!!!

Přeji moře sil, štěstí a lásky a zdravím celou vaši rodinu! Vím,jak se cítíte,ale musíte berušce věřit.
Já stála u Filípka každý den, povídala jsem si s ním přes inkubátor a posílala mu hodně síly a lásky. Hlavně jsem před ním nebrečela, abych mu tu sílu do života neubírala.. A zvládl to..

VAŠE VANESSKA TO TAKÉ ZVLÁDNE!!!

Ahoj MARKÉTKO a JIŘÍKOVÉ..

Před pár dny jsem vám psala tento příspěvek..viz.výše..

A jsem moc ráda,že se stav Vanessky začal zlepšit, je to dobré znamení a další velký krůček k úspěchu…

Markétko vím,co prožíváš. Já byla bez svého synka,který bojoval v inkubátoru o svůj život, skoro měsíc. A bylo mi taky hrozně. Nebyla minuta,kdy bych se na Filípka nevzpoměla.. Ale dá se to zvládnout,takže Ti posílám hodně sil…budeš je potřebovat..

Tak pá a myslíme na vás a MOŘE ZDRAVÍ přejeme!!!

SLUNICKOO a synek Filípek

• Citovat
  • Upravit
5430
27.6.08 10:32

Marky uz to bude len lepsie a lepsie, asi ste mali ozaj 48 hodin najkritickejsich, teraz sa to bude pomalicky zlepsovat :D . Nadalej vam drzim palce nech sa Vanesska zotavi co najrychlejsie :! :D
DRZTE SA :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20656
27.6.08 10:50

Marky - mám jen chviličku ale stejně mi to nedá, abych sem nenakoukla a už hltám všechny zprávičky od vás. Špatně se mi píše, mám uslzený oči, nevím, jestli radostí, jak se Vanesce daří, nebo ze smutku za tebe, že s ní nemůžeš být doma

Tak až budete s manželem držet malou Vanesku za ručičku, vyřiďte jí, že s vámi jí za ruku v duchu drží spousta holčin tady na emiminu a že jí všechny posíláme moc a moc síly, aby mohla brzo s rodiči domů.

Jak jsem psala o té zmáné s kluky nedonošeňátky, tak oni se narodili v 26tt, maminka byla z města 100km od nemocnice, kde leželi a přesto s nimi nemohla zůstat, takže jí čekalo dojíždění. Zvládli to všichni tři a po třech měsících mohli společně z nemocnice.
U vás to bude jistě dřív, vždyť Vaneska je proti nim macík a navíc je to rváč - vždyť už stihla překonat infekci a všechny ostatní potíže překoná taky.

a jak dopadlo Jirkovi vysvědčení? Taky se už určitě nemůže dočkat na sestřičku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2696
27.6.08 11:11

Ahoj
tak dneska jsme se všichni asi poprvé pořádně vyspali sice jsem byla za noc hodněkrát vzhůru a kontolovala telefon,ale žádný hovor tam nebyl..Dneska ráno jsem tam hned volala a zatím je to všechno při starém..Já už jsem si oběhala všechno to vyřizování a jsem ráda,že jsem stihla aspoň něco..Po obědě pojedu za Vaness :wink: .

Rats krásná zprávička moc hezky si to napsala :wink: .

Mirri tak to byl taky malinkatý a můžu se zeptat proč se Oliverek narodil dřív??

Mischni tak nevím Johanka by asi neprošla :) .Já vlastně ani nevím jaký význam jména má Vanessa :oops: .

Kiki,Zuločku krásný čtyřlístky,děkujeme :wink: .

Kamm díky za přibližný plán,ale zdá se mi to jako věčnost :( .Já doufám,že brzo bude moci dostávat mlíčko zatím má infůze přímo do žíly :? .

Miňulko a všichni ostatní dojímá mě,jak se o nás zajímáte i když se vlastně neznáme..Děkuji :wink: .

Sluníčko pomáhá mi číst takové příběhy se šťastným koncem..Díky..
Já se před Vaness taky snažím nebrečet to jdu radši taky na chodbu,já věřím v to,že to ty miminka vnímají a když budu psychicky na tom dobře já(v rámci možností) tak i ona se bude cítit líp..
Hodně štěstí ať vám Filípek dělá dál jen a jen radost..

Sandrik já ji všechno vyřídím určitě :wink: .
No Jirkovi dopadlo vysvědčení celkem v pohodě,učitelé sice přivřeli hodně oči,ale co v devítce je to už jedno :wink: .Na ségru se těší,ale je ze všeho samozřejmě taky hodně nervozní už tehdy když jsem potratila,tak to nesl špatně,ale nedával to tak znát je to puberťák,ale teď je mi velikou oporou a ani o tom možná ani neví..

Všem ostatním moc děkujeme za držení palečků,moc to pro nás znamená..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20656
27.6.08 11:44

Markysku - kopíruju, co jsem o jméně Vanessa našla:

Vanesa je ženské křestní jméno irského původu.
Jméno nemá žádný význam.
Vytvořil ho irský spisovatel Jonathan Swift pro Esther Vanhomrigh, se kterou se Swift seznámil v roce 1708. Jméno vzniklo spojením Van z příjmení Vanhomrigh a Essa, což je zdrobnělina jména Esther.
Poprvé se jméno objevilo v roce 1726 v názvu básně Cadenus and Vanessa, která připomíná vzájemný vztah Swifta a Ester Vanhomrighové (Cadenus je přesmyčka latinského slova decanus, tedy děkan).
Podle českého kalendáře má svátek 24. května.
Jméno Vanessa také latinsky označuje rod motýlů babočka.

Je fajn, že jste si konečně pořádně odpočinuli, vždyť Vanesska potřebuje, abyste měli dost síly, až bude vyžadovat v noci krmení a přes den pozornost :lol:
Jirkovi gratulace k vysvědčení :!

už vážně musim jít a dostanu se sem až v pondělí :-( tak z toho budu celá na trní :-) budu na vás pořád myslet.

Příspěvek upraven 24.08.20 v 15:44

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová