Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Markýsek píše:
Jo Kiki tatínek včera vybíral brokovnici a pak přesídlil rovnou na kulomet![]()
![]()
.Přeci mu ji neodvede nějakej chlap
.
A puberta u holčiček je prý mnohem horší..
já jsem teda měla pubertu v klidu, ale moje máma je ras, tak asi proto.
No Matěj už taky reptá, že ji nedá jen tak nějakýmu vidlákovi
(se těch tátů asi tak budou ptát, že
)
Jinak když jsme se dozvěděli, že to bude nejspíš holčička, tak ho polilo horko a povídal: „ježiš, já budu muset znovu k oltáři
“
MArkýýsku, no Vanesska bude slečna ako lusk, sa tu o ňu pobijú chlapčekovia naši
a máš skvelú rodinku a váš puberťák, no náádhera
velký brat určite naučí nejaké tie hovadinky i sestričku
![]()
Pozdravujeme ju a posielame hladkanček ![]()
Kiki
akoby to bolo pred oltárom zlé, ho capni
![]()
Markýsek píše:
Jo Kiki tatínek včera vybíral brokovnici a pak přesídlil rovnou na kulomet![]()
![]()
.Přeci mu ji neodvede nějakej chlap
.
A puberta u holčiček je prý mnohem horší..
Tak to raději pořiďte kanón. ![]()
Pozdravte Vanessku a vyřiďte ji,že už žádné jobovky.
Jo a že pro ni mám hned 2 nápadníky.Může si vybrat. ![]()
Jiřík je úžasný.Už teď je to super brácha a co teprve za pár let. ![]()
Marky, nevadí, že z tvého mlíčka by nepřibírala tak rychle (i když malé děti to vždycky dohání velmi rychle), ale dostane z něho další důležité látky, které se jí budou hodit. A Kamm psala, že jí ho budeš dávat už brzičko. ![]()
Markýsku - skvělé zprávičky, celé dny na Vás myslím a na emiminu koukám nejdříve sem.
![]()
Olívek se narodil dříve, protože mi praskla v 28tt voda, něco tam ještě zůstalo a doplňovalo se, tak mě drželi v nemocnici ještě týden a stihli napíchat kortikoidy na dovyvinutí plic. Pak se báli infekce, tak jsme museli na císaře a porodit. V těhu před tím mi taky praskla voda, ale v 17tt a to bylo moc brzy na záchranu ![]()
Jinak žilky nám praskaly hodně často, taky pořád přepichovali, jen se nelekni, kdyby ji to píchli do hlavičky, vypadá to hrozně, ale pro dětičky je to pohodlnější, než třeba v ručce.
Marky - máš už mlíčko? A odstříkáváš? Já to dělala poctivě každé 3 hodiny, i v noci, po asi 3 týdnech Olívkova života jsem ho zkoušela přikládat, ale neuměl sát, tak pořád dokola, ale vyplatilo se, do dneška kojím.
Jsem moc zvědavá, co je u vás dnes nového, moc držím palečky ať je vše v nejlepším pořádku. Ani se vám nebude chtít odjíždět domů.
Jiřík je skvělý, mám stejně starou dceru a taky to hrozně prožívala a podporovala mně.
Markýsku já myslela my všichni,že se neznáme
jsem ostuda ![]()
vůbec neděkuj nemáš vůbec zaco myslíme na Vás .
jirabobes píše:
Tak to raději pořiďte kanón.
Ahoj Markétko!
Tak Jiřka už mně předběhla, taky jsem chtěla napsat, že samopal je slabej kalibr.
No navíc má ještě velkýho bráchu a ten bude ty nápadníky taky moct odhánět. ![]()
Taky už se vždy moc těším na nové zprávy o Vanessce, tak snad budou už jen dobré. Už mi ty palečky pomalu odumíraj jak je držim. Pokaždé hned ráno běžím ke compu, jestli je ta naše motýlková princeznička v pořádku.
http://thumbnail034.mylivepage.com/…1024.gif.jpg /> A během dne stále nakukuju.
Posílám miliony pusinek Vanessce a vám všem zase kousek síly.
Tak to je fajn, že Vanesska stále bojuje. Myslím, že tatka si tu vzduchovku bude muset pořídit ![]()
lucka25 píše:
Terulko Ty musíš být užasný človíček!!!!
Jejda
![]()
marky, tak jak se vanesska má, babočka naše? ![]()
já jsem nějak nepodchytila od začátku to odsávání mlíka v nemocnici, dali mě na odd gynekologie, tam sestry samy nevěděly, a já věděla taky houby. pak jsem to naháněla doma fakt pravidelně každé 3 hodiny, ve dne i noci. ale naty mi u prsa spíš spala, říkali že je slabá, že to neutahá, tkaže dostávala odstříkané mm a později i nutrák, když mlíčko začalo ubývat. teď ji prso baví, ale já už skoro nic nemám, si vzpomněla pozdě slečna
takže má prso jen jako chuťovku, jinak je na nutrilonu
žilky jí praskaly dost, měla toho v sobě napcháno dost, klidně i 3 místa současně, transfuze krve dostávala přes hlavičku.
ty kanyly budou ubývat, pak už to bude lepší ![]()
Ahoj Markétko a Vanessko,
jsem ráda, že už je lepší. nebyla jsem 2 dny na internetu (stěhování), tak jsem na vás aspoň myslela. dnes jsem na zahradě našla čtyřlístek, je pro Vanessku. Tak jen dál bojujte, brzy bude líp.
radka
Market, doufám, že dneska už to bylo lepší a celá rodinka jste si Vanessku pořádně užili aspoň pohledem. Čekáme další dobré zprávičky.
a něco pro celou rodinku
http://image026.mylivepage.com/…20stesti.gif
Moc mě potěšilo, že všechno probíhá dobře, jen tak dál Vanessko!
Markétko
Tak co?Mrkla na vás zase Vaneska?Už něco přibrala?Určitě jo,že?Já jsem tu jak na trní.Nejraději bych tam byla s váma.
Tak vám posílám kousek z té mé energie.A že jí mám.Však ti to holky potvrdí.
Tak nebudu lakomá a rozdělím se s celou tvou rodinkou. ![]()