Vanesska

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
8448
27.6.08 14:02
Markýsek píše:
Jo Kiki tatínek včera vybíral brokovnici a pak přesídlil rovnou na kulomet :wink: :wink: :wink: .Přeci mu ji neodvede nějakej chlap :wink: .
A puberta u holčiček je prý mnohem horší :oops: ..

já jsem teda měla pubertu v klidu, ale moje máma je ras, tak asi proto.

No Matěj už taky reptá, že ji nedá jen tak nějakýmu vidlákovi :lol: :lol: :lol: (se těch tátů asi tak budou ptát, že :lol: :lol: )
Jinak když jsme se dozvěděli, že to bude nejspíš holčička, tak ho polilo horko a povídal: „ježiš, já budu muset znovu k oltáři 8O “

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9217
27.6.08 14:37

MArkýýsku, no Vanesska bude slečna ako lusk, sa tu o ňu pobijú chlapčekovia naši :lol: :lol: a máš skvelú rodinku a váš puberťák, no náádhera :lol: velký brat určite naučí nejaké tie hovadinky i sestričku :wink: :lol:
Pozdravujeme ju a posielame hladkanček :wink:

Kiki :lol: :lol: :lol: akoby to bolo pred oltárom zlé, ho capni :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
27.6.08 14:56
Markýsek píše:
Jo Kiki tatínek včera vybíral brokovnici a pak přesídlil rovnou na kulomet :wink: :wink: :wink: .Přeci mu ji neodvede nějakej chlap :wink: .
A puberta u holčiček je prý mnohem horší :oops: ..

Tak to raději pořiďte kanón. :wink:
Pozdravte Vanessku a vyřiďte ji,že už žádné jobovky. :wink: Jo a že pro ni mám hned 2 nápadníky.Může si vybrat. :wink:
Jiřík je úžasný.Už teď je to super brácha a co teprve za pár let. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7419
27.6.08 14:57

Marky, nevadí, že z tvého mlíčka by nepřibírala tak rychle (i když malé děti to vždycky dohání velmi rychle), ale dostane z něho další důležité látky, které se jí budou hodit. A Kamm psala, že jí ho budeš dávat už brzičko. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
27.6.08 17:33

Markýsku - skvělé zprávičky, celé dny na Vás myslím a na emiminu koukám nejdříve sem. :srdce: :srdce: :srdce:

Olívek se narodil dříve, protože mi praskla v 28tt voda, něco tam ještě zůstalo a doplňovalo se, tak mě drželi v nemocnici ještě týden a stihli napíchat kortikoidy na dovyvinutí plic. Pak se báli infekce, tak jsme museli na císaře a porodit. V těhu před tím mi taky praskla voda, ale v 17tt a to bylo moc brzy na záchranu :(
Jinak žilky nám praskaly hodně často, taky pořád přepichovali, jen se nelekni, kdyby ji to píchli do hlavičky, vypadá to hrozně, ale pro dětičky je to pohodlnější, než třeba v ručce.
Marky - máš už mlíčko? A odstříkáváš? Já to dělala poctivě každé 3 hodiny, i v noci, po asi 3 týdnech Olívkova života jsem ho zkoušela přikládat, ale neuměl sát, tak pořád dokola, ale vyplatilo se, do dneška kojím.

Jsem moc zvědavá, co je u vás dnes nového, moc držím palečky ať je vše v nejlepším pořádku. Ani se vám nebude chtít odjíždět domů.

Jiřík je skvělý, mám stejně starou dceru a taky to hrozně prožívala a podporovala mně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2431
27.6.08 19:27

Markýsku já myslela my všichni,že se neznáme :oops: jsem ostuda :lol:
vůbec neděkuj nemáš vůbec zaco myslíme na Vás .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11359
27.6.08 19:53
jirabobes píše:
Tak to raději pořiďte kanón. :wink:

Ahoj Markétko!

Tak Jiřka už mně předběhla, taky jsem chtěla napsat, že samopal je slabej kalibr. :lol: No navíc má ještě velkýho bráchu a ten bude ty nápadníky taky moct odhánět. :D

Taky už se vždy moc těším na nové zprávy o Vanessce, tak snad budou už jen dobré. Už mi ty palečky pomalu odumíraj jak je držim. Pokaždé hned ráno běžím ke compu, jestli je ta naše motýlková princeznička v pořádku.
http://thumbnail034.mylivepage.com/…1024.gif.jpg /> A během dne stále nakukuju.

Posílám miliony pusinek Vanessce a vám všem zase kousek síly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1782
27.6.08 19:53

Tak to je fajn, že Vanesska stále bojuje. Myslím, že tatka si tu vzduchovku bude muset pořídit :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2431
27.6.08 19:54

Terulko Ty musíš být užasný človíček!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11359
27.6.08 19:57
lucka25 píše:
Terulko Ty musíš být užasný človíček!!!!

Jejda :oops: :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3856
27.6.08 20:27

marky, tak jak se vanesska má, babočka naše? :)
já jsem nějak nepodchytila od začátku to odsávání mlíka v nemocnici, dali mě na odd gynekologie, tam sestry samy nevěděly, a já věděla taky houby. pak jsem to naháněla doma fakt pravidelně každé 3 hodiny, ve dne i noci. ale naty mi u prsa spíš spala, říkali že je slabá, že to neutahá, tkaže dostávala odstříkané mm a později i nutrák, když mlíčko začalo ubývat. teď ji prso baví, ale já už skoro nic nemám, si vzpomněla pozdě slečna :roll: takže má prso jen jako chuťovku, jinak je na nutrilonu

žilky jí praskaly dost, měla toho v sobě napcháno dost, klidně i 3 místa současně, transfuze krve dostávala přes hlavičku.
ty kanyly budou ubývat, pak už to bude lepší :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14083
27.6.08 20:36

Ahoj Markétko a Vanessko,
jsem ráda, že už je lepší. nebyla jsem 2 dny na internetu (stěhování), tak jsem na vás aspoň myslela. dnes jsem na zahradě našla čtyřlístek, je pro Vanessku. Tak jen dál bojujte, brzy bude líp.

radka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
27.6.08 21:07

Market, doufám, že dneska už to bylo lepší a celá rodinka jste si Vanessku pořádně užili aspoň pohledem. Čekáme další dobré zprávičky.

a něco pro celou rodinku
http://image026.mylivepage.com/…20stesti.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
789
27.6.08 21:10

Moc mě potěšilo, že všechno probíhá dobře, jen tak dál Vanessko!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
27.6.08 21:24

Markétko
Tak co?Mrkla na vás zase Vaneska?Už něco přibrala?Určitě jo,že?Já jsem tu jak na trní.Nejraději bych tam byla s váma.
Tak vám posílám kousek z té mé energie.A že jí mám.Však ti to holky potvrdí. :wink: Tak nebudu lakomá a rozdělím se s celou tvou rodinkou. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová