Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nedá mi to a pořád nakukuju, jestli nejsou nějaké nové zprávy. Držím palce i na nohou, stejně jako všechny z emimina tady!
ADA76 píše: .....tak jen si pamatuju jak jsme trojčátka nosili pod oblečením přímo na kůži. Tzv. jsme klokánkovali a jim to dělalo moc dobře. Seděli jsem třeba hodinu v křeslě a měli ty drobečky přímo v teple na prsou a ony byly tak malušenký, ale spokojený …dávalo jim to energii
ADA76 - až jsem z toho dojetím začla slzet ![]()
Všichni na ni myslíme, ale jak všechny věříme, Vanesska to zvládne, je bojovnice.
Hodně sil i mamince a tatínkovi.
Markétko,
drž se!!! Musíš se držet kvůli Vanessce a snaž se co nejméně nervovat (já vím, blbá rada
), ať se jí to nepromítá v mlíčku, ty stesy.
Myslím na vás, v jednom kuse držíme palečky a posíláme další energii.
To bude dobrý. MUSÍ!!!!!!!
Ahoj,
psala mi Marketka, ze jde dneska domu.
Je ji moc smutno z toho, ze pujde z porodnice s prazdnou naruci a do prazdnyho bytu.
Vaness je na tom stejne a Market se boji neco psat, protoze za par hodin zas muze byt vse jinak.
Vsem moc dekuje za podporu!!!:srdce:
markétko, ten odchod domů bez prcka nestojí za nic
naštěstí musí člověk hned obíhat úřady kvůli rodnému listu a pojoštění, tak jsem se se slzama krotila
Moc moc držím pěsti malé princezničce, určitě to zvládne, je to přeci ženská !!!!! Věřím, že vše dobře dopadne !!!!! Markétko, držte se.
Markysku - hlavu vzhůru, však co nevidět přijde den, kdy budeš z porodnice odcházet s Vaneskou v náručí
![]()
Markétko
Nesmutni.Vdyť budeš Za Vanesskou jezdit.A ani se nenaděješ a povezeš si ji s sebou domů.Aspoň budeš mít čas nachystat Vanessce pokojíček. ![]()
Tak jsem se konečně dostala k PC a moje první kroky vedou sem.
Vanessko, Markét a Jirkové, pořád na vás myslím a držím pěsti. Musíte věřit
Markétko, vím, že je těžké odjíždět z porodnice bez miminka, ale Vanesska je bojovnice a brzo si pro ni pojedete celá rodina a už vám bude dělat jen samou radost.
Market drž se. brzo Vanessku budeš mít pro sebe. no a navíc jsme tu přece my, tak si můžeš psát s námi, když nebudeš s Vanesskou. Třeba tě rozveselíme alespoň trošičku ![]()
MArkýsek, bez Vanessky doma to bude smutné,ale skús si oddýchnuť, aby si pri malej bojovníčke bola plná síl a optimizmu a tak pomáhala bubulke. Drkajte sa. Čo to píšem, už vídím, ako sa dá oddychnuť, nedá, keĎ sa človek stále bojí. ale treba veriť, že všetko bude dobré a to teda BUDE!!!
Kamm, až etraz vidím pozitíva vybavovania na úradoch, človeku aspoň ten čas rýchlejši utečie ![]()
Markýsku, ten odjezd je těžký, ale budeš za Vaneskou jezdit, my to neměli tak daleko, tak jsem jezdila 2× denně a jestli budeš mít mlíčko, tak budeš co 3 hodiny odstříkávat a uvidíš, že ti to bude utíkat.
Ani se ti nedivím, že se bojíš něco napsat,abys to nezakřikla. Myslím, že se Vanesska drží statečně, to zvládne neboj. Každý den, kdy se nic nezhorší je vlastně zlepšení. Myslíme na vás a posíláme stále sílu a štěstí.
Ahoj,právě jsem dočetla celou diskuzi,ale musela jsem jít na chvíli pryč jelikož jmi začali téct slzy a nemohla jsem vám nic moc napsat a ještě ani teď nevím co psát..
Za to jak moc nám držíte palečky vám strašně moc děkuji a za příběhy,které jsem se tu mohla dočíst jsem moc vděčná dodává mi to velkou odvahu..
Kamm fotka Natálky je krásná ani se mi nechce věřit,že byla takhle malinká a ještě menší,teď je z ní velká holka
.
Vanessky stav je dneska pořád stejný bez větších změn a říkali,že pokud to i tak zůstane a nenastanou komplikace a ustoupí infekce,tak si na ni budeme moci poprvé šáhnout,chytnout za ručičku
.Tak moc bych si přála,aby to vyšlo byl by to zase krůček kupředu,je zvláštní kolik věcí si člověk v těchto situacích uvědomuje,přeci dotknout se vlastního miminka je samozřejmost,ale pro nás je to teď krok dopředu,maminky nedonošeňátek nejspíš potvrdí
.
Jsem asi od 4 hodin doma a nikdy bych nevěřila,jak moc je ten byt prázdný do Vanessčinýho pokojíku jsem ještě nemohla ani jít stačilo mi,že v obýváku máme kolíbku a ta je tak moc prázdná
všude mi ta prázdnota bije do očí..
Zítra mi začne vyřizování okolo rodnýho listu a tak snad zabiju dost času a pak pojedu za Vanesskou.