Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Vanessko drž sa ![]()
Marketko bud silna.nesmutni,Vanesska to z teba citi a pak je smutna aj ona.Cela naša rodina (a to nas je…
) vám drži palce a modlime sa za vas.
A k tomu mliečku Ti gratulujem. ![]()
holky, je moc super, že píšete taky svoje příběhy, myslím, že i nám co jsme porodili normální dětičky je hnedle líp, když čteme, že to i přes počáteční potíže dopadlo dobře.
a pro celou Markýskovou rodinku je to určitě velké povzbuzení
Edit: všechno je jinak :/
Markýsku - mé první kroky na pc mířily hned sem a jak čtu, že se stav zas zhoršil, je mi ouzko, přesto vím, že se to zas vrátí k dobrým zprávám a těch špatných bude víc a víc ubývat.
Držím palce, ať se dučej uzavře a posílám moc moc moc sil vám všem, jste báječná rodinka a tak všechny problémy společně překonáte.
kamm3 - Natálka na té fotce jasně vyjádřila svůj názor na to, že je tak malinká a myslím, že Vanesska je stejná ![]()
Nevím co napsat, jak víc vyjádřit, že na vás pořád myslím, hlavně na malou princeznu, ale i na její rodiče a brášku.
Příspěvek upraven 24.08.20 v 15:45
kamm díky za info… byla malinká! a bojovnice jako Vanesska! koukám jestli jsou nějaké zprávy.. ale když ne.. tak snad je to ok!
Ahojky, sice taky sem nepatřím, ale chci vám napsat, jak moc tomu maličkému uzlíčku štěstí držím, co můžu a chci napsat, že mám kamarádku, co porodila ve 26. týdnu a přes komplikace, jako každá nedonošená miminka, je holčička zdravá šikulka!!!
Vanessko!!!! Pěkně jim to všem ukaž, jaká si bojovnice!!!!
Hned po probuení jsem se letěla ke kompu kouknout,jak to vypadá.Večer nám nešel net.A koukám a moooc dobrá zprávička,až mě to dojalo.A pak…
Snad už je to zase na cestě k dobrému.Je mi líto,že jsem tu v noci nebyla,abych se mohla aspoň pokusit o podporu. ![]()
Markétko,Jirko,Jiříku a prostě všichni,Vanesska to určitě zvládne.Je o ní dobře postaráno.Vanesska je bojovnice.
Taky mé první kroky směřovaly sem. Snad bude dnešek dobrý a vše půjde tím spráným směrem.
Držte se, stále na vás myslíme.
Taky mi to nedá nenakouknout alespoň každou hodinku, jestli není něco nového.Ale ono je to takhle u nedonošeňátek typické, že se stav rychle mění a pořád je to jak na houpačce.Hlavně, že s infekcí Vanesska bojuje úspěšně, určitě přijdou dobré zprávy.
Moc držím palce.
Ahojky všichni, i my se s Natálkou přidáváme a moc držíme palečky. Myslíme na vás všechny neustále. I má Natálka byla narozena předčasně a všechno zvládá a dohání na 1. Nebojte určitě všechno dobře dopadne, prostě MUSÍ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ahojky,
i moje kroky vedly rychle k PC a k novým lepším zprávám o Vanessce.
Co dodat, palečky držíme stále - tak už se to snad projeví a Vanessce se začne dařit lépe. Marký a celá rodinko posílám hodně síly!
Tak koukám, co je novýho a ejhle… To je hodně divoká houpačka. přeju všem pevné nervy, aspoň trochu odpočinku a Vanessce hodně sil - ale ona to nevzdá - je to ženská šikovná!!!
Držte se!!!
VANESSKO HURÁ DO ŽIVOTA!!! BOJUJ PRINCEZNO!!!
Filípek a spousta chlapečků potřebuje nevěstu
V prosinci bylo tolik kluků že se o Vanessku poperou. Filípek si ji zamlouvá ![]()
Markétko,Jirko držte se Vanesska a i Jiřík vás potřebují!!!
Tak zdravím další den ![]()
Musela jsem to nejdřív vydýchat u nás v srpňátkách......Nějak už člověk neví co psát, ale vnitřně si myslím, že budete Marky v pořádku. Je to nahoru a dolů, ale ono se to během pár týdnů ustálí a Vanesska bude pěkně papkat od tebe mlíčko a těch hadiček bude ubívat až jeden den přijdete a nebudou tam už žádně , a pak Vám řeknou - Zítra si jí vemete už domů
Bude to eště chvilku trvat, ale tu větu určitě uslyšíte ![]()
My ti s holkama držíme v srpnu pěstičky a čekáme na každou zprávičku. Když je dobrá , tak se to tam smršť radosti a když je horší, tak máme umáčené klávesnice. Je to nic v porovnání co zvládáte vy, ale chci ti jen říct - Tobě i Jirkům......Vy si jí opravdu brzo odvezete domů a to proto, že si to zasloužíte a my Vám v tom tady držíme co se dá, aby to bylo co nejdříve. Pokuste se nabrat energii a vyspat se…pak budete o to moct dát víc Vanssce. A až jí odpojí od těch plastů.....tak jen si pamatuju jak jsme trojčátka nosili pod oblečením přímo na kůži. Tzv. jsme klokánkovali a jim to dělalo moc dobře. Seděli jsem třeba hodinu v křeslě a měli ty drobečky přímo v teple na prsou a ony byly tak malušenký, ale spokojený …dávalo jim to energii ![]()
Držete se !!!!!!!
Taky mi to nedá a pořád nakukuju. Vanessko - tolik lidiček na tebe myslí a drží ti palce. Tak bojuj holka, ať tady můžeme sledovat, jak rosteš a děláš rodičům radost. Držím palce ![]()