Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
SMS OD MARKY: Ahoj, tak máme další den k dobru, dneska to malá zvládla bez větších obtíží. Infekci Vanesska pomalu poráží a páni doktoři jsou dneska spokojení.
Dneska V. otevřela očička a má je úplně jako starší brácha a me zítra nejspíš propustí. Dr.říkal, že jsem po porodu v pořádku, stejně v posteli skoro vůbec nejsem a jsem u dcerky. A navíc mi začala laktace jak blázen, takže doufám, že malá bude moct brzy dostávat mlíčko. Jinak dneska se byl na ségru podívat i Jiřík a myslím, že má v srdci další ženskou, do které se zamiloval.
Dobrou noc. M.
Od Markétky"
Ahoj, tak máme další den k dobru, dneska to malá zvládla bez větších obtíží, infekci Vanesska pomalu poráží a páni doktoři jsou dneska spokojeni.
Dneska otevřela Vanesska krásně očíčka a má je uplně jak starší brácha.. a mě zítra dr. nejspíš propustí. 5íkal. že jsem po porodu v pořádku, stejně v posteli skoro nejsem a jsem u dcerky a navíc mi začala laktace jak blázen, takže doufám, že malá bude moct dostávat brzo mlíčko. Jinak dneska se byl na ségru podívat i Jiřík a myslím, že má v srdci další ženskou do které se hned zamiloval. Dobrou noc M
Jeeee, tak to je uzasna zpravicka, jenom tak dal, myslime na Vanessku a vubec celou rodinku i v cervencovych miminkach 2008
.
hooooolky mě vždy z těch zpráviček od rodičů vlhnou oči .děkujem za info je to dobrá zprávička
Perfektní! Úžasná zpráva, holčinky, jen tak dál, ledňáčci 2008 vám drží všechny palce!
Juchuu, krááásna spráávička. Vanesska je teda veeeľka šikulka a maminke gratulujem k mliečku, to si bude Vanesska pochutnávať a zachvílu z nej bude kráásna tlsťoška.
Velmi sa z vás teším http://sirmi.ic.cz/smajl/60.gif
MARKÝÝÝ TO JSOU PARÁDNÍ ZPRÁVIČKY!JSTE ŠIKULKY A VANESSKA TO VŠECHNO ZVLÁDNE A NEBOJ, MLÍČKO BUDE ZA CHVILI PÍT OSTOŠEST! MOC DRŽÍME PALEČKY VŠECHNY CO MÁME!
Ahojky ..
zase další pozitivní zpráva, která hlásí, že Vaneska je velká bojovnice …
to jsem moc ráda …a držím palce, aby to tak bylo i dál
jeeeeeeeeeeeeeeeeeee…to mam velikou radost…!!!!!!
drzime i nadale palecky!!!
Ahojky,
velká gratulace k Vanessce
,je to určitě velká bojovnice,
na fotečkách moc krásná a zvednutý prstík-prostě je jednička.
Mooooooc držíme palečky,holky držte se
![]()
tak to je super
od vcera hlidam forum jak ostriz - vanesce i cele jeji rodine drzime palce ![]()