Vanesska

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4610
25.6.08 09:44

Markýsku já vím na řadě je Kiki, nebudu předbíhat a tobě posílám svou sílu a energii do dalších dní! a Vanessce posílam velkou pusinku plnou podpory pro ní!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1584
25.6.08 09:53

Taky se přidávám. Moc na vás myslím, a tomu vašemu drobečkovi přeju, ať je to brzo velký zdravý drobek!!!! Hodně syl!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20656
25.6.08 10:01

Víš připomnělo mi to příběh jedné známé, které se předčasně narodila dvojčátka - kluci. Při porodu měli kluci každý ani ne kilo, byli dlouho v nemocnici a jak píšeš, bylo to jak na houpačce, chvilku dobré chvilku horší, ale zvládli to oba dva na 1* a maminka taky.
Teď jsou klukům 4 roky a jsou to dva raubíři. Když si vzpomenu, jaký to byli drobínci v těch pidi zavinovačkách, tak se mi to ani nechce věřit.

Držím vám palce, ať jste co nejdřív všichni v pořádku doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4976
25.6.08 10:01

Ahojky maminko a Vanessko.

Držím vše co mám aby to Vanesska zvládla a věřím že to zvládne když má tak skvělou rodinu.

Manželovo sestra se narodila před 34 lety v 7 měsíci a dneska už má 2 krásné a zdravé děti. A tenkrát jí doktoři nedávali žádnou šanci na přežití, a dneskaje z ní dospělá mamina. Takže věřím že to Vanesska zvládne a doktoři taky. Je jiná doba a kupa možností než tenkrát.

Tak posílám mnoho sil, štěstí a hlavně kupu zdravíčka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7419
25.6.08 10:28

Marky, držte se. Vanesska to určitě zvládne. Myslím na vás a stále držím palce i na nohách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9217
25.6.08 10:56

Markýsek, Vanesska je silná po tebe a pekne to zvláádne, len treba veriť. :wink:
 http://www.nahuby.sk/…06_32593.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
789
25.6.08 10:58

Jsem moc ráda, že se stav Vanessky od všerejška nezhoršil. Stále držíme palečky i na nohou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
25.6.08 11:15

Můj tata se narodil v 7.mesici a babicka ho nahrivala v troube, jedine stesti bylo, ze se pomoerne rychle chytil prsa a ze mela babi mliko, takze ho kojila co to šlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25926
25.6.08 11:17

I ja se stale sem vracim a sleduji stav Vanessky a rodicu a vlastne cele rodiny a drzim porad palecky at to vse zvladnete !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8570
25.6.08 11:29

Ani mě nedá nepodpořit tuhle statečnou rodinku a jejich malou krásnou berušku. I když je to mnohem těžší než jindy udržte si optimismus a pozitivní myšlení, které často dokáže zázraky. Vanesska je akční miminko, které se na svět a na vás tak moc těšilo, že vylezlo dřív a rozhodně to nehodlá vzdát. Má bohužel už od malička zážitek, že svět není vždycky jen krásný a o své místo se musí občas bojovat, ale o to víc to bude do života silná a sebevědomá holčička! VANESSKA TO ZVLÁDNE!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
25.6.08 11:37

Já se také připojuji.....Vanesko držím pacinky..Ty to zvládneš, jsi statečná a silná holčička :srdce:
Rodíčům hodně síly a pevné nervy. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5264
25.6.08 11:48

Budoucí snažilky taky moc myslí na Vanessku. Markýsku drž se a ty Vanessko jsi určitě bojovnice a věřím, že i když ti život přinesl hned na startu velkou zkušku, ty zabojuješ a vyhraješ :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
25.6.08 11:52

Market to je fajn, že můžeš občas napsat. diskuse se pěkně rozjela.
a nebreč, my to tu totiž odbrečíme i za tebe, ty potřebuješ hodně síly pro Vanessku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15326
25.6.08 12:05

První, na co jsem koukla po zapnutí počítače, byla Vanessčina diskuse, spadl mi kámen ze srdce, že se přes noc nestalo nic zá:,–(ního a Vanesska statečně bojuje s infekcí, ufff…

Přidávám taky příběh kamarádky, její dceruška po narození vážila 640 g :! g, a jaká je z ní dneska nádherná princezna…

Posíláme Vanessce další sílu, tahle naše energie odsud nemůže jen tak profrčet bez užitku vesmírem!!!

http://sirmi.ic.cz/laska/59.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1782
25.6.08 12:07

Markétko,
jsem ráda, že ses připojila a víš, že tady za Vámi stojíme a prolíváme slzičky a přání, aby Vanesska bojovala.
Díky, že nás neustále informuješ a máš tu sílu ještě tady komunikovat.
Doufám, že už vaše smůla bude prolomena a hlavně, že Kristýnka v nebíčku bude držet ochrannou ruku nad Vanesskou.
Držím všechny palečky.
 Lucka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová