Vanesska

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
16118
24.6.08 22:20

Vanessko bojuj. držíme moc palce a přejeme hodně sil. Vanesska to určitě všechno zvládne.

a navíc do této diskuse patří přece všichni co fandí ne? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4823
24.6.08 22:21

Od Marketky:

Vsichni, co nam drzite palce a modlite se za nasi dceru, tak moc dekujeme. Stav nasi holcicky se dnes vecer zhorsil, jeji telicko napadla infekce, na:,–(ili ATB a bude se cekat, jak se s tim vyporada. Jako dalsi komplikace jsou caste zastavy dechu, museli na poslat pryc..ani nevim, jak dlouho jsme cekali, ale nam to pripadalo jako vecnost. Nastesti ji doktori dokazali vratit zpatky, museli ji znova zaintubovat a pridat mnozstvi kysliku..za par minut zkontroluji mozek, tak verime, ze to snad bude dobre! Ikdyz tady se vsechno meni z minuty na minutu..M+J+V

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3467
24.6.08 22:24

Všem, co nám držíte palce a modlíte se za naši dceru, tak moc děkujeme! Stav naší holčičky se dnes večer zhoršil, její tělíčko napadla infekce, na:,–(ili ATB a bude se čekat, jak se s tím vypořádá. Jako další komplikace jsou časté zástavy dechu, museli nás poslat pryč… Ani nevím, jak dlouho jsme čekali, ale nám to připadalo jako věčnost. Naštěstí ji doktoři dokázali vrátit zpátky. Museli ji znova zaintubovat a přidat množství kyslíku. Za pár minut zkontrolují mozek, tak věříme, že to snad bude dobré!Když tady se všechno mění z minuty na minutu… M+J+V

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11359
24.6.08 22:24

Všichni co nám držíte palce a modlite se za naši dceru, tak moc děkujeme. Stav naší holčičky se dnes večer zhoršil, její tělíčko napadá infekce, na:,–(ili atb a bude se čekat jak se s tim vypořádá, jako další komplikace jsou částečné zástavy dechu, museli naás poslatpryč.. ani nevím jak dlouho jsme čekali, ale nám to přišlo jako věčnost, načtěstí ji doktoři dokázali vrátit zpátky, museli ji znova zaitubovat a přidat množství kyslíku.. za pár minut zkontrolují mozek, tak věříme, že to snad bude dobré! I když tady se všechno mění z minuty na minutu. M+J+V

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1314
24.6.08 22:25

Vanessko,bojuj,určitě to zvládneš.Markétko a Jirkové držíme všechny palečky.
Doufam,že už budou jen pozitivní zprávy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2431
24.6.08 22:25

Ona to zvládne!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11359
24.6.08 22:26

VANESKO HODNĚ SÍLY JSI VELKÁ BOJOVNICE, TOHLE ZVLÁDNEŠ, MOC TĚ MILUJEME.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3856
24.6.08 22:28

vanessko, myslíme na tebe, to zvládneš :wink: :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4308
24.6.08 22:29

Vanessko , posíláme moc síly, abys ten těžký začátek života zvládla…

Markétko, Jirko, Jiříku, držte se!

I.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11359
24.6.08 22:31

Holky já jsem totálně odpadla, jak jsem to tady včera jistila až do půl druhý, tak dneska jsem to prostě nezvládla a tady se zatim dějou takové věci. Holky že to bude dovrý že jo. :cry: :cry: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3136
24.6.08 22:33
Terulka píše:
Holky já jsem totálně odpadla, jak jsem to tady včera jistila až do půl druhý, tak dneska jsem to prostě nezvládla a tady se zatim dějou takové věci. Holky že to bude dovrý že jo. :cry: :cry: :cry:

MUSÍ :! :! :! :! :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2431
24.6.08 22:33

zvláne neboj,určitě zvládne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15326
24.6.08 22:35
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1782
24.6.08 22:41

Tak se dívám, že za Vanessku bojuje celé emimino.
Já se přidávám, protože Marketka mi moc moc pomohla.

VANESSKO, KDYBYCH MOHLA, TAK BYCH ZA TEBE I DÝCHALA, DRŽ SE HOLKA, TY TO MUSÍŠ ZVLÁDNOUT

Lucka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25926
24.6.08 22:43
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová