Vanesska

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4270
24.6.08 20:33

Já sem ještě přidám odkaz pro Jirku, aby ho nemusel hledat v naší diskuzi a Vanessce přeji hodně sil i rodičům:
 http://www.nedoklubko.cz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5021
24.6.08 20:37

Kopíruju, co jsem psala do diskuze srpen, to jsem ještě nevěděla o této diskuzi…

Nám se narodil syn před sedmi lety ve 30+0tt, nebudu lhát, bylo to náročné, 14 dní na JIPU, pak měsíc na dětském oddělení (tam už jsem byla s ním). Měl problémy s dýcháním a situaci zkomplikovala infekce, která ale byla nejspíše způsobená mimo jiné převozem, kterého byla Vanesska naštěstí ušetřená.
Ale píšu to celé hlavně kvůli tomu, že i přes všechny problémy je z něho dneska šikovný,chytrý, krásný a hlavně ÚPLNĚ ZDRAVÝ kluk, který nám dělá radost a společně s námi se těší na sestřičku.
I přes nepříznivý vývoj situace krátce po porodu jsme odcházeli z nemocnice hned, jak syn překročil hranici 2000g, zvládli jsme i kojení, nemuseli jsme cvičit. Jediné,co jsme měli navíc, byly pravidelné návštěvy v poradně pro rizikové novorozence (neurologie, psychologie), cca do dvou let věku, ale to nebylo nic nepříjemného.
Na dvou letech nás propustili s tím, že syn je v pořádku a všechno dohnal.
A v porodnici říkali, že holčičky mají rychlejší nitroděložní vývoj, tak věřím, že se vám všechny komplikace vyhnou.
Přeju hodně štěstí a nebojte se, dobře to dopadne…Myslíme na vás i v čevenci 08 a držíme palce.

A ještě bych chtěla dodat, že první týdny se komplikace objevovaly v různých intervalech, ale vždycky to dobře dopadlo. A u Vanessky to bude taky tak, musíme tomu věřit.
Posílám hodně sil…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9217
24.6.08 20:42

Vanesska to určite zvlááádne :wink: Musíme len pevne veriť a to teda parááádne pomáha. Držííme s Matuškom a manželom palce a naši dvaja anjelikovia Vanessku určite strážia a vaša Kristýnka tam určite všetkých anjelikov už i tak zorganizovala. :huban: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
24.6.08 20:44

Vanessko, Marky a Jirkové - držte se a bojujte! Jsem s váma a posílám energie, co můžu.
Věřím, že tohle bude další příběh se šťastným koncem…a všichni si tady pobrečíme dojetím. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
24.6.08 20:48

Terezko
Jsi moc šikovná.Super nápad.

Snad to nic vážného nebude.Moc moc moc držím pěsti.VANESSKO BOJUJ!!!!! Maminka s tatínkem a bráchou (vlastně všichni) ti moc fandí a moc si přejí,aby jsi to zvládla.Prosííím,bojuj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9645
24.6.08 20:59

Holky krásný nápad :)JEN JSME DOSTALI SMS , ŽE JSOU PRÁVĚ NĚJAKÉ KOMPLIKACE A JIRKA JEDE DO HK :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6923
24.6.08 21:03

Terulko, super nápad.

Já jsem pořád jak na trní a musím na ně myslet a posílat sílu a energii. Musí to být strašné nevědět co bude.
Já ale věřím, že všechno bude dobré a z Vanessky bude krásná, zdravá slečna.
Držte při sobě, myslím na vás.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7419
24.6.08 21:09

Vanessko, držíme palce , ať ten boj vybojuješ a uděláš celou rodinu tou nejšťastnější pod sluncem. Posíláme hodně síly do boje.
Marky, drže a hlavně pevné nervy.

Kotě a Mareček

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7928
24.6.08 21:18

Vanesko také my přejem hodně zdravíčka drž se!!!!Hezky bojuj,protože jsi po mamince velká bojovnice :-)
Rodičům přejem hodně síly a posíláme energii

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2079
24.6.08 21:38

moooooooooooooooc drzime palecky!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!§§

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14083
24.6.08 21:42

Vanessko posíláme hodně hodně síly, abys to všechno krásně zvládla. I když ten začátek nemáš zrovna nejlehčí, tak věř, že rodiče tě moc milují a udělají pro tebe všecičko na světě.

Radka z prosinece 07

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1999
24.6.08 21:47

Vanessko, taky na Tebe, maminku, taťku a bráchu myslím! Určitě to zvládnete, držím palce!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17019
24.6.08 21:54

Malé princezničce Vanessce držíme palečky, posílám obrovskou náruč energie, pohlazení a víru, že vše zvládne, je to bojovnice když si troufla na svět tak brzy, tak maličká :wink:

http://www.sirmi.ic.cz/kytka/20.gif

Příspěvek upraven 01.10.11 v 11:20

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2661
24.6.08 21:57

Sice nepatřím do vaší diskuze, ale vím co to je bát se o předčasně narozené děti.

Moc na vás všechny myslím a držím palce! Vanessko drž se! Hodně sil vám všem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12968
24.6.08 22:02

Vanessce a nejen jí posíláme spoustu sil bojovat!!!!!!!!!!!!! Držte se!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová