Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Už jsem psala do srpna. Držíme všechny palečky co máme a posíláme štěstíčko a sílu té maličké bojovnici!!!
Miiri + Olívek (1460gr) listopad2007
Vanessko bojuj! jsi bojovnice! určitě vše dobře dopadne!!!! mamince a tatínkovi pevné nervy aby zvládli ten nápor… a tobě zdravíčko.. ať už brzy je vše špatné jen jako zlý sen! drž se holka!!!!!
Dobrý večer..já se omlouvám,že jsem sem tak vpadla,ale od rána sháním informace o předčasně narozených dětech a najednou mi vyjela tato stránka a když jsem tak brouzdala po fotkách,tak jsme poznala naší Vanessku..A když hledám dál,tak koukám,že jste založily pro ni diskuzi a doufám,že mohu mluvit za celou naši rodinu,mě úplně dojímá,že vlastně skoro cizí lidé se modlí za naši princeznu,je to úžasný jak se lidé dokáží semknout..
DĚKUJEME!!
Anna(babička od Vanessky)
Babičko,
moc všichni fandíme vaší rodině a Vanessce. Věříme, že svůj život vybojuje.
Předejte tuhle pozitivní energii Vanessce a jejím rodičům.
Babičko
My nejsme cizí,vždyť se tu „setkáváme“,povídáme a podporujeme už nějakou dobu.
Moc držíme Vanessce a celé její (vaší) rodince pěsti.
Babičko Anničko!
Všichni jak jsme tady držíme báječné Markétce a skvělé Vannesce všechny pěstičky co jich máme. Na Vanessku jsme čekali dlouho a ona Bohu žel taky pospíchala, ale je to bojovnice a s tou sílou kterou jí tu všichni posíláme to určitě zvládne.
Vsichni tady sledujeme stav Vanessky, a ja se znovu pridavam se slzami v ocich
Vanessko bojuj a dychej pro svou maminku ,tatinka a bratricka
DRZIME VSICHNI PALCE
Markyna z kvetnatek a cervnatek 2006 a Tehuli nove se snazicich
Nezbývá nám nic jiného než se modlit,ale snad jim dvoum už pán bůh to štěstí nadělí v podobě Vanessky..
Normálně na boha nevěřím,ale teď se k němu modlím a nepřeju si nic jiného než aby si ta malá žabička tohle místo vybojovala..
Právě k nám přijela i maminka od Markétky i s malým Jirkou,takže pokud to bude možné podáme vám taky zprávy..
Vanessko - ty to zvladnes! MUSIS! Posilame hodne sil a myslime na vas vsechny!
Strasne moc drzim palce at to dobre dopadne…:srdce:
Vanessko,posielam ti hodně síly a energie.Idem spinkat a dúfam že sa rano dočítam samé dobré správy.Pekne sa pomodlim a poprosim Boha aby stál pri tebe a pomáhal ti bojovat.Dobrú nocku princeznička ![]()
Babičko anničko a i druhá babičko!
I my se za malou Vanessku modlíme, myslíme na ni stále a budeme vám vděčni za jakoukoliv zprávičku o ní.
Strašně bych si přála, abych se zítra probudila zjistila, že tohle všechno byl jen špatný sen a že Markétka je stále těhulka.
Právě jsme domluvili s Jirkou…
Vanesska je zatím stabilizovaná má za sebou uzv mozku a to je podle všeho v pořádku,nemá žádné krvácení a podle všeho je o víc jak týden mladší..A taky už ztratila svoji porodní váhu 1200 g a teď má 1050 g
.Podle toho co syn řikal,tak zůstanou celou noc v HK s Vanesskou..
Řikali jsme jim o diskuzi na počest Vanessky a většinu co tu píšete a jak moc jim držíte pěsti a oni vám moc a moc děkují,že v týhle těžký situaci je podporujete a modlíte se společně s námi za malou Vanessku..
Chtěla bych vás o něco požádat,jelikož tu sháníme o nedonošeňátkách všechno co se dá,tak samozřejmě stále máme spoustu otázek a tak vás prosím,máte někdo vlastní zkušenost??Jestli ano a nevadí vám o tom napsat,tak bysme vám byli vděční kdybyste jste nám o tom něco napsali co můžeme čekat na co se připravit..
Děkuji..
Omlouvám se za chyby přečetla jsem si to až teď a zapomněla pár slov..takže samozřejmě,že to,že je o víc jak týden mladší a ztratila svoji porodní váhu je negativní,ale v tom příspěvku to vyznělo tak vítězoslavně,ale tak to samozřejmě není!!Jsem ze všeho nervozní,takže vůbec něco psát je výkon..