Vanesska

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1686
24.6.08 22:43

Už jsem psala do srpna. Držíme všechny palečky co máme a posíláme štěstíčko a sílu té maličké bojovnici!!!
Miiri + Olívek (1460gr) listopad2007

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
24.6.08 22:46

Vanessko - bojuj holka! A rodičům pevné nervy!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11359
24.6.08 22:47
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
24.6.08 22:47

Vanessko bojuj! jsi bojovnice! určitě vše dobře dopadne!!!! mamince a tatínkovi pevné nervy aby zvládli ten nápor… a tobě zdravíčko.. ať už brzy je vše špatné jen jako zlý sen! drž se holka!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
24.6.08 22:49

Dobrý večer..já se omlouvám,že jsem sem tak vpadla,ale od rána sháním informace o předčasně narozených dětech a najednou mi vyjela tato stránka a když jsem tak brouzdala po fotkách,tak jsme poznala naší Vanessku..A když hledám dál,tak koukám,že jste založily pro ni diskuzi a doufám,že mohu mluvit za celou naši rodinu,mě úplně dojímá,že vlastně skoro cizí lidé se modlí za naši princeznu,je to úžasný jak se lidé dokáží semknout..

DĚKUJEME!!
Anna(babička od Vanessky)

• Citovat
  • Upravit
1782
24.6.08 22:53

Babičko,
moc všichni fandíme vaší rodině a Vanessce. Věříme, že svůj život vybojuje.
Předejte tuhle pozitivní energii Vanessce a jejím rodičům.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
24.6.08 22:57

Babičko
My nejsme cizí,vždyť se tu „setkáváme“,povídáme a podporujeme už nějakou dobu. :wink: Moc držíme Vanessce a celé její (vaší) rodince pěsti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11359
24.6.08 23:01

Babičko Anničko!

Všichni jak jsme tady držíme báječné Markétce a skvělé Vannesce všechny pěstičky co jich máme. Na Vanessku jsme čekali dlouho a ona Bohu žel taky pospíchala, ale je to bojovnice a s tou sílou kterou jí tu všichni posíláme to určitě zvládne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
24.6.08 23:05

Vsichni tady sledujeme stav Vanessky, a ja se znovu pridavam se slzami v ocich

Vanessko bojuj a dychej pro svou maminku ,tatinka a bratricka

DRZIME VSICHNI PALCE

Markyna z kvetnatek a cervnatek 2006 a Tehuli nove se snazicich

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
24.6.08 23:09

Nezbývá nám nic jiného než se modlit,ale snad jim dvoum už pán bůh to štěstí nadělí v podobě Vanessky..
Normálně na boha nevěřím,ale teď se k němu modlím a nepřeju si nic jiného než aby si ta malá žabička tohle místo vybojovala..
Právě k nám přijela i maminka od Markétky i s malým Jirkou,takže pokud to bude možné podáme vám taky zprávy..

• Citovat
  • Upravit
167
24.6.08 23:11

Vanessko - ty to zvladnes! MUSIS! Posilame hodne sil a myslime na vas vsechny!

Strasne moc drzim palce at to dobre dopadne…:srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4338
24.6.08 23:14

Vanessko,posielam ti hodně síly a energie.Idem spinkat a dúfam že sa rano dočítam samé dobré správy.Pekne sa pomodlim a poprosim Boha aby stál pri tebe a pomáhal ti bojovat.Dobrú nocku princeznička :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11359
24.6.08 23:21

Babičko anničko a i druhá babičko!

I my se za malou Vanessku modlíme, myslíme na ni stále a budeme vám vděčni za jakoukoliv zprávičku o ní.
Strašně bych si přála, abych se zítra probudila zjistila, že tohle všechno byl jen špatný sen a že Markétka je stále těhulka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
24.6.08 23:39

Právě jsme domluvili s Jirkou…
Vanesska je zatím stabilizovaná má za sebou uzv mozku a to je podle všeho v pořádku,nemá žádné krvácení a podle všeho je o víc jak týden mladší..A taky už ztratila svoji porodní váhu 1200 g a teď má 1050 g :( :( .Podle toho co syn řikal,tak zůstanou celou noc v HK s Vanesskou..

Řikali jsme jim o diskuzi na počest Vanessky a většinu co tu píšete a jak moc jim držíte pěsti a oni vám moc a moc děkují,že v týhle těžký situaci je podporujete a modlíte se společně s námi za malou Vanessku..

Chtěla bych vás o něco požádat,jelikož tu sháníme o nedonošeňátkách všechno co se dá,tak samozřejmě stále máme spoustu otázek a tak vás prosím,máte někdo vlastní zkušenost??Jestli ano a nevadí vám o tom napsat,tak bysme vám byli vděční kdybyste jste nám o tom něco napsali co můžeme čekat na co se připravit..

Děkuji..

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
24.6.08 23:44

Omlouvám se za chyby přečetla jsem si to až teď a zapomněla pár slov..takže samozřejmě,že to,že je o víc jak týden mladší a ztratila svoji porodní váhu je negativní,ale v tom příspěvku to vyznělo tak vítězoslavně,ale tak to samozřejmě není!!Jsem ze všeho nervozní,takže vůbec něco psát je výkon..

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová