Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
marky, držím palečky
první dny a týdny jsou dost náročné, ale zvládnout to musíš kvůli prckovi😉 počkej až si budeš moct vanessku přitulit k sobě ![]()
mě hrozně drželo to že byla nat taková bojovnice, tak jsem musela stát při ní
Ahoj Markétko tak jsem se sem konečně dostala a prokousala se tu tím co se od rána napsalo. Kvůli těm mejm dvěma raubířum, mám od rána hoňku, ale i když nesedim tady u compu, tak na Vanessku stále myslím. Těší mně, že máš radost z Její diskuse.
Jirka je prýma chlap a mám velkou radost, že se neupil a mohl být druhý den zase fit pro vás dvě báječný holky.
![]()
Posílám kytičku tobě.
http://www.sirmi.ic.cz/kytka/99.gif
Alespoň malovaný dáreček Vanessce.
http://www.sirmi.ic.cz/medved/42.gif
A všem z vás spoustu síly.
Až budeš moct tu svojí princeznu pomuchlovat, tak jí prosím dej jednu pusinku taky za mně Akrimka a Eliáška a taky určitě všechny etetičky.
Už zase přes slzičky nevidím na klávesnici a poslepu psát neumím tak zatím papapapa Terulka a kluci
Markétko MOC držíme palečky a myslíme na Vás,Vanessce posíláme hodně síly.Určitě to ZVLÁDNETE!!!!
Já jsem se taky dostala k diskuzi až teď a jsem moc ráda, že je dnešní diskuze pozitivní, hlavně díky Vanessčinu stavu. ![]()
VANESSKO, JEN TAK DÁL! http://www.celysvet.cz/…le/s8234.gif
Marky, spolu jsme v kontaktu přes SMS, ale stejně Ti musím napsat i tady… Drž se a klidně to ze sebe slzami dostaň, ale zas neplač moc, ať se nevyčerpáváš.
Moc na vás myslím, holky!!!
Moc posílám hodně síly… jak Vanessce tak mamince i tatínkovi! potřebujete ji všichni! nebojte… Vanesska se nedá! taky vás sleduju! a mám upřímnou radost, že je zatím stabilizovaný stav!!! hurá! je to fakt bojovnice!!! držte se! zase určitě nakouknu!
Marky, myslím na tebe a na Vanessku, budte holky silný a určitě všechno dopadne dobře. Posílám velký objetí!!!!!
Nedá mi to a i já se připojuji s držením palečků Vanessce a celé její rodince! Jste všichni stateční a určitě vše dobře dopadne, když je tady tolik lidiček co na vás myslí a drží palce ![]()
Márty a Emička z února 2008
I moje první cesta na pc vedla sem a jsem moc ráda, že se Vanesska drží a Marky a ostatní taky. Jen tak dál! Je tady tolik příběhů nedonošeňátek se šťastným koncem, že tenhle nemůže dopadnout jinak.
Ať vám síly vydrží a můžete se brzo pomuchlovat bez hadiček!!!
nakukuju jeslti máme nové zprávičky. zatím nic, tak je určitě všechno jak má být ![]()
Ahojky tak jsem se šla hned podívat ,jka to vypadá.Posílám mamince a taínkovi a celé Vaaší rodince spousty energie držíte se jste užasný!!A Vanesce posíláme pohlazení bojuj holčičko!!
Omlouvam se, ze sem vpadam, ackoliv sem nepatrim, ale i ja chci pridat svoje drzeni palcu Vanesce a její rodince. Držte se!!!!
Teruško sem patří každý, kdo chce dodat Vanessce také kousek svojí energie, tady není nikdo kdo by sem nepatřil. ![]()
Teruška píše:
Omlouvam se, ze sem vpadam, ackoliv sem nepatrim, ale i ja chci pridat svoje drzeni palcu Vanesce a její rodince. Držte se!!!!
Jaké pak vpadávání. Sem patří všichni, co fandí. Tahle diskuse je pro všechny, co myslí na Vannesku ![]()