Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Parádní zprávička. Tak jen tak dál a celá netrpělivá budu zítra čekat na další pozitivní zprávičku.
Pokud možno klidnou noc mamince Markétce, Vanessce i oběma Jirkům.
Edit: všechno je jinak :/
Téééda, to je ale krásná novina, tak jen tak dál Vanesko, všichni tu na tebe moc myslíme a posíláme tobě i celé rodince spoustu dalších sil.
![]()
Příspěvek upraven 24.08.20 v 15:45
super Market, moc se držte a zítra ať je to zase o fous lepší. doufám, že budeš mít s sebou pořád nějaký komunikační nástroj, když budeš chodit za Vanesskou, no a mlíčko můžeš schovávat, bude se hodit ne?
![]()
Markétko - moc na Vás na všechny myslím, držím palce Vanessce, aby všechno zdárně zvládla, a Tobě posílám virtuální objetí - jsi úžasně silná, drž se… ![]()
Tak zase je Vanesska o krok blíž k domovu.
Navíc je super, že se začalo Marketce tvořit mlíčko, včera ještě laktaci neměla. Takže snad to udrží a Vanesska dostane pořádnou výživu od maminky.
Takže holky a celá rodinko držte se. Energie s emimina pomáhá. A Vanesska to zvládne.
Držím palečky.
Lucka
HURÁÁÁ! Superzrpáva. Jen tak dál…
http://supergify.pl/…oques-22.gif
Tak to je super zpravicka a jen tak dal.Je videt ze je Vanesska velka bojovnice a my ji i mamince drzime palecky.
Právě mi volala Markét stav Vanessky se zhoršil..nic moc mi nestihla říct v tý rychlosti mluvila o šelestech na srdíčku a tepenná dučej
..Víc nevím jdu hledat na internetu
..Nejradši bych jel do HK,ale už jsem něco pil
.
Jirko drž se, kdybych bydlela blíž tak se snad seberu a jedu pro tebe, abych tě odvezla za holkama. Je mi to strašně líto, musíme věřit doktorům, že umí dělat zázraky. Jsem tady u compu jako přikovaná a nedokážu odejít, i když už tu nikdo neni. Stále držíme pěstičky a doufáme, že to Vanesska zase zvládne.
Terez díky..Já už jsem ve fázi,že kdybych tady neměl mladýho tak to snad i risknu,ale za dnešek jsem spal asi 2 hodiny,tak se fakt bojím..řikal jsem to Markét a ta mi to zatrhla,že v žádným případě,že to tam zvládnou a hned se ozve,tak to hypnotizuju telefon a každá minuta je nekonečná..
Jirko, já zas hypnotizuju monitor, jestli napíšeš, že je Vaneska zase v pohodě a že se ten zázrak lékařum povedl.
Jirko Markétka má pravdu, to by nebyl dobrý nápad někam takhle jezdit, holky tě budou potřebovat, až se vrátí z nemocnice a Markétka si taky bude potřebovat někdy odpočinout a kdo by pak měnil Vanessce plínky. ![]()