Vanesska

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
16118
26.6.08 17:42

Market určitě to bude dobrý, vždyť tolik nás fandí a drží palce :lol: čas určitě zabiješ vyřizováním a taky máš přece Jiříka, ten taky určitě pomůže vyplnit čas, začínají mu prázdniny a tak můžete nějaký čas trávit celá rodinka, po čase už i s Vanesskou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1814
26.6.08 17:47

Markét - drž se, myslím na Tebe… Vanesska to zvládne (MUSÍ!!!) a snad to nebude moc dlouho trvat a tu prázdnotu v bytě vyplní. Moc Tě obdivuji, nevím, zda bych v sobě našla tolik síly co Ty (ale matka zvládne snad všechno, když jde o dítě).
Ještě jednou Vám všem moc přeju, ať jste co nejdříve pohromadě i s Vanesskou a ať holčička bojuje!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6337
26.6.08 17:48

Market, asi nemohu ani pochopit, co vlastně cítíš, to chápe jen někdo, kdo ve stejné situaci byl jako např. Kamm. Ale i tak musím napsat, že se mi srdce svírá úzkostí, když čtu, co napíšeš ty. Je mi tě strašně moc líto, že to musíš prožívat… Posílám ti aspoň trochu síly i od nás :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5021
26.6.08 17:49

Nevím, jak přesně to teď funguje, ale nám když se narodil před sedmi lety syn, tak dokud byl na JIPU, tak jsem za ním dojížděla, ale hned jak ho převezli na normální oddělení, mohla jsem být v nemocnici s ním, dokud ho nepropustili…Ta situace byla hrozně podobná (porod 30+0tt), jen byl syn o dost větší (1800g), ale hodně zhubnul, taky měl infekci a pár dalších komplikací, ale po prvních hodně náročných dnech se to rychle zlepšovalo, na JIPU byl 14 dní, v nemocnici celkem necelé dva měsíce.
Věřím, že Vanesska to zvládne všechno ještě rychleji a brzy budete pohromadě, moc vám to přeju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2661
26.6.08 17:56

Market, moc vám držím palce a myslím na vás. Je to nádherný pocit, prvně si pohladit svoje mimčo v inkubátoru. Moc dobře to znám. Teď už to určitě bude jenom lepší. Vanesska je bojovnice a ty jsi taky moc statečná. Držte se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
789
26.6.08 17:59

Markéto buď silná. Uvidíš, za chvíli budeš mít Vanessku doma! Zkus se nějak zabavit, ať trochu ubereš myšlenkám. Neumím si představit co právě prožíváš, ale jen ta představa mě děsí. Vaneska je silné děvče a drží se velmi odvážně. Je to sluníčko, které dokázalo spojit tolik rozdílných lidí. Bude to silná osobnost a v životě toho rozhodně mnoho dokáže. Už aby jsme tu četly jen a jen příznivé zprávy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2696
26.6.08 18:09

Kitty máš pravdu Jiřík to je teď moje opora(samozřejmě včetně manžela) pokud to bude jen a jen možné,tak se budu snažit sním něco podniknout vždyť on se tím vším taky hrozně trápí,jen to nedokáže dát tak najevo :( .

Domi já už si taky někdy řikám,že už nevím kde tu sílu brát,ale stačí se kouknout na Vanessku a vím,že to hlavní je teď to aby všechno zvládla a vždycky tu sílu v sobě najdu..Každá máma by to dokázala,ale doufám,že to nebudeš muset poznat a Vojtík se brzo dočká zdravého sourozence..

Luci děkuji..ono jsou slova někdy zbytečná,ale jsem si jistá,že Vanesska tu sílu cítí..Pozdravujeme Ondráška..

Judycum přesně tak dokud nebude moci být na odd. tak já za ním musím dojíždět,ale není to ani hodinka cesty,tak se to dá..

Vranecka já si to ani nedokáž představit,že se ji budem moci dotknout..Doufám,že všechno už bude lepší a budeme moci začít i klokánkovat..

Holky díky za podporu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2696
26.6.08 18:11
Eilena píše:
Markéto buď silná. Uvidíš, za chvíli budeš mít Vanessku doma! Zkus se nějak zabavit, ať trochu ubereš myšlenkám. Neumím si představit co právě prožíváš, ale jen ta představa mě děsí. Vaneska je silné děvče a drží se velmi odvážně. Je to sluníčko, které dokázalo spojit tolik rozdílných lidí. Bude to silná osobnost a v životě toho rozhodně mnoho dokáže. Už aby jsme tu četly jen a jen příznivé zprávy.

Taky jsem ji to vyprávěla,že je tady spousta lidí co na ní myslí a drží palečky,takže jim musí dokázat jak moc je silná..
Tímto Terezce ještě jednou moc děkuji za založení diskuze..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7419
26.6.08 18:59

Ahoj Markétko, Držím palečky, aby už nepřišli žádné komplikace a vy jste si mohli co nejdřív Vanessku pohladit a přivinout k sobě.
Přeji pevné nervy na úřadech a nepřepínej se. Musíš taky odpočívat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
26.6.08 19:05

asi jen maminky v podobné situaci dokážou pochopit co cítíš… neboj se! brzy pohladíš Vanessku a pak i pochováš! je to bojovnice.. a cítí tu tvou oporu.. zatím hodně síly.. sedni si a představuj si zatím jak malá už v té kolébce leží.. je to slabá útěcha… ale ona tam bude! jen to chvilininku potrvá! vydrž! hodně síly!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11359
26.6.08 19:22

Ahoj Markétko!

Právě jsem se probudila, musela jsem po tom ponocování dočerpat trošku síly, ale hlavně pro to, abych mohla zase celou poslat Vanessce. První moje kroky vedly samozřejmě ke compu a jsem moc moc moc ráda, že nečtu žádné špatné zprávičky. Příběhy holek co tu psali o jejich nedonošeňátkách které jsou dnes jako čiperky mne hrozně moc potěšil a proto jsem si již naprosto jistá, že to Vanesska zvládne a ten živůtek si vybojuje za sebe i Krystýnku.

Víš, že tu tvojí princezničku zbožňuju už od té chvíle co jsi napsala, že je v bříšku a tak jsem tuhle diskusi prostě musela založit a už se neuvěřitelně těším, že tady uvidím spoustu krásných foteček Vanessky u tebe v náručí, takových stejně krásných jako sem vložila Kamm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
26.6.08 19:34

Markýsku, doufám, že to nevadí, pro ilustraci přikládám fotečku našeho prvního vyndání z inkubátoru, bylo to jen asi na 2minuty, tak ani nebyl na holém těle. Prostředník jsme ale nezvedali.

Olívek 1 den

http://emimino.cz/…P8200264.JPG

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
26.6.08 19:40

Miiri
Ten byl ale malinkatý. 8O

Marky
Už se moc těším,až tu bude fotečka tebe s Vanesskou. :wink: A vůbec nepochybuju o tom,že bude.Vanesska je šikovná a všichni jste moc stateční a silní. Markétko,strašně bych chtěla být u tebe a obejmout tě.Vyřiď Jirkovi,že má odemě úkol.Pořádně te obejmout. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2696
26.6.08 19:51

Před půl hodinou nám volali z HK u Vanessky zabrali atb a infekce je z tělíčka pryč ..Hrozně mi to zvedlo seběvědomí a zase mám sílu proti tomu všemu bojovat .

Mirri-užasná fotka :wink: .Děkuji za ilustraci :wink: .
Kolik tady Oliverek vážil??
No jo prostředníček asi zvedají jedině naše slečinky viď Natálko :wink: .

Jiřko-doufám v to..ale pořád jsme na horský dráze,ale už se brzo dostaneme na pevnou zem..
Jirkovi vyřídím,ale on asi stejně nedělá nic jinýho :wink: .

Terezko-prosimtě ať si nepřivodíš nějaký kolaps jo v tomhle počasí + nevyspání by byla vražedná kombinace..
Krásně si to napsala Teri,až z toho slzím děkuju za sebe i Vanessku..Už se těším na ty tvoje narozeniny..20-tiny že :wink: .

Maciku-představuju kudy chodím..ale po tý dnešní zprávě se mi zase trochu ulevilo snad nebude následovat nějaký kopanec..ale nesmí..!!

Jdeme s manželem a Jiříkem povečeřet babička nám navařila,tak si to jdeme užít..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11359
26.6.08 20:01

http://www.beruska8.cz/…lici1/61.gif

Jo jo jo takovýhle zpráviček víc a víc.

Dobrou chuť rodinko. :D

Jo …tiny to budou jenom ta 20 před nima nebude. :( :wink: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová