Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
díky za odkaz snažil jsem se to přečíst,ale pamatuju si tak dvě slova
..
Ale je to tam pěkně sepsaný,tak já se tím pak prolouskám..Odpočinout??Mám pocit,že to slovo vůbec nezná
Nikdo by asi nepoznal,že před dvěma dny rodila.I když se ji snažíme,nějak nasměrovat do postele,tak nemáme šanci a ona sama to řikala,že nejlíp se ji odpočívá u Vanessky..
Sakra co jim tak dlouho trvá
![]()
Jsem na tom podobně, četla jsem to, ale taky si téměř nis nepamatuju.
![]()
Chápu, že chceš vědět o co jde, ale být tebou tak ty věci tolik nečtu, ty statistiky jsou někdy zlé a ty se přece Vanessky netýkají, ona je šikulka, navíc po tom co tady holky psaly o svých nedonošeňátkách to vypadá, že to vůbec není beznadějné.
Markétku uplně chápu, mně stačí, aby měl Eliášek banální rýmu nebo teplotku a v noci také nespím a to se stímhle opravdu nedá srovnávat.
Mněla by ale aspoň trošičku odpočívat i když chápu, že by to šlo pouze kdyby byla její postel spojená s Vanessčiným inkubátorem.
Už je to víc jak půl hodiny..sakra tohle je šílená bezmoc
..
Tak to máš pravdu,včera v noci to i řikala,že by si tam nejradši k ní lehla a zůstala tam i ty týdny co tam nejspíš Vanesska zůstane..Ale tohle by určitě udělala každá máma
.
Ale stejně jak se ten stav dokáže měnit z hodiny na hodinu ![]()
Tak teď držím palce několikanásobně. Vše dobře dopadne, v to pevně věřím! Vanesska je silné děvče - jen ten start do života má trošku těžší, ale ona to zvládne!
Eilena píše:
Tak teď držím palce několikanásobně. Vše dobře dopadne, v to pevně věřím! Vanesska je silné děvče - jen ten start do života má trošku těžší, ale ona to zvládne!
Díky…
Jirko i já tu sedím s naprosto sevřeným žaludkem… Je hrozné, když je člověk odkázaný na pouhé čekání a nemůže nic dělat jen čekat, ale věřím, že se nakonec dozvíme zase jen pozitivní zprávy. Už mně bolí palečky od toho držení. ![]()
já tu taky sedím, myslím na holky a ani nepíšu, jak držím všechny pěstičky!!!
Markétka Vanesska má perzistující tepenou dučej opět museli zvýšit přísun kyslíku a přidat léky,teď musíme čekat jestli se dučej uzavře a pokud ne budou to muset řešit operativně…
Připadám si jak ve špatným snu a tak moc se chci probudit,když jsme dneska odcházeli,tak jsem tu cestu brala mnohem líp,teď už to zase byla ta chodba plná nejistoty a strachu kdy jsem utíkala,protože jsem měla strach,že přijdu o ty cenný minuty..
Po dnešním dnu jsem tak moc věřila,že už se to bude lepšit,ale opět jsme dostali kopanec..Proč zrovna ona si to místo mezi náma musí tak těžko vybojovávat,copak toho za poslední roky nebylo málo..Proč se nám ten osud takhle hrozně mstí a právě na dětech..
Markýsku mysli pozitivně, Vaneska to musí zvládnout, zaslouží si tak skvělou rodinku jako jste vy!!! Myslíme na vás a držíme všechny palečky a hlavně posíláme spoustu síly a štěstí!!!!!!!
Markétko zlatíčko, to bude dobré, myslím, že u takovýchle maličkatých zlatíček jsou ty začátky těžké a je to stále nahoru a dolu, ale všechno chce čas, čím déle je tu Vanesska s námi, tím větší má šanci. Ona to zvládne je přece tolik milovaná.
Já už nemám víc co bych k tomu dodal..Markét to všechno napsala..nezbývá nic jiného než doufat a věřit v lepší zítřky..
Kamm,Mirri-právě jsem se dostal k vašim příběhům a tím jste mi dodali zase trochu odvahy…děkuji..
Terko-neměla by si jít už spát copak budeš dělat až tě bude Eliášek ráno budit
…
Já už taky zavírám notas jinak se dopracuju ke všem těm článkům a už si to zakazuju číst..
.A hlavně se právě vzbudil Jirka,že už skoro hodinu nemůže spát..asi už se s Vanesskou na sebe napojili
…Tak mu asi budu muset něco říct k tomu co se stalo,ale jen ten základ,nechci ho zbytečně znervozňovat..
Dobrou noc
Markétko, nějak opravdu nemůžu spát, sedím tu a hypnotizuju monitor a pořád tomu všemu nechci věřit Pokouším se stále hledat slova podpory.
Mylím na vás pa Terka
Marketko - straaaasne moc drzim palecky. Az z USA, kde zijeme. Znam te z diskuzi (sama mam za sebou 3 potraty) a vsechno ohledne Vanessky od zacatku sleduji.
Posilam hodne sil, drzte se. Musi to dobre dopadnout!
Vanesska je holcicka sikovna, musi se uzdravit. Vsechno spatne uz jste si snad proboha vybrali, ted uz jen same stesti!
Myslim na vas a nekolikrat kazdy den nakukuji…
Dobré ráno, a doufám, že dnešní den bude lepší,než včerejší večer a budou zase pozitivní zprávy.
Markétko, Vanesska to určitě vybojuje. Všichni ji tady věříme a držíme palečky. A mlíčko se Vanessce bude hodit, tak odpočívej, aspoň trošičku.